Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matador

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szalmonella mérgezésben vesztette életét Angelina Jolie (†35) színésznő. Fóton, a Gyermekvárosban egy balkáni háborús mozi forgatásának egyik ebédszünetében fogyasztott szalmonella baktériummal fertőzött tojáslevest a tragikus sorsú művésznő. A feszített…..
Matador 2010.10.11 17:21:23
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok!   Az esetem röviden: munkáltató…..
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..
Sziasztok!   Lassan egy éve keresek állást, ugyanis tavaly érettségiztem egy vendéglátóipari szakközépiskolában. Eddig sehova nem vettek fel és egyre inkább úgy gondolom, ez a külsőmnek köszönhető.   Elég sok tetoválás van rajtam, mindkét karomon, illetve  a…..
A Spektrum két magyar dokumentumfilmese, Cseke Eszter és S. Takács András Gáza és az Északi-sark után Etiópába utazott, ahol kézikamerás felvételeket készítettek többek között egy törzs kunyhójában, ahol éppen egy kétéves kislány nemiszervét csonkították meg. Ugyan az…..
Reckl Amál blogja Sajnálni kéne? 2010.01.29 14:00:00
Pár napja a híradók közepesen fontos hírként számolnak be egy illegális pornóforgatás körüli botrányról.Az újpesti házban olyan embereket is szado-mazóra kényszerítettek, akik azt nem akarták.Először azt hihette az ember, az egész pornózás a jelenlevő hölgyek akarata…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Sziasztok!   Diákmunkán dolgoztam egy cégnél. Mindenféle irodai munkákat kellett végezni, mint iratok rendezése és iktatása, kávéfőzés, szövegszerkesztés stb.   Pár nappal ezelőtt bent voltam a…..
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
Matador 2009.12.04 18:51:06
@Kis Hableány: Erről beszélek bazzeg!
Halál a bkv-s csicskákra!!
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!    Tisztelt szerkesztők!   A feleségem kért meg, hogy forduljak önökhöz, mert a gyárban, ahol dolgozik ( nem írok nevet, mert fél)  mindennapos megaláztatások érik a dolgozókat. A művezető egy 50-es, …..
Olvasónk tanácstalanul állt a rákoskeresztúri városközpont buszmegállójában. Miközben útbaigazítást kért, egy buszvezető meglökte, majd azt mondta: "Húzzál már félre a p*csába te is az útból". Olvasónk a buszon kérdőre vonta a buszvezetőt, aki tovább…..
–Mondta olvasónknak egy turista, akivel ellenőrök kiabáltak a Nyugatinál. A lány napijegyet kért a pénztárban, de vonaljegyet kapott, és azzal utazott a metróban, mondván, az napijegy és kezeléstől számítva 1 napig érvényes. Az ellenőrök lecsaptak rá, elvették az…..
Matador 2009.11.29 13:32:45
@Dízelgigant: Jelentem, feladat végrehajtva. 2001 január 30-án cirkuszolt a mutter és megrúgdostam a lábát. Egy 7-ig nem állt lábra. A nagymuttert kihagyom. Ő normális. Inkább a faterral folytatnám, ha nem haragszol.
Matador 2009.11.29 17:08:14
@Dízelgigant: Te ne ugassál, hogy mit csináljak!! Én a magadfajtákat fogom verni! Kicsit kevés vagyik a BKV- +szüntetéséhez.
Nem gondolod?
Matador 2009.11.29 21:13:30
@bandusek: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez tényleg szellemes!
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
Matador 2009.11.27 21:08:14
Volt az a régi – cseh és szlovák barátaim szerint teljesen téves – legenda arról, hogy a Terminátor második részét Elektromodulator dva-nak fordították, a méltán híres „Hasta la vista, baby”-t pedig „Ahoj, ahoj poplacsek”-nek. Valószínűleg nem…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Kedves Erynnis!Kérdésem a következő. Végre sikerült sok-fordulós pályáztatási eljárás során 1 multinál…..
Matador 2009.09.15 16:13:41
@s_timcsi: Anyádat, te műpicsa! Minden országban KÖTELESEK, magyar nyelvű munkaszerződési példányt aláíratni a kibaszott multik!!! Alap, hogy beszéljek angolul??? Fogadom, hogy te is csak alapszinten ugatod. Téged csak úgy vettek/vennének fel egy "jobb helyre, vezető pozicióba" ha jól furulyázol a hímnemű vezetőknek.
Matador 2009.09.15 16:14:50
@s_timcsi: Anyádat, te műpicsa! Minden országban KÖTELESEK, magyar nyelvű munkaszerződési példányt aláíratni a kibaszott multik!!! Alap, hogy beszéljek angolul??? Fogadom, hogy te is csak alapszinten ugatod. Téged csak úgy vettek/vennének fel egy "jobb helyre, vezető pozicióba" ha jól furulyázol a hímnemű vezetőknek.
Matador 2009.09.15 17:03:25
@standup: Talán attól amennyire ez az oldal frusztrált. Az index alapból egy frusztrált weblap.
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
Matador 2009.08.30 19:44:19
@Coyote82: Egyetértek veled! A büdös, tetves ribancot "véletlenül" a villamos alá kellett volna lökni. Így minden kis köcsög feketén utazó megkapná a magáét.
Olvasónk felháborodott azon, hogy a MÁV késés esetén a pótjegy árát nem, csak az olcsóbb helyjegyét fizeti vissza. Bár a probléma nem új, szerintem igaza van. Ha a cég plusz pénzt fizetett vele, amiért cserébe emelt szintű szolgáltatást ígér, akkor teljesítsen. Ha pedig nem…..
Kérek minden kedves olvasót, hogy kattintson át Álláshirdetés-analízis című bejegyzésünkre és tessék szavazni is! Kedves MT Blog és Erynnis! Még a próbaidőn belül vagyok, jónevű multinál, lapkiadásról van szó. Próbaidő alatt 150 nettó érkezik a számlámra, majd -…..
Nem csak Budapest, vidéken, Székesfehérváron is zajlik az élet. Olvasónk bérletét egy székesfehérvári buszon elvette az ellenőr, mert nem volt hozzá fényképes igazolványa. (Bár az ellenőr semmilyen papírt nem adott a bérlet elkobzásáról, tehát mondhatnánk azt is, hogy…..
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
Matador 2009.06.17 20:02:34
@DonLover: De igen! Az emberek többsége (80%) irdatlan féreg, ami Budapestet illeti.
Matador 2009.06.17 20:16:18
@kispista: Bevetted? Tényleg ekkora balek vagy?? Sajnállak.
:(
Matador 2009.06.17 20:31:54
@alternat: Elvághatom a torkodat??
Szombati posztunkban egy pénzügyi multiról lesz szó, ahol a munkavállalók jogaira magasról tesznek. Legalább a kávé és a tea ingyen van... Sziasztok !Szeretném leírni nektek az egyik „multis” tapasztalatomat, hogy Ti lehetőleg ne fussatok bele ebbe a munkáltatóba. Az…..
Matador 2009.05.30 14:55:48
Matador 2009.05.30 15:04:33
@Strici: Az! Jobban mondva egy rohadt csicska! Az ilyenekkel szemben a testi fenyítés is megengedett.
Matador 2009.05.30 15:22:16
@Mézesmackó: Te vpofoszkodsz a munkahelyen??? -.- Rádküldeném a biztonságiakat, majd úgy megdolgoznának, hogy mehetsz rokkantnyugdíjra!
És nem lesz probléma a munkahelyekkel. :D
Beköszöntött a nyár, egyre többen utaznak a Balatonhoz, és a Velencei tóhoz. Sajnos a tavak egyre rosszabbul közelíthetőek meg vasúttal, mert a MÁV-nál még mindig nem finomítottak a menetrenden (a hétvégin sem), a tömeg, a nyomorgás és az állás miatt pedig egyre dühösebbek az…..
Jogos volt a bosszú? Lehet abban a korban picit elhamarkodottan döntünk? Döntsön a közösség. Az alábbi eseménysorozat akkor történt mikor még vidéken éltünk, jó  8-10 éve. Még 12 éves koromban kaptam egy gyönyörű kuvasz kiskutyát a szuleimtol. Eletem elso kutyája volt,…..
Munkahelyi (T)error Dohányterror 2009.02.02 00:01:00
Jó reggelt (Vietnam)! Hétfő lévén új olvasói levél kerül terítékre. Bat Man láncdohányos főnökéről mesél, aki nincs tekintettel nemdohányzó alkalmazottaira. Ahogy az utolsó sorokból kitűnik, a levél tartalmazott még néhány felettébb érdekes, egyben elkeserítő…..
Munkahelyi (T)error Pénz beszél 2009.01.29 14:20:00
Közkívánatra LorettaSalano története: UPDATE: LorettaSalano 2009.01.29. 20:22:45 Sziasztok, este van, vége a kommenteknek. itt és most elismerem, hogy a sztori FAKE volt, sosem voltam Olaszban,csak kitaláltam 1 sztorit (ahogy többen rámutattatok, több sebből vérzőt!nem volt…..