Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egykommentelo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mielőtt belecsapnánk a cikk közepébe, szeretném leszögezni, hogy én sem vagyok szent, és nem is kívánom az álszentet játszani. Sok sok évig használtam régebben innen onnan, nem teljesen legális forrásokból letöltött hangmintákat, plugineket és szoftvereket. Azonban, ahogy lett valamiféle…..
egykommentelo 2017.09.14 12:32:36
@magyarproducerworkshop: Nem téged akartalak lehúzni, inkább csak rávilágiítani arra, hogy ennek az érmének nem két oldala van (igaza-nemigaza, szent-e valaki vagy nem), és azok az érvek amiket a blogban felhoztál, szerintem kevesek, különösképpen azok körében akik szűk anyagi keretekkel rendelkezik.
A felhasználó/vásárló az úr, akármilyen programot is gyártsanak.

A jog egy másik dolog, természetesen mindenkire nézve kötelező, annak ellenérre, hogy az is a pénz és nem szetség körül forog.

A szereplőknek a konverziót kellene hatékony eszközökkel segíteni. Az ár egy sok mindent eldöntő tényező. Pl. az iTunes-ban mégis 99 centért lehet megvenni minden dalt, előadótól, slágerfaktortól függetlenül. A kiadók felfogták mi a fontos. Lényegében egy sikertörténet lett az olcsó zenebeszerzés, ugyanez a helyzet a stream-eléssel.

Te mint blogíró esetleg összeszedhedsz ingyenes, igényes és használható(!!!) amiket ajánlhatsz az oldaladon. Alternatív megoldásokra mindig szükség van, ki így, ki úgy :-)

@saite: köszi! (használhatják nem profik is???) :-)
egykommentelo 2017.09.14 12:37:00
@[megmondoember]: a szoftver természeténél fogva másolható. Az eltöltött idő nem visszaszerezhető, megszerzett vagyon elvesztése nem visszafordítható, ahogy halottból sem lesz már élő.

Az érveim szoftverekre vonatkoznak, nem fizetésre. (és nem azoknak szól, aki akkor sem megy át a piros zebrán ha nem jön az autó se)