Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fáradt Vándor

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebookon keresik a dél-pesti cserbenhagyásos gázolót, aki az Üllői úton trafált el egy szabályosan közlekedő biciklist. Az egy hete történt balesetben a kerékpáros elvesztette eszméletét. A kerékpár állapotából sokkal súlyosabb sérüléseket is kinéznénk, mint egy…..
Fáradt Vándor 2012.01.23 15:07:03
@phaszfej: gondolom akkor is így fogsz a dologhoz állni, ha mondjuk anyádat teríti le így egy hasonló ámokfutó (nem, nem kívánom, csak tegyük fel)...

Hiába, a (nick)név kötelez...
Gyakori megállapítás, hogy az autósok kevésbé figyelnek oda a  gyalogosokra és a kerékpárosokra, ami részben sajnos igaz.  Én is azt mondom, hogy nekünk autósoknak jobban oda kell figyelni a gyalogosokra, kerékpárosokra. Viszont közülük sokan nem tudják az alapvető…..
Fáradt Vándor 2011.04.24 14:50:38
@alasehir:

>a Bem rakparton ott száguldanak ezek az őrültek a járdán kerékpárral

Nem a járdán "száguldanak" kerékpárral, hanem a kijelölt kerékpárúton, ahol gyalogosnak semmi keresnivalója nincs (ha valahol jól el van szeparálva a két rész, akkor az a Bem rakpart)...
Fáradt Vándor 2011.04.24 21:29:00
@alasehir: Rugaszkodj ennek enki még egyszer...

1) A Bem rakparton ha nem is végig, de egy jó darabig fizikailag is el van szeparálva a gyalogos és a kerékpáros sáv...

2) Ha csak fel van festve, a gyalogosnak akkor sincs ott semmi keresnivalója, akárcsak az úttesten. És bizony hogy jövök a jogszabállyal, ha egyszer az előírja, hogy a kerékpársáv a kerékpárosoké...

És igen, kerekes vagyok -többnyire, de ha nem akkor is tömközl- , de nem hinném, hogy emiatt több szégyellnivalóm lenne, mint a közlekedés bármely többi résztvevőjének...
Fáradt Vándor 2011.04.24 21:30:16
@Fáradt Vándor: Kiegészítés: én is utálom azokat, akik nem képesek normálisan közlekedni, de a kerékpárosok közt sincsenek többen, mint az autósok, buszosok stb. között...
Már másodszorra írnak a bulvárlapok arról, hogy mennyire unalmasak az Esti showder felvételei, és hogy a műsort készítő produkciós iroda "vadássza" a nézőket. A mai Bors szerint már ingyen osztogatják a jegyeket Fábry műsorának felvételére. A lap szerint az Esti…..
Tarlós István nem ronda. Jó, nyilván nem a klasszikus férfiszépség ideáltípusának egyszemélyi megtestesítője, de mégsem az az arc, akiről első ránézésre egy láncfűrészes sorozatgyilkos jutna az átlagválasztó eszébe, akire aztán soha nem bízná még egy kisbolt vezetését…..
...persze nézőpont kérdése, a lényeg, hogy a bré melyik végén állunk. Ha haszonélvezők vagyunk, akkor ez az ország egyik legjobb állása, ha (adó)fizetői, akkor bizony -finoman szólva- a picsába küldjük az illetőt.Az állás nem itthoni, hanem Brüsszelben található, a cehhet…..
Különbüző autós blogokon, fórumokon gyakran találkozok azzal a helyzettel, amikor a 60-as, 70-es években gyárott tipikus csehszlovák teherautóról nem sikerül eldönteni, hogy Škoda-e vagy Liaz. Még mielőtt elmerülnénk a helyenként kibogozhatatlan történelemben, leszögezném,…..
Csökkentek az Econet veszteségei, köszönhetően többek közt a Neo FM névvel elhíresült rádiónak. Mivel a reggeli sávot magasan nyeri az adó, így komoly pénzek folytak be az üzemeltetőnek. 2010 első negyedévében máris jobb eredményeket produkált a cég, szám szerint az…..
Az alábbi béna viccet azért közlöm, hogy sokadjára is rámutassak arra a veszélyre, amit a szóviccek jelentenek a szaporodóképes magyar ifjúságra nézve. Vegyük például C. Tamást, aki a csajának (!) küldte el a fenti képviccet, aminek a megfejtése persze:nagyon szeretlekMost…..
Régen hallottunk már unclecooper felől, de ezt most egy némileg (?) hosszabb beküldéssel kompenzálja:Good mourning lédiz and dzsentlemen,A legújabb rémhír az, hogy a minden előző rémhír IGAZ: unclecooper is back….!!!Próbálok kíméletes lenni a nagyérdeműhöz, de nem lesz…..
A Critical Mass a szombat délutáni felvonuláson kívül egy másik akciót is szervez, ennek lényege, hogy minél több embert szeretnének meggyőzni, hétfőn (április 26.) biciklivel közlekedjen. Olyan városképre számítanak, amiért évek óta küzdenek. A holland nagykövet nyílt…..
Fáradt Vándor 2010.04.21 18:39:02
@Veér Farkas: Mert az autósok közt nincs tahó egyáltalán ugye? egyszerű vagy kisfiam, mint a faék...
A lemilblog birtokába került exkluzív dokumentum tanúsága szerint a pártállam vergődésének utolsó perceiben is születtek olyan, büntetőjogilag is értékelhető előterjesztések, amelyek a Btk. módosítását, korszerűsítését tűzték ki célul. Sajnálatos (?) módon a…..
Fáradt Vándor 2010.04.01 10:00:31
Hogy hívják a feleslegesen felhalmozott, céltalanul tengődő nótaénekest?Pangó Margit - mondja fekacs, mi pedig a nagypapánkra gondolunk, és a lúdbőrzés mellett elöntenek az érzelmek. Az is a régi családi ebédeket idézi, hogy a mester második "viccéből", be kell…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
Az egykori Danubius és Sláger-hallgatók a Juventusra menekültek – derül ki a Szonda Ipsos decemberi felméréséből. Az egykori hallgatótábor a Class és a Neo FM-ről nagyrészt eltűnt, a két új adót a korábbi négymillió helyett decemberben naponta összesen csak 2,5 millióan…..
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
Fáradt Vándor 2009.11.26 16:10:50
@Közöd??: Rendben, csak előtte szólj anyádnak, hogy a temetésedet intézze sürgősen...
- Disneyland Sanghajban: megcsappant a Disney amerikai élményparkjainak forgalma, ezért öt éven belül újat nyitnak Kínában.- Újabb látványtervek az A38 Hajó bővítéséről. (Már van rajta egy kis víz is.)- Most már aztán tényleg megnyílik a Párisi Nagyáruház.- A…..
Az adóhatóságnak tartozó ügyvédekről szóló cikk nem is lenne önmagában olyan érdekes, ha a kamara elnöke nem nyilatkozta volna azt, amit:Bánáti ezért levelet is ír az APEH elnökének, mert szerinte abszurd, hogy "az embertelen parkolási szabályok" miatt adóslistára…..
Fáradt Vándor 2009.11.06 12:08:34
@initram5: "Az ügyvéd majd a tárgyaláson elkezd SMS-t írogatni? Khmm.."

Nem. Az ügyvéd az autóból való kiszállás előtt elküld egy SMS-t, majd az autóba való visszaszállás előtt egy másikat... semmit nem kell SMS-eznie a tárgyalás alatt (ez ügyben legalábbis)...
Október közepétől a Vodafone minden számlás előfizetője díjmentesen veheti igénybe a Vodafone e-számla szolgáltatását, egy egyszerű és gyors regisztrációt követően. A szolgáltatás igénylése esetén az aktuális havi számla elektronikus formában kerül kiküldésre,…..
Mistinguett RJB lett! És stílszerűen nagy halat fogott harmadik beküldésére:Nem tudom, volt-e már, ha igen, persze bocs. Csak most szúrtam ki a Google-nél ezt a kis hibát. Ha rákeresel egy cuccra, néha javasol képtalálatokat is, ahogy pl. a mellékelt képen is látható. A javaslatok…..
Fáradt Vándor 2009.10.24 08:46:18
@Ronald: Ezt én is megkaptam egyszer... mondtam, hogy tessék csak... két hét múlva felhívott és elnézést kért...
Dávid egy olyan 37 ezres plusz tételt fedezett fel a gázszámláján, amire nem volt magyarázat, így felhívta az ügyfélszolgálatot. Itt egy mondatába került, hogy ne kelljen kifizetnie, de most kivételesen nem öröm, hogy ennyivel megúszta. Ugyanis ezek szerint tisztában vannak azzal,…..
A cím alapján már ki lehet találni - ha nincs meg, gondolkodjatok el, mi lehetett a "mozgatható pókháló" eredetije angolul. Gyuri beküldése:Az elkövető nem kicsi cég, nem is kínai... Motorola. Van ennek a cégnek egy olyan szolgáltatása, hogy Motorola Backup. E…..
Ma délelőtti posztunk ugyan nem túl terjedelmes, mégis valós problémára hívja fel Ferenc a figyelmet. Gyalogos átkelőhelyeknél már megszoktuk, hogy sok helyen van a lámpa oszlopán egy gomb, amivel jelezhetjük, hogy szeretnénk átmenni a túloldalra belátható időn belül. Van ennek…..