Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kishi

0 bejegyzést írt és 242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tadeshi's Diary "Kis" kívánságok 2013.03.17 21:08:17
Három nap múlva megint öregebb leszek - megint eltelt egy év, te jó isten, ez egyre rosszabb, hol itt a "restart" gomb?! vagy legalább egy "pause"?! XD - és van néhány kívánságom, tárgyiakban főként, melyekről tudom, hogy az életbe nem veszi meg nekem senki - főként nem három…..
Tadeshi's Diary Nem-akarás 2013.02.03 18:57:49
Üdvözlet. A mai bejegyzés töménytelen mennyiségű nyafogást és rinyálást fog tartalmazni, kérem, hogy aki érzékeny az ilyesmire, ezt ne olvassa el, mert jelenleg nincs szükségem "mi a faszt nyavalyogsz már megint, nincs jobb dolgod?"-típusú hozzászólásokra. Köszönöm. Nem…..
...Ilyen randa, szeles reggelen. -.-" Mert nem, nem elég, hogy iskola van, hogy szeptember elseje van, neeeeeem, még a szél is fúj, ráadásul a Duna-parton még jobban, mint máshol, és tökéletesen szét tudja cseszni az ember haját - arról nem is beszélve, hogy reggel…..
Kishi 2010.08.20 22:45:53
@Tune-chan: Lehet hogy csak fáradtság, de kikészít. Elbeszélünk egymás mellett, pont olyan időkben, mikor -ha csak egy pillanatra is, de - előjön belőlem a társasági ember. Így próbáljon az ember nem hikikomorivá válni...
Ne legyél. Ha gondolod, majd hármasban is megyünk oda, vagy elviszlek én majd.
A nagy-nagy project. Kishi névnapi ajándéka. Én jó szokásomhoz híven beszkenneltem az "állapotokat". Fú, jó sokat szenvedtem vele... Ezért képes vagyok egy egész bejegyzést szentelni neki, hogy kipanaszkodjam magamat. xD Három-három órát töltöttem vele, két délután,…..
Tadeshi's Diary Pokoltúra 2010.08.02 19:25:00
Neeeem, nem kell semmi baljós dologra gondolni, nem játszottan Dantét, és nem utaztam alá Lucifer honába, nem. Hogy akkor miért ez a bejegyzés címe? Hát... Hm... Először is, mert a soron következő fic megírása maga volt a Pokol - megkomponálni. És maga lesz a Mennyország -…..
Kishi 2010.08.05 20:40:46
@Tadeshi: "Csak be akartam fejezni végre" Na ez... erre nem szeretnék véleményt mondani. Majd ha visszadobják a könyveidet, hogy "nemjó, mert látszik a végén, hogy be akarta végre fejezni" akkor nézném meg a képedet. Inkább ülj még két napot egy jó befejezésen, amivel elégedettséget váltasz ki, mintsem seperc alatt lezárd egy összecsapott befejezéssel. SzVSz.
Úgy, hogy olyan, mintha meg akartad volna mutatni, mi mindent tudsz belesűríteni az egészbe, és ettől nem egy rendes szadomazo sztori lett belőle, hanem inkább olyan, mint valami yaoi-flashgame, amiben bizonyos pont elérése után újabb módon lehet az áldozatot kínozni...
Odi et amo...?
Próbáld külsős szemével vizsgálni, a két karaktert csak akkor tudtam megkülönböztetni a sztori alatt, mikor épp a nevükön vagy egy jellemzőjükön szólítottad őket. Máskülönben tök egyformának tűntek - a mozdulataikon és viselkedésükön nem érződött az amit leírtál róluk.
Mostanában előjött belőlem az érzés. Az a "hagyjatok békén, én elvagyok egyedül is"-érzet. Ami nem látszik rajtam, ha jól látom a dolgokat, ami nem is baj. :) Eldünnyögök magamban, kifele mosolygok. De nem értem. Miért jött elő? Hiszen vannak barátaim, akikkel lehet…..
Kishi no Sekai Émelygés. 2010.07.27 22:51:29
Kishi 2010.07.28 20:38:39
@Tune-chan: Örülök, hogy örülsz - boldognak nem mondanám magam, de úgy nagyjából minden megvan a helyén, klappol, szóval nincs okom panaszra.

Könnyen túl tudom magam tenni dolgokon, szerencsémre.
Münchausen-szindróma. Öhm, hogy mondjam...amikor egy ember önnön kézzel éri el, hogy beteg legyen, és folyton orvoshoz-kórházba jár, csak hogy megkapjon egy bizonyos figyelmet és törődést. Azt hiszem ezt nem tudom jobban elmagyarázni.
Jó, részemről együtt is nézhetjük, csak most pár napig nincs mit csinálnom, kell valami elfoglaltságXD
Ha azt mondom, holnap írok, az azt jelenti, hogy majd holnapután... vagy azután... vagy még később. xD De asszem erre lassan minden olvasóm rájön, hacsak nem jött még rá. Ami ciki, főleg, nekem. De sebaj. Igyekszem. Szóval, ott hagytam abba, hogy péntek reggel. Valahogy felkapartam…..
Kishi no Sekai .niaP 2010.07.22 22:42:29
Kishi 2010.07.23 21:22:55
@Tune-chan: Ugyan, nem zavar a nagy terjedelem =)

Igen, Saiyuki Reload Gunlock opening, a "Don't look back again" a WAG előadásában. Honnan tudtad...?

Tényleg, Jason! Ez nekem eszembe se jutott, csak jött a névXD Tényleg kicsit másabb stílusábanez a szösszenet... de én nem tudnám megmondani, miben. Én inkább kicsit kifinomultabbank nevezném, sznobosabbnak. A karakterek a megszokottak, s egyébként nemtudom, hogy Jason milyen is... olyan... olyan, mint Josef a Holdfényből. Én legalábbis ilyennek képzeltem el - Josef abban a sorozatban a legjobb vámpírX3 Ami a kölyköt illeti, az tényleg véletlen voltXD A klub biztos visszatérő lesz, és szerintem Jason is.

Igen, neked is kellett. De lenyeltem, átfogalmaztam, kész, és ez így is lesz - nem fogok ostobán mindent első reakcióval lereagálni.

Hogy mitől van, azt én sem tudom.
Ha hiszed, ha nem, amint megláttam a csípést, felmerült bennem, hogy kullancs. Majd mondtad, hogy de akkor ottlenne a bogár... (ha volt is bennem, szerintem viszonylag hamar lesöpörtem-kapartam magamról. Ugyanis mielőtt feltűnt volna, hogy mi is van a hajlatban, elég sokat kapartam-piszkáltam.)
Tudom, hogy orvoshoz kéne vinnem... de bennem van, hogy amíg nem viszem, a probléma csak "szított" de amint az orvosnál ülök vele, belátom, hogy igen, valós már, és tartok tőle. És mikor legutóbb volt ilyen eset, egy napot elpazaroltam arra, hogy megtudjam, tökéletesen vagyok.
Egyébként, tudom, hogy utána kellene olvasnom, miféle tüneteket keressek egyáltalán magamon - de attól tartok, hogy amint megtudom, mit, elkezdem "produkálni" azokat.
És félek. Attól, hogy tudat alatt produkálok nemlétező bajra tünetet, ahogy attól is, hogy a baj igenis valóságos.
De ha ez megnyugtat, akkor hétfőn vagy kedden kísérj el olvoshoz. Elmegyek, beszámolok neki mindenről...
(Ettől függetlenül én bízok abban, hogy nincs semmi bajom.)
Kishi 2010.07.21 19:58:25
RHS: Rocking Horse Shoes. Nana is ilyet visel, és nálunk suliban is lehetett már látni. ( illusztráció: i8.ebayimg.com/02/i/07/24/59/47_12.JPG pölö, de van rövidebb szalagú, szalag nélküli, sőt, csizma kivitelben is...)
Himésebb: nos, hime-hátuljú egy szoknya, ha a felsőszoknya hátul nyitott / felhúzhatós. Mint például a fentebbi BL ruha. (Vagy a kinézett fekete szoknya F+F-en: www.fanplusfriend.com/servlet/the-187/Classical-Gothic-Lolita-cln-Bustle-Tiered/Detail )

@Tune-chan: A fehérkék se rossz, de azt nem tudnám magamon elképzelni annyira se mint a másik kettőtXD
Hál istennek alig van itthon, szóval sok vizet nem zavar... csak... megvan az a szimpla nemszeretem érzés... (Pedig nálam ritka, hogy valakit csak úgy "utáljak" szinte, szerintem...)

@Tadeshi: Hidd el, sajnos nekem se állna jól, nem az az alkat vagyok, de én attól független akarom. Az az első olyan BodyLine darab, amit megláttam, és azt mondtam, hogy "igen, ez tényleg nagyon kell".
Nem volt rossz. Jó kis elfoglaltság volt... és finom marlenkaXD
Bevezetőnek annyit, hogy buzog bennem az írásvágy, amit itt szándékozok meg kitölteni, számeszerint három bejegyzéssel. Ebből egy a Versailles koncert élménybeszámoló, még egy a japótáborról, és egy haramdik egyéb. Mert már a koncert előtt is akartam írni, de valahogy nem…..
Tune no Blog Könyv-várás... 2010.06.30 12:35:57
Nyár van nyár, nekem meg nincs lelkierőm - mert időm lenne- idetolni a pofámat, hogy pötyögessek valamit... Na sebaj.Majd talán most... Azt se tudom, mi volt az utolsó bejegyzésbe, ami azért valljuk be, picit szánalmas. x'D Hmmmz, péntek...! Mi volt szombaton... Lássuk csak...…..
Hölgyek és urak, lám, hazatértem, és élek, és csodásabban már nem is érezhetném magam. x3 (Főként, hogy tegnap ugye elmaradt az örömbejegyzés, hogy hazaértem, helyette kipihentem hosszú utam fáradalmait. xD) És, most, hogy a fáradt vándor - vagyis jómagam - végre lecsutakolta…..
Egyre vészjóslóbb címeket írok be. xD Segáz. De kérem, hát milyen más cím illene ide, egy évzáró utáni bejegyzésre? XD  Mert biza, nekem ma volt az évzáróm, ennke okán hétkor kellett kelnem. xD Király volt. -.-" Főként, hogy előtte hajnali fél…..
Kishi no Sekai NemTudom érzés 2010.06.12 21:15:00
Kishi 2010.06.13 19:59:09
@Tadeshi: Elbeszélgetni egy dolog. Két különb állásponttal vitatkozni magaddal meg egy másik. De sebaj, elvagyok így.
Van már program amit kinéztél magadnak?
Jó film is. Ajánlom bárkinek, kellemes hangulatú, aranyos filmecske - kiszámítható ugyan, de ez legyen a legkisebb baj. Attól még édes kis film.

@Tune-chan: Vagy csak hirtelen ért a nagy meleg, s amiatt van ez.
Ha ezt tudom, esküszöm, legközelebb az ilyetén tevékenységeimet megtartom magamban, s nem írok róla semmit, nem szólok róla semmit.
Pedig nem művirág. Igenis él és kikészíti a meleg a csokrot =(
Nem nemakarok, hanem azt mondtam, hogy nem biztos, hogy lenne rá máskor is lehetőségem. S nemtudom, hogy akarom-e. Vagyis azt tudom, hogy akarom, de... de nemtudomXD
Nem fogyási okokból nem iszok és eszek, hanem mert egyszerűen ninsc meg az ingerem rá. Nem jut a tudásomra az üzenet, hogy folyadék vagy táplálék bevitele lenne szükséges - és ki iszik olankor, ha nem szomjas/száraz a szája?
Ma már jobban aludtam viszont. Mosnjuk, most még láttam és jól éreztem magam, mikor aludni vonultamXD
Tune no Blog Suliból 2010.06.08 14:43:00
Fuh, jó rég blogoltam már, nem is jöttem rá eleddig, mi hiányzott az életemből. Most épp a suliban ülök, nincs már órám, mert az angol tanárom már három hete beteg, meg amúgy is, utolsó hét, meg minden, és várom, hogy vége legyen a hetedik órának, koccanjak Kishivel, és…..
Tadeshi's Diary Röpke szösszenet 2010.05.28 09:38:57
Hello everyone, angol óra van, az előbb írtam egy ,,tutira-hármas-de-azért-imádkozzunk-hogy-négyes" német szódogát. ^^ Éljen. (A Feuer miért das?! De -er-re végződik, és nem der?! Oké, oké, ez hülye következtetés, mert a Name is e-re végződik, aztán mégis…..
Kishi no Sekai Katasztrofik day. 2010.05.25 20:03:00
Kishi 2010.05.26 19:17:50
@Tune-chan: Köszi. Utóbbi nagyonn eséllyel fog menniXD
Mit suttogtál neki?
Köszi - br igazából, mint mostanában minden, amit írásügyileg értékelni lehet - egy képzelet-elszabadulás kapcsán született...XD
Én... tudom, hogy nem vagyok belé szerelmes. De inkább nem is gondolkodom ilyesmiken - minél többet gondolok rá, annál lehetségesebb, hogy még bemesélem magamnak.
Köszi^^
Tune no Blog All my life 2010.05.23 19:46:31
Most csak úgy mesélgetni akarok. Minden hülyeséget. Ez a bejegyzés, msot nagybetűs RÓLAM szól, mert különösebben nem tudok miről mesélni, csak a hülyeségeimről. De most muszáj írnom, mert egyszerűen a szám, ami itt lüktet, valahogy inspirál. Hogy milyen szám? Foo Fighters All…..