Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apeszos

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormánylap Figyelő friss listája cikke szerint Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lehet Balog Zoltán távozó humáncsúcsminiszter utódja az Emmi élén. A református lelkészt ezzel egy olyan katolikus professzor váltaná, akinek voltak érdekes mondatai az elmúlt években. Az…..
apeszos 2018.04.26 13:22:56
@csentecsa: Nem játsza. Dakota közmondás: "Nem mindegy, hogy a hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik". Ő tipikusan az első feléhez tartozik. A keményvonalas sorosmigráncsenszvesszenbrüsszel réteghez tartozik, néha megpróbálja átlépni a határait. Nem sikerül.
Február 28-án számoltak be róla a soproni országgyűlési képviselők (dr. Molnár Ágnes miniszterelnöki megbízott, Firtl Mátyás Sopron országgyűlési képviselője, Ivanics Ferenc), és a város polgármestere,  dr. Fodor Tamás, hogy "történelmi döntést hozott a kormány…..
apeszos 2013.03.06 15:07:43
@Negyvenértelmiségi: Te tényleg nagyon egyszerű ember lehetsz. Húzd el a függönyt és nézz ki az ablakon. Ha még mindig Fairy Tale-t látsz ne szedj annyi gyógyszert, vagy ne olyan erőset. Gondolom az eligazításon szóltak, hogy a GDP-ről, vagy gazdaságról egy szót se. Csak az emúttnyócév jöhet szóba..
A hallgatói tiltakozásoknak és a kormányzati érvelésnek egyik kiemelt eleme a röghöz kötés kérdése. A kormány eltökéltségét jól jelzi, hogy az alkotmánybíróság által a röghöz kötéssel ellenében felhozott érvek, és a hallgatóknak tett saját ígérete ellenére, az AB-t…..
apeszos 2013.02.19 00:03:10
@Maitre: "Szerintem kapok hozzád IP-t, azzal már mehetünk a bíróságra. Ott megismételheted. :)"

Aztán ott azzal ki is törölheted... Hofival élve: "esze nincs, de van papírja, van tolla, mit csinál? Feljelent."
Bolsi tempó fidesz módra kis köcsög. Kéred az IP címemet?
FlyEagles.hu Franchise irányító? 2012.12.16 00:31:41
Egy gyors bocsánatkéréssel kell kezdenem ezt a cikket, ugyanis kissé megcsúsztam vele. A tervek szerint ez az írás a Buccaneers elleni győzelem után került volna fel rövidesen, de technikai okok miatt sajnos nem kerülhetett ki azonnal, így pedig részben a cikk egyes részei akár…..
apeszos 2012.12.17 09:58:02
@deny79: Elég régóta hiányollak is. Konq-al HáromT-vel együtt.
Aki nézte a draft közvetítésünket, talán emlékszik rá, hogy a Patriots vállalhatatlan Tavon Wilson pickje után pár perccel véletlenül zsigerből leaustinoztam a safety-t, mert annyira nem állt számra egy profi futball esemény kapcsán másik Tavon neve. Ezen incidens kapcsán…..
A Washington Redskins a Draft negyedik körében kiválasztotta az irányító Kirk Cousins-t. Cousins már a második irányító volt akit kiválasztottak az idén. A második választás Robert Griffin III volt aki egyértelműen kezdő lesz Washington így Cousins a tartalék…..
Bowl.hu Blog Taj Smith története 2011.05.25 05:16:00
Nem lepődnék meg, ha az olvasók nagy százaléka nem ismerné a címben szereplő úriembert. 2008 óta játszik az NFL-ben, vagyis inkább csak azóta mondhatja magát kerettagnak, mert pályára csak az idei szezon második felében került. A Colts speciális egységében játszik, főként…..
Számos díjat osztanak ki év végén az NCAA-ben, amik közül a lényegében MVP elismerésnek megfelelő Heisman trófeát alighanem már mindenki ismeri. Minden posztnak van külön díja, olykor több poszt összevonva is versenyeztethető. Tíz éve alapították a legjobb centernek járó…..
A sok elemzés és komolyság után ezúttal egy könnyedebb témájú cikkel próbálok örömet szerezni a látogatóknak, eme blogbejegyzés ugyanis nem a fociról fog szólni. "Hát akkor miről?", hördülhet fel a lockout ügy miatt amúgy is megtépázott idegrendszerű egyszeri NFL…..
apeszos 2011.05.20 06:25:56
A múlt vasárnapi "erőt" adó győzelem után madárkáink a 10.héten Washingtonba repülnek,hogy visszavághassanak Donovan McNabbnek és társainak a 4. heti fiaskóért.A hazai csapat frissen (bye week) várhatja a hétfő éjszakai összecsapást a Fedex fielden. A legutóbbi…..
Elég közel már a Monday Night Futball meccs, de azért előtte egy gyors kis statisztikai esélylatolgatás. Elöljáróban is annyit, hogy nagyon kemény meccs várható, mely 3,5-szorosan (igen, nem írtam el) is számít, egyrészt alapból; egyrészt mert csoportmeccs; egyrészt mert vereség…..
És azt a viccet ismerik, hogy az Európa Kulturális Fővárosa projekt találkozik a kocsmában az MTV-vel, és azt mondja, hogy „Szevasz, rég láttalak, csináljunk már egy minisorozatot 250 millió forintból”? Most nekem sem jut eszembe, hogy van tovább, de az biztos, hogy a…..
Nagyon könnyen lehet, hogy csak szerencsétlen fogalmazás, nem félrefordítás, de szerintem minimum "erősen félreérthető" kategória.Az amerikai foci szerelmeseinek nagy nap volt a múlt vasárnapi, hiszen ekkor játszották a Super Bowlt, az amerikaifoci-bajnokság döntőjét,…..
apeszos 2010.02.09 20:05:15
@Gabbesz: Akkor veszek egy sálat magamra, általános torokátharapás ellen :) Bár amennyire meg vagyok fázva, lehet még jól is jönne...:)
apeszos 2010.02.09 20:15:55
@Lobra: Mondom, az informatikai rendszerük, adatbázisuk, nagyon egyben van. Nekik olyan egyszerű, mint nekünk a Google....És hihetetlenül komolyan veszik a munkájukat, hála a jó égnek
apeszos 2010.02.10 00:34:48
@Lobra: Pontosan.
Super Bowl győztes a Saints!Igen, mégsem a Colts nyert. Nagyszerű mérkőzés, két kiváló csapat, kit kiváló irányító, és egy döntő hiba. És csupán egyetlen egy rossz kézbe került  passz…  A meccs úgy kezdődött, ahogy az Indianapolis tervezte: egy field gól,…..
apeszos 2010.02.09 08:55:43
@m.logic: Kicsit patkós az a szemüveg, nem?
Hurkát enni a vásárcsarnok pecsenyesütőinek egyikében, miközben a zöldségeket nézegető tömeg úgy hömpölyög a kenyérmorzsás asztalok előtt, mint a világvárosok metróinak emberáradata, csak mindez kicsiben. Mire az ember lenyel egy falatot a finom, majoránnával bőven…..
apeszos 2008.12.13 18:11:47