Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szörvájvör

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pirosaknál szervezett kókuszvadászat folyik Krisztián és Iliász részvételével, kötéllel verik le a mannát, majd Krisztián, aki valóban nem nagyon tudja elviselni, ha nem ő van a társaság középpontjában, üvölt, hogy teli vagyunk kókusszal bazdmeg, de hogy kinek, azt soha nem fogjuk megtudni. Az…..
szörvájvör 2017.09.02 17:21:52
Bizonyítaniakaró Barbarának valamilyen különös oknál fogva mindig inkább a pinalegyezés felé húz a szíve bárminemű minimális erőfeszítést igénylő feladattal szemben.

Szandra egyedül is gecikemény tud lenni amikor eksön van és a védettség forog kockán, a csatából hazatérve, napközben viszont mégis otthonosabban érzi magát Feri seggének két partja közé beékelődve. Teljesítménye mellett azért mégis inkább gyakorlott nyelvcsapásokkal szeretne előrébb jutni.

Iliász a Buvaják ügyeletes jófiújának szerepéhez ragaszkodik, persze ez nem jelenti azt, hogy ne áruljon el bárkit gátlás nélkül, ha váratlanul északnyugatira fordulna a széljárás.

Zoli fizikailag gyengének tartja magát. (előző adásban ugye az Ibonok jelenleg hétfős csapatából a "negyedik legerősebbnek" vallotta magát úgy, hogy a három csajt nem számolta bele...[ igen, tulajdonképpen csak kurvaszépen fogalmazta meg azt, hogy úgy véli, fizikailag ő a leggyengébb ]) Valszeg frusztrálja, hogy a két önjelölt vezérhím hozzá képest hogy ki van baszva, az ő hasán meg akkor is beremeg a húsz kiló háj ha kicsit fújni kezd a szigeti szél. Szóval nem szokott olyan csapatnak a tagja lenni amit nem ő választ, és szarik magasról másokra, de azért mégis látástól mikulásig agyal azon, hogy mit kellene tenni, hogy az Ibon rajgyerekeinek ötösfogata maguk közé fogadja.

Gergely elvileg intelligenciáját és manipulatív képességeit latba vetve az egész játékot meg tudná nyerni és szörvájvörös fronton mindennel kurvára képben van, viszont eddig még nem sikerült kiszarnia azt a csodaelixírt, aminek segítségével az Ibon törzs rajgyerekeinek ötösét össze tudná ugrasztani egymással.

[Gergőt, aki papíron úszómester, viszont egy vemhességi idejét töltő szumátrai orrszarvút meghazudtoló gyorsasággal mozog a vízben, inkább csak zárójelben teszem említésre.]

Egyelőre kicsit ellentmondásosak a szereplők...