Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Héjjaváry

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számmisztika. Miért épp a 3, 7 és a 13 bűvös? A magyar folklór, a Biblia, a mitológiák. a mesék hemzsegnek a bűvös 7-es példáktól (hetedhét ország, hétágra süt a nep, hétalvó, hét vezér, hét törzs, hétfejű sárkány, hét törpe, a hétszázát! stb. ). Ha megszorzunk egy 3-jegyű számot 7-tel, 13-mal,…..
Rasszizmus a gólvonalon MMM 2019.06.22 16:56:28
MMM Aki nem tudná: MMM = Marx + Mao + Marcuse, a 68-as ifjak szentháromsága.A harmadik név kevésbé ismert. Herbert Marcuse (1898 – 1979) német-zsidó származású amerikai professzor, a filozófia, irodalomelmélet, szociológia, politológia stb. tudora. Az "Egydimenziós ember" c. könyve a 68-asok…..
Éljen a homofóbia! Ott tartunk, hogy aki szerint a "család" 1 férfi + 1 nő közössége, (mely jó esetben gyerekek sorával egészül ki), az ma szélsőségesnek minősül, de lassan már a "család" intézményére is feudálfasiszta csökevényként tekintenek a haladó gondolkodású ililliberálisok.A homofóbia a…..
  Rabszolgaság és Magyarország Manapság divat - úgy általában - a fehér ember bűnéül felróni a rabszolgaságot, melyet - kissé elkésve - sok zsáknyi pénzzel kellene jóvátenni. No meg persze a bevándoroltatással. Ködösítések helyett tisztázzuk: a rabszolgaság nem az összes, hanem csak néhány…..
Minden idők legnagyobb biznisze Az arabok feladják a Golán-fennsíkot, feladják Nyugat-Jeruzsálemet, feladják Kelet-Jeruzsálemet, feladják Palesztínát. Cserébe megkapják Európát...
A legnagyobb kánikulában is sok utas ingerülten zárja be a járművek nyitott ablakait, de az ablakot kinyitására vetemedő utas megverése is előfordul. (Legalábbis, ahol egyáltalán vannak még nyitható ablakok.)   Kérdés.Miért olyan fontos a nyitható ablakok megszűntetése a tömegközlekedési…..
Feminizmus és migráció kéz a kézben A hagyományos családban az édesanya örömteli és szent kötelessége volt gyermekének gondozása, vígasztalása, óhajainak teljesítése. Mára nagyot fordult a világ - legalábbis az észak-nyugati végeken. A modern nőnek nem kell a gyerek, hiszen csak hátráltatná az…..
  Annak idején a Szovjetúnióba zarándokló angol diplomaták, entellektüelek nem győzték dícsérni Sztálin elegáns öltönyeit. Ilyen öltözékben, szájában a márkás szivarral, bármelyik angol klub megbecsült tagja lehetne.Nem csak a ruházat lehet eszköze a politikai manipulációnak. Macron testalkatának…..
Rasszizmus a gólvonalon A VB meccseit megnyitó ünnepélyek szívbemarkoló mozzanata volt a játékosok rasszizmus ellenI tüntetése. Az elkövetkező 90 (vagy több) percben a színes bőrű csatárok ellenfeleIk hálóinak megszaggatásával némították el rasszista ellendrukkereik huhogását. A végeredmény nem…..
Habár fejlesztésnél maximálisan arra törekedtünk, hogy a legegyszerűbb legyen egy blog, illetve egy poszt létrehozása, mégis vannak, akiknek ez nehézséget okoz, nekik szánjuk ezt a posztot. Első lépésként hozz létre egy Indapass felhasználót, az Indapass egy köztes szolgáltató, ami az összes Indás…..