Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frenlic

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig Gulyás Gergely Göncz Árpádon és Sólyom Lászlón akart ütni. De nagyon félrement...
Frenlic 2017.09.12 22:33:55
@Bogyó 2: Nem az enyém az érdem.
Frenlic 2017.09.12 22:37:41
@ulpius66: Kultúrált ember (pláne keresztény-konzervatív) nem beszél úgy idősekről, hogy "vén szaros" meg "nyugger", akkor se, hanem ért velük egyet.

Sorosnak meg inkább a lába nyomát is csókold meg, mert nélküle nem létezne a Fidesz.

"egyebekben meg a magyar nyuggerek 65 és a halál közt kétharmada ballibsi szavazó"

Ezek szerint a Békemenet valójában egy Ballib Pride?
Frenlic 2017.09.12 22:49:37
@ulpius66:

Azon túllépve, hogy nyilvánvalóan se orvos feleséged, se trafikod, se földed nincs, azért ezek mégis jól mutatják, hogy miről álmodsz, milyen világot találtál ki magadnak.

Azt írod, "Ha ezt a DK adta volna, akkor velük lennék elégedett!"

Vagyis számodra az előrejutás egyetlen lehetséges módja, ha EGY PÁRT AD NEKED VALAMIT! Teljesen elképzelhetetlen számodra, még gondolat szintjén is, hogy magadtól érj el bármit, nem, te csak úgy tudod elképzelni, hogy A PÁRT adja. Az pedig mindegy is, hogy melyik párt, milyen elveket vall, stb. Ha megkapod a jussod (vagy legalább elhiszed, hogy meg fogod kapni) befogod a szád és beállsz a sorba!

Köszönöm, ennél jobb bizonyíték nem kell arra, amit már a legelső kommentemben is írtam neked. Te egy igazi alattvaló vagy!

Mellesleg saját magad árulod el saját magadat. Itt vergődsz a liberalizmuson, kocsmikon, mindenen, de közben egy laza mondattal beismered, hogy igazából mindez mindegy, aki megoldja az előrejutásodat - amire magadtól nem vagy képes - annak fogsz tapsolni, bármit mond, vagy tesz. Lehet az bármekkora libsi, vagy akár maga Gyurcsány is, nem számít. "Aki a prímást fizeti, az kéri a nótát", nemde?

Ennél szebb beismerést nem is várhatnék, köszönöm!