Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akszusZ

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az megvan, ugye, hogy amikor Jack Bauer meredten nézte a CTU-ban a számítógép képernyőjét, és bársonyos hangon suttogva kommentálta az ott látott infókat, akkor Kiefer Sutherland színész egy üres képernyőt bámult? Mert ugye azok nem igazi számtógépek, csak kellékek, műanyag vázak, amik úgy néznek…..
Sokan azzal vádolnak, hogy rühellem az ingatlanosokat. Ez nem igaz, egyszerűen eszem ágában sincs velük dolgozni. Megértem a hideghívásokat is, az hozza az üzletet - egyszerűen nincs kedvem bájologni. Sok szuper értékesítő van köztük, sokaknak a kisujjában van a szakma, ami miatt bizony tisztelettel…..
akszusZ 2017.08.31 22:10:08
@Színes Géza: :D
Lehet. Egyébként tényleg nem volt nagy kunszt letölteni egy ingyenes programot, amiben lehet tök egyszerű de látványos alaprajzot csinálni, amihez csak le kell mérni a szobák méretét. Kell néhány normális fotó, amin nem látszik a háttérben a ruhaszárító és az látszik rajta, amire te is kíváncsi lennél. Kell még írni egy olyan leírást, amiben azok az adatok szerepelnek, amiket te is megkérdeznél, ha meg akarnád venni a lakást.
Eddig ugye nem nagy kunszt :)
A legnehezebb talán az ár meghatározása, de ezt elég fura pont olyanra bízni, aki úgy állapítja meg a piaci árat, hogy abból alkudni is lehessen, neki is jusson, meg nekem is :)
akszusZ 2017.08.31 22:25:41
@Színes Géza: "A jutalék nem a piaci ár felett van, hanem abból jön le."
Jó esetben igen. De ha egy közvetítő egy már feltett hirdetésre ugrik rá, akkor erre teszik rá a jutalékot, és így lesznek az irreálisan magas árak, amiknél sok vevő nem is jelentkezik, mert minek, akkorát úgyse lehet lealkudni belőle, hogy neki megérje megvenni...
Ha egy közvetítő nem tesz le semmit az asztalra csak a kész hirdetésemre jön, én se adnám neki az én részem, dolgozzon csak meg érte, adja el drágábban ha tudja, keresse meg a jutalékát, mert amúgy meg tőlem meg tudják venni normál áron (már ha nem kizárólagos a szerződés) - szerintem sokan gondolják még így...
akszusZ 2017.08.31 23:14:57
@pasi28: " Én meg azt tudom, hogy eddig senki, DE SENKI nem volt, aki azt mondta volna: Hát gyerekek, ezek az ingatlanosok, hát hülye lennék én ezt nem csinálni. Semmi munkával kurvasok pénz? Nehogymá' kimaradjak belőle!"
Dehogynem volt, de azok nem ide írogatnak, hanem jelentkeztek is, és minket hívogatnak egy irodától 8-an, hogy igen, olvasták a hirdetést, olvasták, hogy nem akarom őket, de azért hallgassam meg őket.
A normálisabbja meg nem azt érzi, hogy hülye lenne ezt nem csinálni, hanem pont, hogy azt, hogy hülye lenne ezt csinálni, tukmálós, becsapós, átvágós meló.