Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VicThor

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves kis történet egy cégről ami nagyon szupermodern akart lenni és bevezette az "AI-t" úgy, hogy nincs visszaút, nincs olyan, hogy esetleg egy embert kérhetne meg a kedves ügyfél ha valami rosszul sül el... És a dolgok rosszul sültek el, az AI csődöttmondott, de arra jó volt, hogy kérésre…..
VicThor 2024.02.12 21:31:37
Az öreg taták háborúznak...  A képzeletükben most egy gigászi nagy, modern összecsapás zajlik. Bár már eleve az egész furcsa nagyon, mintha a taták elfelejtettek volna néhány alapvető igazságot a háborúkkal kapcsolatban... Pedig a taták korábban oktatói voltak ennek és azt hitte mindenki, hogy…..
VicThor 2023.03.27 12:52:41
@GABOR2: Nem egészen. Egyrészt Oroszország sem finomkodik Ukrajnában. Ha kell egész városokat rombol le, de mégsem jutott közelebb a háború megnyeréséhez és ukrajna elfoglalásához. Ráadásul Kínában is van egy olyan narratíva, mint az Oroszoknál a háború első két-három hetében volt, hogy ezek itt testvérnépek és mi itt felszabadítani jövünk. Nem kezdheti azzal, hogy mindent porig rombol és megmérgez.
Oroszok ráadásul használtak is vegyifegyvert (vagy annak minősülő gázt) az ukránok ellen és ugyanezzel vádolják az ukránokat. De ez azt is jelenti, hogy a vegyi fegyverek érdemben nem befolyásolják a háború menetét. Egy-egy csatában egy-egy ponton lehet marginális szerepe, de nem több.

Az egyik eset, amikor az oroszok ilyet használtak:
magyarnemzet.hu/kulfold/2022/12/vegyi-fegyverek-hasznalataval-vadolja-moszkvat-ukrajna
És amikor az ukránok használtak ilyet:
infostart.hu/kulfold/2023/02/06/orosz-vad-vegyi-fegyvert-vetettek-be-az-ukranok-bahmutnal
Hogy is lehetne szebben búcsúztatni az évet. Itt a Microsoft diverz csapatának ajándéka. Évvége van, lenne egy kis időd gépezni? Hát mégis hogy képzeled?! Mi a Microsoftnál azt szeretnénk, ha a család egymással foglalkozna. Ezt pedig úgy érheti el, hogy: "Végtelen Kék Halált okozhat a Windows…..
Megint viszonylag nagyobb szünet után itt vagyok... mostmár remélhetőleg nagyjából lezárulnak a dolgok amik akadályozták a blogírást, tehát talán lehet mondani... I am back. És máris itt van egy fontos történés. Az történt, hogy egyeseknek még mindig fura módon Matolcsy előállt és szidta a…..
VicThor 2022.12.22 21:32:07
A világháló nem ment meg minket – Lilia Giugni nápolyi születésű cambridge-i kutató adta ezt a címet tanulmányának. A technológiai fejlődés és a nők előtt tovább tornyosuló akadályok összefüggéséről írt esszéből a Repubblica közölt részleteket „Az első akadály a zaklatás a munkahelyen és a…..
A távolból a liberálisok nagyon tudják szeretni az illegális migránsokat és sok kioktatást adnak a határ menti településeknek mit és hogyan kéne csinálniuk. Most, hogy 11,000 migráns New Yorkba került... a polgármester szerint a városa az összeomlás szélére került... New York. "Now he knows how it…..
Eljött a 2021 és látszott, hogy a Covidot továbbra is képtelen kezelni Európa, így Pisti hiába várt, hogy vége legyen a járványnak és nyugodtan utazhasson a farmra. Ezért aztán úgy döntött, hogy nem várhat tovább, ha belehal is, de menni kell, ennyi ideig nem lehet a farm kontroll nélkül.   Kettős…..
Milyen "kár", hogy mivel most amúgy beteg vagyok nem fogok tudni teljesen végigmenni ezen a felhős bullshiten... egyszerűen túl mérgező és hosszú ahhoz. De azért néhány kiemelést adok és ha akarod magad végig mehetsz az egész cikken... de előtte dobj ki minden szúró eszközt és kötél se legyen pár…..
VicThor 2022.05.12 00:34:26
Annyi mindennel elmaradtam, úgyhogy ahelyett, hogy mindenről egy külön cikket íroknék, mindent összedobok egybe... majdnem. Jöjjön hát ez a hibrid szörnyeteg... Egy jellemző történet a mai digitális-zöld-tökmenő-modern cégekről, amik egyből többet érnek olykor mint más, száz éves cégek... de aztán…..
VicThor 2021.10.19 16:29:55
VicThor 2021.10.20 07:06:28
@GABOR2: a sajtó szemlét
Ez a koronavírus dolog is mennyit eszkalálódott amióta legutoljára írtam róla. No nem maga a vírus, hanem az, hogy sokszor ugyanazok akik pár hónapja még azt magyarázták nagyban, hogy mindenkinek szent joga eldönteni kéri-e az oltást... mostmár véresszájjal követeli, hogy mindenkinek adják be. És…..
Sziasztok! Köszönöm nektek a jókívánságokat és azoknak akik kitartottak a kitartást... Sajnos a dolog nem végződött úgy mint egy hollywoodi mesében... Gondoltam rá, hogy megírom az egészet egy posztban, de nem tehetem, mert ha mindent normálisan leírnák, akkor azonsítható lenne az illető... Pedig…..
VicThor 2021.07.22 07:25:05
Érdekes cikket találtam. Eredetileg az Apple fikázása volt a cél és hogy azt mondják, hogy azok a termékek sz@rabbak biztonság szempontjából, de... a végén igazából az derül ki, hogy az összes platfrom hulladék ilyen szempontból, nem számít mi van, hogy van. "Csapnivaló az Apple gépeinek biztonsága…..
VicThor 2021.05.31 17:16:11
@GABOR2: Köszi, várom :o)
A Légiót újabb tragédiák érték. A brazil srác, aki egy éve ment ki a szakaszomból Guyanára, kint motorbaleset áldozata lett. Engem kérdezett még meg anno Guyanáról, én javasoltam neki a kiküldetést, és jól is érezte kint magát… a motorral nem számoltam. Egy másik brazil srác a szakaszunkból…..
VicThor 2019.01.22 07:31:03
Migráns Zambiában! Nem kell megijedni, nem érkezett meg a farmra a menekülthullám, mindössze Salomon döntött úgy, hogy neki jár 5 hektár a PAMO-ból. Salomon engedély nélkül épült háza a farmon Salomon ellentétben legendás izraeli névrokonával egyáltalán nem volt bölcs. Mentségére legyen mondva…..
VicThor 2018.10.03 11:05:02