Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lupus02

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pirosaknál szervezett kókuszvadászat folyik Krisztián és Iliász részvételével, kötéllel verik le a mannát, majd Krisztián, aki valóban nem nagyon tudja elviselni, ha nem ő van a társaság középpontjában, üvölt, hogy teli vagyunk kókusszal bazdmeg, de hogy kinek, azt soha nem fogjuk megtudni. Az…..
Lupus02 2017.09.02 22:52:00
@MolnarErik: Azért nem láttál semmit Anita manipulálásából, mert nem volt ilyen. Kinevezte magát főnöknek, mert ő a doktor. Ez az érv. És kész.

"A piros csapattal az a baj, h a többségük mintha nem fogta volna fel, h nem azért vannak a játékba, hogy segítség Ferit nyerni, hanem hogy maguk próbáljanak nyerni,"
Tévedésben vagy. Egyelőre csapatjáték van. Az a lényeg, hogy a csapat nyerjen. Persze azon belül lehet helyezkedni és kell is, de még a csapat a lényeg. Hogy nyerjenek. Ebben pedig Feri határozottsága és józan paraszti esze elsődleges. A stílusával már lehet vitatkozni, de egyelőre hatékony.

"A játék címe pedig totálisan félrevezető: valójában semmilyen túlélési képesség nem szükséges a megnyeréséhez, ugyanis a túlélési feltételeket a stáb biztosítja"
Hiába kapják meg a túléléshez szükséges feltételeket a stábtól, ha a sárga csapat olyan ostoba, hogy a vízhatlan ponyváról nem tudja eldönteni, hogy hová kell tenni, alulra vagy felülre. Ehhez kell a józan paraszti ész, ami a sárgáknál közelít a nullához.

"A sárgák már érzik is a lényeget, nem kell itt mást csinálni, csak punnyadni meg taktikázni, ez a Survivor lényege"
Hát nem tudom, hogy puszta punnyadásból milyen műsort lehetne összeállítani? Ha szerinted nem kell csinálni semmit, akkor szerinted mi a szórakoztató műsor lényege? Az, hogy egész nap fekszenek? Kétlem. Én a sárgáktól semmiféle taktikát nem láttam még eddig. DrAnita vezetésével hol itt pancsolnak, hol ott. A leggengyébb kis Nórika a kamuamulettel úgy megzavarta őket, hogy Klaudia hosszasan taglalta, hogy mennyire leszívta őket ez mentálisan. Roppant nagy szellemi megterhelés volt számára. Ez a nő szerinted mit taktikázik azon kívül, hogy DrAnita árnyékában lavírozgat?
A nagy taktikus elvileg Gergely, de szegény, hát hogy is mondjam.... Látja mindenki.
Lupus02 2017.09.03 07:25:57
@csillagporszem: Szerintem most sem az energián múlott, hanem azon, hogy rossz taktikát választottak a sárgák. Ahelyett, hogy mindenki a kötelet szabadította volna ki a homokból és abból a faoszlopból, két fiú (Zoli és Gergő) elment már az elején tűzet gyújtani, aminek semmi értelme nem volt. Benedek Klaudiát tartotta egy fél napig. Magyarán a teljes kötelet Anitának, Lillának és a harmatgyenge Gergelynek kellett húzogatni, vonogatni. A kötél hosszú volt, nehéz és összehangoltan kellett tekeregni ahhoz, hogy ki tudják oldani. A pirosak ezt remekül csinálták. A sárgák taktikailag bukták el, nem erőben.

@MolnarErik: Én meg nem gondolom, hogy a legjobb taktika a punnyadás lenne és arra alapozni az egész játékot, hogy ha nem nyer a csapat, majd kiszórok mindenkit. Egyrészt mert nagyon gyorsan elfogy a csapat, másrészt erősen benne van a pakliban, hogy én is arra a sorsra kerülhetek, hogy kivágnak. A törzsi játékrészben tehát a legelőnyösebb, ha nyer a csapat, mert akkor biztosan bent maradok (egyéni játékosként is). És még egyszer mondom, az idő alatt is lehet helyezkedni, sőt kell is.

Egyébként meg DrAnita ugyanúgy lett főnök, mint Feri a másik csapatban. Emlékezz csak vissza, hogy a homokkiásós játékban kijelentette, hogy ő megy elől és kész. Miután elvesztették a játékot (megint csak a rossz taktika miatt), le is cseszték a többiek, hogy nincs közös döntés, hanem Anita kijelent valamit és az úgy van. Ahogy a mostani játék során is volt. A csapat többsége a húst választotta volna, de Anita a leírást akarta. Meg is kapták a leírást. Sokra mentek vele...
Lupus02 2017.09.03 09:26:58
@szociál: Lényegtelen, hogy Feri mit választott volna. A döntés a sárga csapat kezében volt. Választottak, de nem tudtak belőle előnyt kovácsolni, mert ROSSZ taktikát választottak.

@Chuck Νorris: Hát éppen ezért kellett volna a sárgáknál meglévő férfierőt bevetni a kötélnél, és nem elküldeni őket tűzet gyújtani és a nőknek cimbálni a kötelet. Az erőfeladatok alapja is az ész. Ha az hiányzik, akkor lehetsz te bármilyen erős.