Regisztráció Blogot indítok
Adatok
christaylorblog

270 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Egy kis mellékes 2010.09.13 15:00:00
Azt hiszem a cím önmagáért beszél, nincs is sokat magyarázni rajta. Az alábbi összeállításban olyan dalokat láthattok, melyekben színészek szerepelnek (és nagyjából nem soundtrack-ek). Bizonyára nem sikerült összegyűjteni az összeset, ezért akinek még eszébe jut pár…..
christaylorblog 2010.09.15 16:45:44
@koimbra: Szuper! Bár ez lett volna a következő ötletem. :D
Az akciófanatikusok repesve várták Sylvester Stallone új filmjét, a The Expendablest. Augusztus 19-én érkezett volna a produkció, ám mindenki legnagyobb bánatára kiderült, hogy ekkor mégsem láthatjuk az alkotást, sőt szeptemberben is hiába kerestük a filmet, egyszerűen nem…..
christaylor Bejegyzés 2008.05.12 19:25:52
Hamarosan újra jelentkezem!..
christaylor 42 2008.05.08 12:00:44
Mi az, hogy James T. Kirk kapitány meghal? Ezt mégis hogyan képzelték? Pedig muszáj volt elhinnem, amit láttam, mikor tegnap, a végre megszerzett Star Trek mozifilmek közül pont azt a részt kezdtem el nézni, amelyikben megtörtént. Tényleg nagy rajongó vagyok, de inkább a sorozatot…..
christaylor 4 2008.05.04 18:15:04
Nyáron jön a mozikba az új Batman-film, a csodálatos Christian-nel, de azért említsük meg szegény Heath Ledger- Jokert is (akire azért kíváncsi vagyok gonoszként, mert eddig mindig hősszerelmest, kedves fiút játszott). De még ennél is hamarabb, még ebben a hónapban…..
christaylor A jellemzésem 2008.04.16 07:32:52
Az alábbiakhoz szükség volt a legpontosabb születési dátumomra, értve ezalatt az órát és a percet is meg Melis segítségére, akinek van otthon olyan számítógépes programja, amivel egyetemeken is dolgoznak meg különféle horoszkópkészítők is használják és megállapítják…..
christaylor Boybands, part I. 2008.03.31 19:24:08
Vagy két hete éppen szokásos szombati, ebéd utáni pihenésemet töltöttem vízszintes helyzetben (puha, meleg pléd, halkan szóló tévé, ahogy kell), amikor megtörtént. Még csak a bóbiskolás fázisában voltam, így amikor észrevételeztem, hogy nekem nem tetsző műsor megy éppen a…..
christaylor Levezetésképp 2008.03.28 07:43:03
Imádom ezt a számot, én valójában a kilencvenes évekbeli feldolgozását ismertem meg először és szerettem bele. Aztán persze kiderült, hogy van eredetije is és mások is legalább annyira kedvelik, mint én, mert számtalanszor feldolgozták már. Ezért ez most egy összehasonlítós…..
christaylor Csőstül jön a baj 2008.03.27 18:51:32
Az első rossz húzásuk velem szemben az volt, amikor közölték, hogy májustól jelentenek be, ám mégsem tették. Elég bizarr módon derült erre is fény. Áprilistól dolgoztam náluk, májust beszéltünk meg véglegesítésnek,ám júliusban végre feleszméltem, hogy amúgy tényleg…..
christaylor Elégedett 2008.03.25 19:58:55
Az előbb ment el Bea barátnőm és el sem hiszem, hogy majd háromhavi fáradozás után végre összehoztuk ezt a találkozót is. Mert az email meg a telefon mégsem ugyanaz. De ma végre megtörtént, eljött, igaz csak egy röpke másfél órára, aminek a végére rendesen be is rekedtem,…..
Igen, néhány napja elhatároztam, hogy nagyon erős leszek és véghez viszem, amit elgondoltam. Mostanáig egészen jól is haladtam a dologgal és bár nem egészen voltam meggyőződve arról, hogy jó-e az nekem, amit művelek, de csakazértis. Már majdnem kezdtem büszke lenni magamra,…..
christaylor Újfent filmes 2008.03.24 18:52:58
Lassan kifogyok majd a normálisabb bejegyzéscímekből, viszonylag már az összes értelmesebbet elhasználtam, lásd "ismét filmes, a változatosság kedvéért filmes", ésatöbbi. Ha már minden veszni látszik, akkor majd visszatérek a számozásra, azt hiszem. Lesz filmes 1., meg…..
christaylor Villanyszerelősdi 2008.03.24 17:50:11
Fél négykor hazatértem vidékről, hoztam egy tonna kaját, egy új itatót Teónak, miegyéb. Békésen leülök blogot írni meg közben félszemmel A birodalom visszavágott nézni, éppen Jabba palotájából folyik a főszereplők kiszabadítása, mikor eszembejut, hogy kiégett pénteken az…..
christaylor Szexboltban jártunk 2008.03.20 09:09:31
Mindjárt kettőben is. És trendibb lett volna, ha szexshopot írok. Régóta szerettem volna már elmenni egybe, körülnézni, felmérni a kínálatot, hát ez mostanáig nem valósult meg, Fene tudja miért. Igazából ilyen helyre nem akartam egyedül elmenni, de az is igaz, hogy sosem…..
Még a múlt héten történt, hogy csütörtök este éppen megcsömörlöttem a Kés/alatt párszázadik részétől, így aznapra felhagytam azzal, hogy többet is megnézzek belőle. Még nem voltam álmos, valami más műsor után keresgéltem a tévében. Túl nagy kínálat nem akadt érdekes…..
christaylor Valami jobb? 2008.03.07 23:35:44
Lassan már úgyis törvényszerű, hogyha éjszaka jövök haza és szabad az egyik gép, akkor írok. Mert alkoholos befolyásoltság alatt amúgyis jobban lehet, ihletettebb az ember, szerintem. Nem ittam sokat egyébként, magamnál vagyok és egyáltalán nem érzem azt , hogy most jó lenne.…..
christaylor Kés/alatt 2008.03.06 20:18:06
Itt ülök és a Kés/alatt sokadik részét nézem épp, az írással egyidejűleg. Ati tukmálta rám még hétfőn, bár erősen tiltakoztam ellene, mert az eddig látott részek nem nyerték el a tetszésemet. Öcsém, ez nagyon durva, ami ebben folyik. Az elmúlt öt percben egy pasi éppen…..
Athosz üzenete: én meg etettem Athosz üzenete: teót Krisz üzenete: rendben van? Athosz üzenete: ja és most két vizes edénye van Krisz üzenete: mert? Athosz üzenete: mert tegnap a régit elásta vhová én meg raktam be egy ujat Athosz üzenete: de majd kiveszed Krisz üzenete: ki Krisz…..
christaylor No comment 2008.02.29 19:00:05
Mindhárom link magáért beszél!   A Lost szereplői Legó-figuraként (nekem Charlie tetszik a legjobban, mert van gitárja).  Ezt Ati mutatta tegnap este, azt hittem összepisilem magam a röhögéstől. Szintén az előző témában, némafilmes változatban.   Az utolsó kettő…..
Mivel igen régen írtam már filmekről, van annak már vagy két hete is, ismét elérkezett az idő, hogy beszámoljak az elmúlt időszakban látottakról. A magam szórakoztatására most hátulról kezdeném, a legutolsóként látott lesz a legelső. És mert olyan sok mindent éztem meg,…..
Épp egy kiflicsücsköt csócsálok éppen, a rágcsálót már megetettem, úgy vetette rá magát a narancsgerezdre, mint aki már legalább egy hete nem evett. Ha ugyanezt mások is látnák, meggyőződésük lenne, hogy éheztetem Teót, azért ilyen mohó. Pedig nem, csak az egyik kedvence a…..
Rettentő izgalomban vagyok még az Oscar miatt. Hajnalban már nem volt erőm megírni a történteket, igazából most sincs, csak néhány morzsát elhintek, aztán majd jövök vissza később. Férfi főszereplő Daniel Day-Lewis, a második szobrát nyerte meg. Hát komolyan, már kezdem…..
christaylor Állati legek 2008.02.24 09:08:25
Tudta valaki, hogy létezik olyan, hogy bálnacápa? Nekem ez újdonság volt az elmúl egy óráig, akkor ugyanis láttam egy természetfilmet, amiben szerepelt. Termetre egy bálna, külsőre inkább egy cápára hasonlít. Nagyon békés állatok, nem bántják az embert, ugyanis korallpetével…..