Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unnamed

0 bejegyzést írt és 649 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi betevő: Készek vagyunk bármire, de nem vagyunk jók semmire. (ismeretlen)Szolgálati közlegény: a pénteki parázsos képek a szokott helyen. Aki nem tudja, hogy azmiaz, és ott volt, írjon nekem. (Napra) ..
Napi betevő: Lehet, hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van. (ismeretlen) ..
Napi betevő: A nagyanyám hatvanéves korában elkezdett napi 10 kilométert gyalogolni. Most kilencvenhat és fogalmunk sincs, hogy hol a fenében lehet. ..
A vasárnap a könnyű, gyorsan emészthető posztoké, nem is vágyik ilyenkor az ember másra, mint egy óvodás-korú cukorfalatra, vagy egy álomférfire parasztos akcentussal.Sziasztok! Nekem ezek a legfrissebb sztorijaim: 1. Elit szórakozóhelyen egy óvodás-korúnak kinéző…..
Unnamed 2008.08.31 20:05:58
Napi betevő: Mi vagyunk azok, akiktől óvtak a szüleink. ..
Unnamed 2008.08.30 16:33:29
Unnamed 2008.08.30 16:44:10
Avatár-kép igénylés:40x40-es jpg kép. A kép neve: A saját neved fölé viszed az egeret (mintha üzenni akarnál magadnak). Alul megnézed a címet, hogy hova mutat. A cím végén lévő szám .jpg lesz a fájlnév. Fontos, hogy a ".jpg" csupa kisbetű legyen! Pl.…..
Unnamed 2008.08.30 13:37:30
A vonaton ismerkedés is olyan fiktív és egyben zajos történet. Érdekes, hogy fél évig jártam pécsre és vissza, és kurvára nem állt velem szóba senki, ellenben egyszer nem bírtam leszállni a Piliscsabára tartó vonatról, csak Újpesten, ami akkor a világ végének tűnt (ma itt…..
"Anyummal sétáltunk az Erzsébet térnél. Egyik kánikulás napon, a hőgutát megkerülendő, leugrottunk dinnyéért, meg ha már arra jártunk elmentünk fagyizni. Szintén a fent említett okok miatt. Anyukám egyébként bátorsággal mondhatom, hogy a legjobb barátnőm. Szinte…..
A pénz miatt - legyen elég ennyi mára, képet sem teszek be, mert a vízilabdás fiúk majdnem ikszeltek az ausztrálok ellen. Pörögjetek a Szigeten, de nem hiszem el, hogy senki nem ismerkedett, szedett fel valakit, és csak bambán vonultok a világzenei színpadról az MR2-re, mint mi…..
Rövid kapcsolat is lehet olyan fájdalmas, hogy a levélíró elgondolkodjon azon, soha többet ne kezdjen nőkkel. Kegyetlen világban élünk, ahol a szívek roppannak, miközben eszünket veszítjük. A levélíró kérdésére válaszolnék: lépj tovább, szevasz. Innen loptuk Kedves…..
Unnamed 2008.08.15 20:09:05
Unnamed 2008.08.16 09:57:03
Megtört a jég, megérkezett az első lányszopat - lányszív, igen, a történet szereplője két lány, és van benne sok szex, olvassátok tehát.Lady válaszát itt olvashatjátokEgyszerűen muszáj leírnom a történetem, had okuljanak belőle a velem egy cipőben járók, nők és férfiak.…..
Szép kerek történet, megválaszolt kérdésekkel, és levont tanulságokkal. A szabadság, a buli és a tetoválás fontosabb, mint a ház és a szerelem. Ez van. Munka helyemen ismerkedtünk meg. Csinos lány, szemében csillogás, szerelem?! Összejöttünk. 8 hónap csodálatos…..
Unnamed 2008.08.04 12:04:57
Dövan... · www.youtube.com/watch?v=B2FkrNAho4M 2008.08.04. 06:27:02

Amúgy szeretnék egy olyan történetet olvasni végre, ahol egy egyébként normális és szép lány panaszkodik azért, mert a pasija elhagyta egy buta, ostoba, zsírdisznóért. Vagy ilyen nincs is?


De van :) csak erre az elhagyott lanyok ketlem hogy buszkek, igy nem meselik el :DD
 Egy csodás regényt adunk ma közre, egy tehetséges lány tollából. Persze érthető, ha a szerelmet nem egy pársoros versben, hanem egy regényben tudják csak elbeszélni, de hogy a rock közéjük álljon. A történet egy dolgot megmagyaráz: a lányok és a fiúk között örök…..
"Nekem a főnökömmel volt egy igen érdekes élményem. Akkor vettek fel pincérnek arra a helyre, ahol még tavaly dolgoztam. Az első héten pénteken amolyan csapatépítésként elhívott sörözni. Gondoltam, miért ne? Mi baj lehet? Később beigazolódott, úgy 2 üveg hubi után,…..
Annyira viccelnék, de magyar gárdistákkal és mélymagyarokkal tarkított országunkban még félreérthető lennék, pedig ha két barátnő szeret egymásba, az ugyanolyan, mintha egy fiú meg egy lány. Az egyetemi korrektúrázás a legdurvább petting, és még a két barátnő is egymásba…..
A jófajta baráti társaságban a hálózat olyan szinten keveredik-kavarodik, hogy kibogozni nem lehet. Ilyenkor jön a Gordiuszi-csomót elvágó szex és végzetes szerelem, hogy utána már semmi ne legyen olyan, amilyen. Sziasztok! Ez az én legfrisebb "szakításom" története…..
A levélíró sem fordította le, és mi sem teszünk másként, mert így megmarad a sztori bukéja. A spanyolok győzelmével végződött az EB, de a fejekben még mindig ott vannak a gólok, gólörömök, és siralmak - a svéd fiúk is ott vannak a magyar lányok szívében, de szerintem már…..
Ez valami fake-szerű sztori a paksi atomvárosból, ahol szerelmes egypetéjűek születnek.Sziasztok,Íme a történetem, két évvel ezelőttről, s bár a neveket megváltoztattam, tuti, hogy az érintettek magukra ismernek, hisz ilyesmi nem minden nap történik meg. Erik vagyok és van egy…..
Egyszer volt, hol nem volt - sok párkapcsolat kezdődik így, mert egyszerűen olyan hosszú, fordulatos és sokszor egyszerre érdekes és érdektelen, hogy mesének vagy sorozatként sokkal jobb lenne látni, mint valós sztoriként. Ma egy béna fiúról szólunk, aki nem a mesebeli…..
A fesztiválozás erről szól: csendben összebújni egy sátorban, búgó hangon a lány fülébe suttogni, szeretlek. És utána kikísérni a buszhoz, mert a világ kegyetlen szőrgombolyag csak. Küldjetek szakítós sztorikat a fesztiválokról, nem hiszem, hogy nem történt semmi a Volton, a…..
Mindig zavarba jövök, amikor szemét Anitákról kell olvasnom, főleg ha "nem igazán szép de nem is csúnya, és az összhatás igen kellemes" módon írják le a külsejét. A valósággal való egyezés a véletlen műve, én sosem laktam karácsonykor albérletben, én sosem…..
Ezt a történetet direkt a nyári utazások idejére tartogattuk, hogy megint el tudjuk mondani: külföldiekkel nem ismerkedünk, se Düsserdorfban, se Rómában, sehol. Nyaralni menjetek, pihenjetek, ne essetek szerelembe! És a végén mindig nekünk van igazunk, mert ide…..