Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pénzért dolgozom

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezdetek Kellene egy új ember, nem bírjuk a munkát. Hirdessétek már meg. Mit csinál majd pontosan? Nem tudjuk, majd meglátjuk. Attól is függ, milyen ember lesz. De mégis kit keressünk? Valamit csak meg kellene hirdetni. A „valaki” furán hangzik. Jó, akkor legyen fiatalos, mint mi …. meg ………..
Ki a fene találta ki, hogy a minden munkásember álmai netovábbja a csocsózás? Veszünk csocsóasztalt, babzsák fotelt és máris beájulnak a munkatársaink attól micsoda cool munkaadók vagyunk. Tartunk céges bulikat (rosszabb esetben a munkatársaink szabadidejének a terhére), hogy érezzék a törődést és…..
Röviden mutassa be magát Kezdjük el valahogy. Aztán majdcsak eszembe jut valami arról, amit mond. Mit tud a cégünkről? Most tényleg mutassam be a céget? Már én is unom századszorra elmondani. Tudna mondani egy példát hogyan oldotta meg  …….  ? Ha mégse válna be, tudok rá hivatkozni, hogy az…..
144 országból Magyarország a 124. helyezést érte el a World Economic Forum 2017-es, a nemek közötti egyenlőség országonkénti felmérése alapján (The Global Gender Gap Report) . Ez a felmérés több szempontból hasonlítja össze a nemek közötti megkülönböztetést. Az "Egyenlő fizetés hasonló munkáért"…..
Pénzért dolgozom 2018.03.01 09:48:05
Szerelmével üldöz a cégem! Mit csináljak? Nem szeretném megbántani, de valahogy meg kellene értetnem vele. hogy érzelmeket nem lehet erőltetni. Olyanokat csinál, hogy nem tudom, nevesek rajta vagy inkább sírjak, de az az igazság, hogy borzasztó kellemetlen tud lenni. Különféle közös programokat,…..
Múlt héten egy iszonyatosan jó befektetést ajánlottak nekem. Egy idő után gyanús lett és megkérdeztem nem életbiztosítás ez? Mondja a csupa öltöny srác, hogy nem. Megkérdeztem, tudnál mutatni valamilyen leírást róla? Erre előhúz egy papírt, amin az van nagybetűkkel, hogy ÉLETBIZTOSÍTÁSI…..