Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indeksz isis alkajda mind CIA projekt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Orbán Viktor nem fogta fel az utóbbi 70-80 év tanulságait - Egyedül Merkel mondta meg kerek-perec a véleményét a magyar kormányfőnek, a többiek szemlesütve kussolnak - Nagy kérdés, hogy Orbán miből ért jobban: a szép szóból vagy a szankciókból..
Az ENSZ menekültügyi főbiztosa felszólalt a menekültek fogvatartása és az embertelen bánásmód ellen. Egyértelmű üzenetet küldött a magyar kormánynak. ..
indeksz isis alkajda mind CIA projekt 2017.09.13 14:28:35
Főbiztos- csicska úr:

vissza a feladónak a menekültekkel
imgur.com/a/Rwj2j

Egyébként meg- qrvára elég már a CIA- csicskasajtó hazugságaiból:

linkbun.ch/0581f
indeksz isis alkajda mind CIA projekt 2017.09.13 18:06:40
Aki (migráns- és terrorista simogató CIA- csicskamédia) ilyen hazugságokra képes, attól mit lehet várni:

imgur.com/a/xMZ1G

Valamint, a kis pátyolgatottjaiktól, akiknek se személyije, se útlevele se semmije; de mind szír háborús menekült- és azonnal jár nekik minden- mert Görögországban lassú a net, Macedónia nem jó, Szerbiában sem ízlik a csevap- utaztassuk őket 4 csillagos szolgáltatásban egyenesen tovább Ger- money- ba, ott van ficki- ficki, sk segíly és a net sem lassú:

www.youtube.com/watch?v=-LD2BGT26qI
Merkel ultimátumot adott Orbánnak, a pénz beszél, a kutya ugat; Juncker legközvetlenebb munkatársa azt ajánlja a magyaroknak és a többi kis halnak, hogy lépjenek be az euróövezetbe, ha szeretnének tényezőnek lenni az EU-ban; Orbán Viktor szájkaratézhat tetszése szerint, Magyarország a külföldi…..
indeksz isis alkajda mind CIA projekt 2017.09.13 12:06:31
Egész konkrétan az az ötlet, hogy Orbánnak csak azokat az európai döntéseket kelljen elfogadnia, amelyek tetszenek neki. Eddig csökkentette az AB hatásköreit Orbán és a Fidesz, most pedig bővíthetné...