Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daszka80

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus egy nyögvenyelős meccsen hozta a kötelező három pontot a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, amikor az Olimpiakosz Pireusz látogatott az Allianz Stadiumba. Allegri csapatának most az Atalanta vendégeként kell folytatnia a mindeddig hibátlan bajnoki sorozatot, s természetesen…..
daszka80 2017.10.01 21:04:15
@Apuleius: Köszi!
daszka80 2017.10.01 22:57:07
@Ádám.84: Messi most mindenki mellett elmegy.... Szerintem Benatia teljesen elfogadható produkciót nyújtott. A csapat nem volt éles. A bergamóiak jobban hajtottak, küzdöttek. Most úgy éreztem Allegri csak feldobálta a játékosainkat a pályára, majd lesz valami alapon. Nem nagyon láttam a koncepciót, persze én nem értek hozzá. A meccsbe egyáltalán nem tudott belenyúlni...
daszka80 2017.10.01 22:59:05
@Watakuki: Eddig sem vezettünk.
Rodrigo Bentancur az első évében már többször szerepet kapott tétmeccseken, az ő egykori Boca Juniors edzője szerint pedig ez nem meglepetés, mert egy év múlva már Paul Pogbához fogják hasonlítani. Az uruguayi futballista júniusban töltötte be huszadik életévét, azonban míg…..
daszka80 2017.09.30 15:49:37
@Dr. Grant:

Engem leginkább Tacchinardira emlékeztet. Remélem eléri majd azt a szintet.
Az FC Barcelona csapatától elszenvedett csalódást keltő vereséget követően, a Juventus most a Sassuolo vendégeként próbálhatja meg folytatni az eddig hibátlan bajnoki sorozatot. Természetesen a Mapei Stadiumban sem lehet más a cél mint a győzelem, s az ezért járó újabb három pont begyűjtése. A…..
daszka80 2017.09.17 13:33:57
@Drughi Di Bianconeri: Inkább Te!
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
daszka80 2017.09.01 18:01:03
Mercato 10/9

Érkezők:

Bernardeshi – olasz, óriási tehetség, megfelelő hozzáállással, hosszú évekig meghatározó játékosunk lehet
Matuidi – rutinos játékos, bármelyik csapatba beférne, nagy szükségünk volt szűrőre
Cuadrado – eddig is meghatározó játékosunk volt, itt kellett tartani. Cserének tökéletes, mert tud lendületet vinni a játékba
Benatia – cserének jó. Már most látható, hogy szükség lesz rá, a sérülékeny (és idősödő) védőjátékosaink miatt. A csapattársakat ismeri, már beilleszkedett.
Szczesny – lehető legjobb választás Bufi mögé. Tapasztalt, a Serie A második legjobb kapusa. Jobb cserekapus nem kell, mert viszályt szül
De Sciglio – olasz válogatott és fiatal. Az edző és a vezetők (hozzáértő személyek) bíznak benne, nyilván okkal. Mi miért ne tehetnénk? Én örülök a leigazolásának. Nekem totál mindegy mennyibe került, nem én fizettem. Pénz meg van dögivel. Nem a pénzhiány miatt nem igazoltunk másokat. Volt egy nagyon jó időszaka; tehát tud magas szinten focizni. A legjobb szakemberek kezei között van. Hátha kihozzák belőle a korábbi formáját.
Bentancur – a bemutatkozása jól sikerült. Szerintem ő is be fog válni. 20 éves kora ellenére hihetetlen önbizalommal és magabiztossággal játszott eddig. Megfelelő alapanyag, a stábon múlik, hogy mi lesz belőle.
D. Costa – zseniális igazolás. Szerintem nem kell magyarázni...(Félelmetesen játszott ellenünk, 2016-ban)
Höwedes – rutin, magabiztosság, vezetői képesség, csapatszellem, elkötelezettség. Kb. ez jut eszembe róla. Nagy fogás.

Távozók:
Bonucci – menni akart. El kell fogadni. Ő nem akart örökös ikonná válni. De így is hosszú ideig (és jól) játszott nálunk. Akarata ellenére nem lehetett itt tartani. Felesleges erőlködni. A távozása nem a vezetők hibája. Ha itt marad, bomlasztja a csapatmorált. Jobb, hogy elment. Nem róható fel neki, hogy nem Angliába ment. Nem kötelezhető egy játékos sem arra, hogy más országot válasszon otthonául azért, hogy a munkaadója nagyobb bevételre tegyen szert. Ez egy nonszensz
D. Alves – mindig is utáltam a búráját. Szerintem semmi keresnivalója nem volt a Juventusban. Amikor bejelentették a leigazolását, a hányinger kerülgetett. Össze-vissza tíz jó meccse volt nálunk. Hálát adok a vezetőknek, a távozásáért. Ingyen érkezett, ingyen távozott. Nem buktunk rajta semmit (csak a fizetését).
Neto – megfelelően pótoltuk.
Rincon, Lemina – töltelék játékosok voltak. Meg sem fogjuk érezni a hiányukat.

Kölcsönök:

Mandragora, Orsolini, Kean: Szerintem jó döntés. A keretbe még nem férnek be. Szerezzenek rutint. Jó döntés a kölcsönadásuk. Talán Kean kapott volna néhány játékpercet, de annál több van benne. Bontakozzon ki a Verona csapatában. Ha megállja a helyét, visszakerül hozzánk.

Várt érkezők: erről felesleges beszélni. Ízlések és pofonok. Sokan várták Spinazzola és Caldara visszatérését, pedig egy percet sem játszottak a Juventus kezdőjében. Nálam nagy kérdőjel mindkét játékos. Nem gondolom, hogy ők lettek volna a megváltás az (állítólagos) emberhiányra. Ráadásul kölcsönben vannak. Az átmeneti távozásukra nem idén került sor, tehát az idei mercato-n nem kérhető számon.

Álláspontom szerint kiválóan igazoltunk. Mindegyik érkező hasznára lesz a csapatnak. Öten (Berna, Matu, Costa, Höwedes, Szczesny) fix kezdők lehetnének. A meghatározó és (emberileg) értékes játékosaink közül (Bonucci kivételével) mindenki maradt. Pedig Dybala és Alex Sandro távozása sem lett volna elképzelhetetlen. A keret első osztályú; csak ki kell hozni belőle a maximumot. Allegri és stábja megoldja. Ki, ha ők nem?