Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kt#11

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten Németországra figyelt a világ floorball őrült közössége, hiszen Weisenfelsben rendezték meg a fiú u 19-es világbajnokságot.Magyarországon is nagyobb figyelem követte az eseményt, hiszen talán ez az első olyan korosztály, akik tényleg a lyukacsos labda bűvöletében…..
Szép csendben elkezdődött a 2010/11-es szezon. Sajnos nem igazán értük utol magunkat, de  igyekezni fogunk egy új felállásban, új profillal jelentkezni a közeljövőben. Ehhez elengedhetetlen lesz a TI segítségetek is. Sok interjút,riportot, írást szeretnénk közölni.…..
A hazai floorballtörténelem első ob1/b-s rájátszását kezdték meg a csapatok az elmúlt hétvégén. Az ország választási, mi pedig floorball lázban égtünk, hisz itt nem X-et kellett húzni a rublikába, hanem gólt a hálóba. Az Ares B a terráriumba látogatott Gyíkfölre, míg a…..
kt#11 2010.04.15 18:24:35
@szg01: három Kiss is van a csapatban, ezért lehetséges, hogy inkább a házi pontkirályunkra, Kiss Péterre gondoltak a cikkben. Jól sejtem?
Alig 5 hét szünet után 4 párban 3 hólapátolás közt a 2 nem 1-ike már neki is vág a negyeddöntőknek, azaz a hétvégén MK következik. Visszatérünk így mi is, mielőtt a blog látogatottsága úgy kezd majd zuhanni, mint egy átlagos fórum vita színvonala. Borzasztóan fogunk…..
Az idei év számtalanszor produkálta azt a szituációt, amit eddig elszigetelt jelenségként, nagy ritkán említettünk (mert ha volt ilyen, eddig is mindig megírtuk, mert ritkaságszámba ment), mára viszont tendenciává vált, hogy egy csapat kénytelen kiállni bajnoki mérkőzésre úgy,…..
Üdv minden FLOORBALL rajongónak!   Ez bizony nem áprilisi tréfa, ez a valóság! Habár a blog megalkotója jelenleg Amerikában tartózkodik, úgy éreztük (és az elmúlt fordulók alapján úgy is láttuk), hogy Dave apánk nélkül is fel kell vennünk a kesztyűt, így páran,…..
Most, hogy már van némi képünk a városról - legalább dióhéjban -, a fokozatos közelítés elvét szem előtt tartva tovább közelítünk, és lemegyünk egészen az épületek szintjéig: következzenek a szálláshelyek, az egyetemi blokk és némi illusztráció azon tézishez,…..
Az elmúlt héten Szlovéniában, egészen pontosan a Ljubljanatól 80 km-re fekvő Idrijában női világbajnoki selejtező tornát rendeztek. Számunkra ez azért érdekes, mert egyrészt a válogatottunk a továbbjutók közül a legrosszabb IFF ranglistájú ellenfelünk lesz a decemberi VB-n…..
Oh yeah! I picked a real stinker this time. As always, this video is dedicated to anyone who’s been traumatized by this game...
kt#11 2009.01.29 00:33:05
@Carrow: ezt tényleg nagy ötlet lett volna berakni :D mondjuk így sem panaszkodhatunk... :)
A visszatérések fordulóját rendezik a hétvégén, ami elsősorban a női bajnokság mérkőzéseitől lesz igazán érdekes, leszámítva a Népligetben sorra kerülő ARES HC/Top Floor – Debreceni FSE derbit, ami alighanem az őszi harmadik helyről fog dönteni. Rekord számot jelentő…..
Rossz játékok között is kell selejteznem, mert van amikor nem annyira rossz, vagy nem lehet belőle szórakoztató videót készíteni. A "Star Wraith IV"-re mindkettő igaz. Ha jól emlékszem kb 14 mega volt az egész, de nem nézett ki rosszul. A játékmenet bár elég monoton, de…..
Lezajlott a 2008-as hazai rendezésű Veszprém Open. A szervezők eljuttattak hozzánk egy összefoglalót - követendő példa! -, így ezt közre is adjuk: A hazai floorball rajongók örömére idén már másodszor került megrendezésre a tavaly debütált Veszprém Open elnevezésű…..
kt#11 2008.07.27 22:40:10
Osztályozó… osztályozni… szétválasztani, kiválogatni, kategorizálni, szelektálni, minősíteni, megfelelőnek találtatni… az ember ízlelgeti a szót. A szót, amely eleve valahogy komolyságot sugároz. Szinte magunk előtt látjuk a magas pulpitus mögött magát a…..