Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Columbo Kutyája

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hangulatos reggeli vágóképekből kiderül, hogy – bár ennek viszonylag kevés jele mutatkozik - még Beni is szerepel a műsorban. Vagy legalábbis akad róla néhány bejátszható felvétel arra az időre, ameddig a producerek kitalálják, hogyan tussolják el sajnálatos halálát, amit egy félrenyelt…..
Columbo Kutyája 2018.10.08 22:06:55
@doktor faktor: Őszintén szólva amikor megláttam a táblát akkor átlósan nekem is szorzásnak tűnt a feladat.Nagyon nem volt egyértelmű a jel.
Agila vert seregként kullog hazafelé a kókusz, banán és ananászmentes parton, Zsérémi szerint hasznos lenne átbeszélni, hogy kit mit baszott el, a többiek viszont, élükön Fannival, nem értenek vele egyet, jobb a múltat nem bolygatni, lehet a hibákból úgy is tanulni, ha az ember…..
Végzetes reggelre ébrednek a helyi tengeri sünök, melyekről Robi azt hitte, aprócska lebegő bigyók, pedig valójában hatalmas, sötét, víz alatti telepeket alkotó bigyók. Ami még hihetetlenebb, hogy szemük is van, ráadásul NÉZNEK, konkrétan bele az ember arcába, miközben az csoffadt kis húsuk…..
Columbo Kutyája 2018.10.01 15:20:36
@Berborosz: Ja megértem,hogy nem a feliratot nézed egyébként remélem elviszik valami csöves randira mint tavaly Anitát, mert ugyanez a történet magassarkúban ..... te jóisten. Talán Sixx kolléga írta az első posztban ,hogy férfias a csaj feje vagy maga a lénye, ha tévednék Mea Culpa (utánad szabadon) Sixx mester.Sztem iszonyat nőies.
Columbo Kutyája 2018.10.01 18:40:41
@mentolos lecsó: ekkorát azért nem szoktam tévedni.Az ,hogy mélyebb egy kicsit a hangja azt adom , de ez semmit nem jelent, vannak mélyebb hangú nők, de ha megnézed a karját (nagyon vékony , vázszerkezet nőies , lábak segg nőies) ezt benézni azért elég meleg.Ez egy fullos nő minden kétséget kizáróan az is volt.pont.
Columbo Kutyája 2018.10.01 18:42:43
@Berborosz: Bennem fel sem merült, eskü nem vágom ki miért merre.Megláttam fullos nő.dirr.