Regisztráció Blogot indítok
Adatok
78Fredo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
78Fredo 2019.10.02 12:19:26
@Nethooligan: ez nekem is feltűnt, hogy ha a faszi másfelé nézett már repült ő meg nézelődhet bátran? A vágások miatt nem biztos, de szerintem még hazudott is a párjának amikor az "felkérdezte" :) hogy van e valami ő meg letagadta Ticit....
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
Nyugtalan az éjszaka, Rajmi és Helga a sötétben beszélik át, hol romlott el, Helgában van egy gát valahol, amin Rajmi nem tud átjutni, gondolom ezt a gátat képletesen értik, és nem szó szerint, bár úgy is lenne értelme. A negatív hullámokra érzékeny Nia is érezte, hogy az éjszaka csíje nem volt…..
78Fredo 2019.09.17 11:25:48
@hereverő heverő: Igazad van, olyan semmilyen az egész közben meg az éden hoteles dolgokat átvéve (párválasztás!!!!) meg aktualizálva lehetne csavargatni a dolgokat. Emlékeim szerint ott amik kevesebben voltak mindig tudták mi a helyzet. Itt meg Nia tegnap is azt mondta hogy talán kegyeskedik visszafogadni Gábort. Úgy hogy több csaj van...
De ugyanez volt Karolával is azt mondta hogy Tibi kapsz egy esélyt! Közben pedig a csajok voltak többen...
Többen is írtátok, hogy a csajok dominánsok. Ez így is van, de ez nem jó.
Normál esetben úgy kéne kinézni hogy akik többen vannak azok recegnek és puncsolnak, aztán fordul a kocka. Ez számos történés és konfliktus forrása lenne.
A Nia döntés logikailag full értelmetlen volt mert fiútöbbség volt. Ez rendesen úgy nézne ki , hogy ezen döntése miatt Nia repülne most.
78Fredo 2019.09.17 12:39:34
@AkkorlegyenPtr: Én is ezt mondom, az Édenben nagyon jól működött a párválasztás. Ráadásul ezekben a "drámákban" az RTL erős szokott volt lenni, jól elő tudnák adni.
Ez így teljesn hiteltelen és komolytalan párválasztás. Se szabályok, se semmi.
Gábor-Nia: Nem láttam a vasárnapit csak az jött le hogy Nia szó nélkül kidobta azt akivel nemrég még összebújt. Ezek után ő lett depis és bocsánatkérése helyett még Gábor istápolta. Csak tudnak a nők valamit :)
Bele is vágunk a közepébe, rapidrandi az új fiúval, Mátéval, aki akkora tuskó, hogy a láncfűrész lefulladna benne.  Hősünk újabb próbálkozást tesz a szekunder szégyenérzet magasabb szintjére emelésével, első áldozata MissHunAndi. Andi üdítően nőies jelenség az amúgy eléggé férifas viselkedésű…..
Rajmi és Kitti ébredésével nyitjuk a reggelt, Rajmi majdnem egészen sokáig gyászolta Karót, éjszaka már Helgát ölelte volna, de aztán meggondolta magát, hogy még korai, számol be a fetrengő lánynak, aki el van ájulva új párjától, és sokkal jobban bízik benne, mint Patrikban. Szegénykém, úgy hiszem,…..
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..
78Fredo 2019.09.10 09:16:25
@mérges nokedli: Rendben, de ezt akkor a közönséggel közölni kéne szerintem. Az Édenhoteles mögé beállás sokkal jobb volt emlékeim szerint.
A másik ciki az a kiesés utáni jelenetek. Lali úgy műsorvezető, hogy semennyire ez ugye kiderült azaz nem biztak rá semmit pl felaatok ismertetése levezetése stb.
De hogy kiesés után még félóráig megy a picsogás és dráma: nekem volt kellemetlen...
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..