Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KaIapos Sün

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stohl András a Mephisto című előadás főszerepében a Nemzeti Színházban (Fotó: Karip Timi / Index) Két napja derült ki, hogy Stohl András zsűritag lesz a TV2 Sztárban sztár című műsorában, annak ellenére, hogy alig pár nappal korábban adott interjút a Magyar Narancsnak, amiben azt mondta, a mai…..
KaIapos Sün 2017.09.06 15:26:20
@beat76: Nem igazán fogtad fel a lényegét annak amit írtam, pedig szerintem nem bonyolult.

Sehol nem írtam olyat, hogy a TV2 nézettsége az eget verné, viszont ahhoz képest mégis az egekben van, mintha az összes szórakoztató műsor összes résztvevője hirtelen felállna, és nem maradna más csak a propaganda.

Szerinted ezek nélkül a műsorok (és népszerű vezetőik) nélkül hányan néznék a TV2-t? Szerinted nélkülük hol lenne a nézettsége a mostani állapothoz képest?

Na akkor most emlik a nézettséget vagy sem?

Nem az RTL Klubhoz mért nézettségről beszélek, hanem az Echo TV színtű full time propaganda adóhoz képesti nézettségről.

Hiába röhögcsélsz, én nem elképzelem, hogy így működik, hanem tényként elmondom. Vagy a te elképzelésed szerint miért fizetnek irdatlan összegeket Stohlnak, ha nem azért, hogy a nézettséget növelje, meg miért tartják Tillát, Liptait, stb?