Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Admiral Nelson

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csiki beküldése inkább kérdés, úgyhogy a véleményes hétvégén a helye:Örvendek, mert a TV2 újra leadja a Sliders-t, gyerekkorom egyik kedvenc sorozatát. Ma délben is néztem örömmel, tudatalatt félrefordítások után kutatva. Ha konkrét gondot nem is találtam, de egy véleményes…..
Úgy látszik, ma brékinges napunk van, mert sorban a harmadik beküldés is soron kívül kerül ki az aktualitása miatt - ráadásul ezt ketten is beküldték. dezso volt a fürgébb:MTI-s ámokfutás a TASZ szemszögéből nézve:http://ataszjelenti.blog.hu/2011/01/25/furdoso_1Másodiknak pedig…..
Mivel már nagyon sokan kértétek, elkészítettem a Wachowsky-testvérek forradalmian látványos filmjének kritikáját. Elnézést a hosszú kimaradásért, de a vártnál sokkal több időt és energiát kellett belefektetnem ebbe  a videóba, ezért tartott ilyen sokáig elkészíteni. Remélem, valamennyire látszódik…..
Félrefordítások Májmedence 2010.11.26 10:52:00
cámpuszmadár (mondtakvolt.blog.hu) első beküldése, de reméljük, nem az utolsó:Tegnap este [úgy július vége felé... bocs - LJ] néztem meg a Hirtelen halál című filmet a tv2-n, legfőképp a jégkorongos körítés miatt. A lényeg az volt, hogy a Stanley kupa utolsó, mindent…..
ROFL-net Búcsúpost 2010.04.28 17:21:00
Számomra eljött ez a nap is, az utolsó post. Jó volt (már akinek) ameddig tartott, de most vége szakad.  Hogy miért hagyom abba? Mikor jelentkeztem azt hittem hogy könnyü lesz, de nem volt az. Találni olyat, ami mindenkinek tetszik, és más oldalakon nem volt, nem olyan…..
Félrefordítások Tales of woe 2010.03.15 14:41:00
Törögbasa annyira jó levelet írt, hogy muszáj kiraknom, pedig tegnap küldte. Elnézést a többiektől, akik várakoznak, mindenki sorra fog kerülni, de ez annyira szép és komplex: Megöregedtem ha nosztalgiával tekintek vissza arra, amikor a JimJam előtti időkben a hangyák bolyban…..
Perzsia Hercege: Az idő homokja előzetes: Vélemény DRM&O ..
Admiral Nelson 2010.02.08 15:51:08
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Admiral Nelson 2009.11.18 18:38:39
Emlékszem általános iskolában az volt fél évig a legnagyobb császár, aki simán rappelte a Gangsta's paradise című számot. Akkoriban kezünkben a G.I.Joe bábuinkkal és Jurassic Parkos uzsitáskáinkkal mi is veszélyes kölyköknek éreztük magunkat. Ezt pedig Coolionak köszönhettük…..
gizi találata:A Viasat3 sorozataiból tényleg jókat lehet csemegézni, most pl. épp félálomban hallgattam a Segítség, szülő vagyok c. remekbeszabott "valóságshowt", és abban mesélte az anyuka, hogy utálja, ha AGYAGGAL (clay) játszanak a gyerekei, mert beletapossák a…..
Admiral Nelson 2009.09.06 20:12:47
@Lobra: Cassius Clay?
Félrefordítások Kéziköny 2009.03.20 08:10:00
Ze' (RJB) beküldésében egy ismert jelenséget figyelhetünk meg: a fordító valószínűleg csak egy összefüggések nélküli szólistát kapott, és úgy kellett dolgoznia:Éppen nyomtatót konfiguráltam, amikor nagyon furcsa fordítással szembesültem. Történt ugyanis, hogy a nyomtató…..
Admiral Nelson 2009.03.22 18:27:10
@Ahmet: forditomi úgy érti, hogy a cím végéről lemaradt a "v" betű.