Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ipiapacs2

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hivatalos szcientológia honlapokon semmi információt nem találunk az egyház magyarországi vezető tisztségviselőiről, szervezeti felépítéséről. Úgy gondolom, hogy ez közérdekű adat, ezért most pótolom ezt a hiányosságot. Nézzük sorba: Magyarországi Szcientológia…..
Zsarufika A lovakat lelövik 2008.06.14 11:44:00
Bizonyára hallottátok, elszabadult egy megvadult ló, és nekirohant egy busznak. A balesetben 15 ember sérült meg, egyikük súlyosan - valamint a ló, amelyet a helyszínen "segítettek" át a másvilágra. Szegény lovat le kellett lőni. Ez történik velük, ha már nem…..
 Amitől tartottunk, bekövetkezett: Afganisztán is megkövetelte első magyar hősi halottját. A feladatát teljesítő Kovács Gyulával, a MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Zászlóalj tűzszerész főtörzsőrmesterével egy robbanószerkezet végzett. Sajnos fel kell…..
Stewe ezúttal egy olyan szervezetre akadt ki, amelynek az volna a feladata, hogy rendben és biztonságos állapotban tartsa az utakat. Ez már csak azért is elvárható lenne, mert az autósokról egyre több bőrt húznak le, ami után már nem mindenkinek marad pénze a lengéscsillapítók…..
Június végén Friderikusz ismét lezár egy fejezetet az életében. A Friderikusz Most című műsor megszűnését közös közleményben jelentette be a műsorvezető és az ATV a következő mondattal: "úgy érezzük, ennyi idő alatt kimerítettük azokat a kereteket, amelyek között…..
Zsarufika Bringaút 2008.06.01 10:22:00
Cherva küldte ezt a sztorit a CriticalMass oldaláról, szerintem ez is tanulságos. Jól mutatja, mennyire nem értünk, állampolgárokért vannak, hanem hogy a saját életüket kiegészítsék. Amikor a rendőr is ... 2008-05-27 Tegnap kora délután mentem mátyásföldön kifele,…..
 Tegnap volt a Tubesen felállítandó katonai lokátorállomás perének újabb fordulója. Miután (többek közt köztársasági elnökünknek) sikerült megakadályozni, hogy a jóval olcsóbb helyszínt kínáló és katonai szempontból jobban használható Zengő legyen a helyszín,…..
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
A következő jogesetre a Zugügyvéd is kiváncsian várja a választ. Polgálbarát megoldás, ha egy jogszabály nem egyértelmű, akkor a hatóság helyből a legkedvezőtlenebb értelmezést alkalmazza. Tisztelt Zugügyvéd! Lehet, hogy az alábbi ügy bagatellnek tűnik, mégis érdekelne…..
TheElf levelét választottuk a mai napra, mert bár az olvasóink többsége a munkaidejét tölti azzal, hogy minket olvas, egy ilyen hosszabb poszt esetében megnő a lebukás esélye. Vasárnap dolgozók hátrányban. A posztba beépítettem egy kis képrejtvényt is (bár sok köze nincs a…..
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
autózz! Népnevelés felsőfokon 2008.05.16 10:02:00
György nevű levélírónk nem csak egyszerűen közlekedik mikor autóba ül, de jobbítási szándékától vezérelve mintegy neveli is autós társait, akik közül valószínűleg sokan kényelmetlenül érzik magukat a képzeletbeli iskolapadban. Vajon hasznos, felesleges vagy káros e…..
Az SZJA bevallási határidő közeledtével igencsak aktuálissá válhat az alábbi levélben felvázolt probléma. Régen hangoztatott igazság, hogy egy súlyos könyvelői hiba tönkre tud tenni egy jól működő vállalkozást is, miközben közel sincs a könyvelési szakma olyan…..
ipiapacs2 2008.05.14 20:13:39
autózz! Ez a mentalitás öl 2008.05.12 12:01:00
Általában, amikor képbe kerülnek a sebességkorlátozó táblák, erős többségben vannak azok, akik azonnal arra gondolnak, hogy biztos csak kintfelejtették, akár véletlenül, akár szándékosan, hogy az autósoktól újabb rakás pénzt szedjenek be. TheElf kicsit másképp áll hozzá a…..