Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalapos Sün

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stohl András a Mephisto című előadás főszerepében a Nemzeti Színházban (Fotó: Karip Timi / Index) Két napja derült ki, hogy Stohl András zsűritag lesz a TV2 Sztárban sztár című műsorában, annak ellenére, hogy alig pár nappal korábban adott interjút a Magyar Narancsnak, amiben azt mondta, a mai…..
Kalapos Sün 2017.09.06 13:26:16
@theszikman: Szerintem Stohl sokkal könyebb/jobb helyzetben van mint azok az egyszerű újságírók akik az Origótól álltak fel. Mégis felálltak rengetegen úgy, hogy semmi más lehetőségük nem volt.

Ok, az RTL nem tudott volna neki annyit fizetni, tiszta sor, de akkor mellette meg ne adja már elő az országért aggodó polgárt. Ott van pl. Reviczky aki 100%-ban tolja a Fidesz propagandát, de legalább nem kétszínű. Van egy álláspontja amivel nyilván nem értek egyet de amihez legalább konzekvensen tartja magát.

Nem az a leggázabb Stohlban (akit mondjuk amúgy se tartok sokra emberileg, függetlenül attól, hogy szakmailag milyen) hogy elvállalta ezt, hanem a magyarázkodása, különösen a közelmúltbeli (félek, tüntetni megyek, stb..) fényében.
Kalapos Sün 2017.09.06 13:28:11
@ibsen: Leírtam fentebb, hogy hogy működik a rendszer, miért kell a TV2 és mi a felelőssége azoknak akik egy alapvetően propaganda terjsztsére (loptt közpénzből) vett és (loptt közpénzből) fenntartott csatornán dolgoznak, görgess feljebb, nem írom le újra.
Kalapos Sün 2017.09.06 13:30:05
@Trackers: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ilyen jór már rég röhögtem köszönöm! :))))))))