Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iconist

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az irodai növények környezetbarátak és megvédenek a betegségektől, a zajtól, a stressztől, ráadásul pozitívan hatnak a cég működésére!..
Iconist 2019.11.26 17:25:53
Kifejezetten fiatal bérlőknek készült ez a VI. kerületi garzon, amelyet a skandináv stílus ihletett...
Tudtad, hogy az ingatlanpiacon is létezik szezonalitás, ugyanakkor a drágább lakások mindig kelendőek! Karácsonykor és az ünnepek alatt inkább készülj fel a jövő év eleji nagy rohamra, és készítsd fel az otthonodat is az új vevők számára. Új év új berendezés!..
Cikkünkben összeszedtük, hogy a saját személyes ízlésed miként gátolhatja, hogy jól és gyorsan add el az otthonod!..
Egy VII. kerületi, fiatalos több szobás, trendi lakást rendeztünk be. Kényelmes terek, üdítő színek, barátságos berendezés teszi különlegessé ezt a lakást.   ..
Egy arab soha nem vesz meg egy bidé nélküli lakást, míg egy kínai a WC elhelyezését nézi meg először. Ingatlan-eladásnál lényeges szempont lehet, hogy milyen nemzetiségű vásárlókat szeretnénk kiszolgálni, különösen Budapesten, ahol az ingatlanok jó részét külföldi vevők vásárolják meg. Nemrégiben…..
Egy belvárosi luxuslakást rendeztünk be a célcsoportnak megfelelően, klasszikus, elegáns stílusban. Íme a gyönyörű fotók az eladásra szánt lakásról...
Eladnád az otthonod, esetleg ingatlanépítéssel, -befektetésekkel foglalkozol? Akkor mindenképpen meg kell ismerned a home staginget!  ..
Home staging magas fokon, avagy miként újíthatunk fel egy belvárosi lakást. Csodás fürdőszoba, elegáns nappali és kényelmes háló, praktikus és szellős konyha. Az Iconist legújabb referenciája...
A Római-parton megújult egy otthon, a zsúfolt, sötét ereket felváltották a tiszta, üde, világos helyiségek. Az Iconist ebben az esetben egy család életterét varázsolta újjá, ez most kivételesen home styling feladat volt...
Az amerikai ingatlanügynökök jó része szerint a home staging lecsökkenti az ingatlanok piacon töltött idejét, ráadásul ezek az otthonok akár 10%-kal drágábban kelhetnek el hasonló adottságú társaiknál...
Ha valaki szeretné eladni az otthonát, akkor számítania kell arra, hogy kedvenc helyiségeit bizony kritikusan szemlélik majd a potenciális vásárlók. Az ingatlanügynökök és a home stylistok azt tanácsolják, hogy alapvetően tegyük rendbe az egész lakást. De ha nincs mindenre pénzünk, akkor mégis mivel…..
Ha szeretnéd eladni az otthonodat vagy örököltél egy ingatlant, akkor néhány apró változtatással tedd vonzóbbá őket! Így sokkal magasabb árat kérhetsz a lakásért, házért, és minden bizonnyal nem kell évekig várnod, míg elkel...
A nappali a lakás lelke, ahol összegyűlik a család, ahol fogadjuk a vendégeket! Íme néhány tipp, hogy miként legyen stílusos, otthonos, szellős nappalid, ahol mindenki jól érzi magát.  A home staginget elsősorban azoknak találták ki, akik szeretnék eladni az otthonukat, ugyanakkor, ha szeretnénk…..
Ha nem szeretnél milliókat veszíteni az otthonod eladásánál vagy nincs időd arra, hogy hónapokig áruld a lakásod, akkor érdemes az alábbi hibákat messziről elkerülni!  ..
Ha valaki eladásra kínálja az otthonát, akkor nagyon fontos, hogy felfrissítse a falak festését. Egy-egy jól kiválasztott falszínnel valóban sok vevő érdeklődését felkelthetjük. De vajon miért olyan fontosak a színek és hogyan hatnak ránk? Egy kis színpszichológia mindenkinek!..
Tévhit, hogy a home staging – azaz az eladás előtti lakás-átalakítás – csak drága lehet. Íme néhány tipp, amit pár ezer forintból megoldható és óriási a különbség. Ezek a mi kedvenceink!..
Airbnb felhasználásra szánt lakást készítettünk fel, amelyet a potenciális vevőnek, aki befektetési céllal vásárolja kiadásra a lakást, már csak meg kell hirdetnie. Ilyen volt, ilyen lett:..
Egy 44 nm-es nappali+2 hálószobás, saját belső teraszos otthont kellett berendeznünk a VII. kerület nyugodt, csendes részén. Egy teljesen felújított lakást kaptunk meg üresen, amelyet otthonossá kellett varázsolni. Ilyen volt és ilyen lett:..
Egy bauhaus épület nappali+2 hálós, teljesen felújított, utcai nézetű lakását rendeztük be a környéknek és a célcsoportnak megfelelő klasszikus polgári elegancia jegyében. Ilyen volt és ilyen lett:  ..