Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Province

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy igazságok kimondásakor bátran bízzuk magunkat Survivor Verára, a nőre, aki miatt nem lett hótthalálosan unalmas az utolsó Survivor adás, az, aminek valójában akkor lett vége, amikor az előző rész végén, a Hany Istók Emlékfutam 2018 utolsó szakaszán Őszinte Tamás alulmaradt Nagybanipiacos…..
Province 2018.11.15 07:27:42
@tar:
Az idei évadnak nem láttam az elejét, mert egyáltalán nem akartam nézni a tavalyi után, aztán egyszer valahogy ottragadtam, hogy megnézzem, hogy hátha......, de pocsékabb lett mint az előző, ami valóban teljesítmény.
A "Kibeszélő" meg a kritikán aluli az önfényezés miatt. Na, ne má!
Engem nem szórakoztat, ha hülyének néznek -és ráadásul jogosan-, és nem szeretek pusztába kiáltozni sem, így én a magam részéről itt befejeztem a "nézőségemet".
Tudom, hogy ettől nem fog összedőlni a retek székháza, de én legalább nem fogok bosszankodni a sok semmirekellő gagyi tákolmányán.
Uff
Province 2018.11.20 13:12:22
@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Ha véletlenül megtudod a választ, akkor írd meg, mert engem is érdekelne, mert így csak sejtéseim vannak, és azok nagyon csúnyák.
:)
Kedves mindenki, ez a poszt most nem az én tollamból származik, egy olvasónk vendégposztját olvashatjátok. A posztban leírja, hogy már nagyon régóta "praktizáló" súlyos alkoholistaként hogyan kért segítséget, és hogyan kellett trükköznie ahhoz, hogy meg is kapja. Igen, sajnos kőkeményen trükköznie…..
hogyvolt Survivor 3x35 - Iliász 2017.10.14 09:14:06
Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten…..
  Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy…..
Province 2017.10.13 18:29:06
@Sanda.Ipse:
Én tudom :)
Sokan viszont a görög istent látják benne a neve, no meg a teste alapján :D
Province 2017.10.13 11:19:46
@kisbutters:
Én akár képes is vagyok elhinni, hogy ebben az egy esetben, megváltozhat az a mindenféle hiányokkal küszködő ember beszükült agyban a változás, mert hiszen Iliász "külföldi" -nem a szomszéd falu rassza-, és majdem tiszta görög, és nagy dícsőség majdnem Miltiadésszal harcolni, és főleg legyőzni. :)
DE! Bőven maradtak még lenézhetők/gyülölhetők mint a nők, pisisek, a melegek ...........
Bár Klau nem tagadja, hogy végigordította a legutóbbi zsákmányszerzést, Beni szerint mégsem a torok, hanem a szív volt a fényes győzelem kulcsa. Mélyreható elemzésük során az ibonok azt is megállapítják, hogy Lilla hosszas vonszol(ód)ása nem segített az ellenfélnek. Ahogy nem…..
Province 2017.09.15 18:40:41
@katalin: Krisztián nem akarta feleslegesen kockáztatni az egészségét, és egy gennyes, elfertözőtt csípés, sőt csipések azért fájhatnak. Feri nem nyafka, csak rokkantnyugdíjas, de tényleg :), és egy kis homoki bolhától csonthártyagyulladást kapott. Mondjuk mikor Krisztiánt tutin vette a kamera akkor sántított, de a drónosnál már nem. :)
Province 2017.09.15 18:42:17
Province 2017.09.15 18:42:31
Buwayáéknál jógával és vizualizációval próbálnak némi előnyre szert tenni, Szandi vezeti a meditációt. Szerinte a jóra kell koncentrálni, mert ilyen lehetőség mindenkinek egyszer adatik meg életében, én meg hozzábaszom a kávésbögrét a laptophoz, hogy ne hazudjál te kis szemét, oszt akkor az all star…..