Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Funny13

15 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Nemrég ismerkedtem meg egy új oldallal, ami újdonságnak számít a neten. A lényege,hogy pontokat kell gyűjteni,amiket később értékes ajándékokra költhetsz. Pontot szerezni kérdések megválaszolásával és hirdetések megnézésével lehet.Ez napi 10 percet vesz el…..
Sziasztok! Egy újabb pénzkeresési módot találtam,ami ígéretesnek tűnik.Lényege hogy a linkedet kell hirdetned minnél több helyen,és ha ezekre rákattintanak,pénzt kapsz!Egy kattintásért csak centeket kapsz,de több kattintás,több cent. Minen hónap 15. utal,Paypalra,ami a…..
Biztos sokan ismerik már,akik nem,ne hagyják ki ezt a humoros,szorakoztató sorozatot.Jelenleg ennyi rész van magyar feliratosan.   1.   2.   3. 4. 5. 6. ..
Üdv! Gondoltam pár részben leírom,hogy én milyen pénzkeresési módszerekkel ismerkedtem meg,és melyiket érdemes kipróbálni Az első amit bemutatnék,az egy magyarul is elérhető oldal.Kérdőívek kitöltésével kaphatsz pontokat,a pontokat pedig beválthatod és átutalhatod…..
1. rész       ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.24 08:41:04
Jól halad az új videó. Tegnap végigvittem másodszor a játékot, hogy felvegyem a jeleneteket. Higyjétek el, nem jó másodszor végigvinni egy szar játékot :( Ha jól haladok vele, lehet, hogy szerdáig már fenn is lesz.Emellett ma (ha minden igaz) készülni fog egy másik videós…..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
Funny13 2008.07.14 23:40:16
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Új videómból már csak a szinkron maradt hátra, addig is nézzétek meg a 'GlitchHunterZ Team' videóját, ahol elég poénosan lehet biciklizni San Andreasban. Videó elején leírják, hogyan lehet megcsinálni. ..
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
Balázs Show Dumáljuk MegEz hülye!!! Ez a csaj kész van.Ez gyilkos!!!A ritmusérzék meg a szövegtudás....pffúúúú....király!!!ÁÁÁ!!!!Ez most komoly?..
Ehez se kell magyarázat.Szerintem...
A Mónika Show legjobb jelenetei.  Pofon..!!! Mónika röhögőgörcs.Ördögös baromság. A legjobb!!!..
Biztos sokan láttátok már,de berakom!!! ..
A videóban humoros jelenetek vannak összevágva.Durvaa!!! ..
Egy-két vicc,amit a neten találtam:Egy fiatal pár beszélget:- Drágám, ugye van bennem valami szép?- Van, de mindjárt kihúzom. Csinos asszonyka kutyát sétáltat. Egy férfi megáll mellette, és megszólal:- Nagyon szép kiskutyája van. Megsímogathatom a szőrzetét?- Hát persze! -…..
Na végre!Megnyitottam új blogom,amin az elkövetkezendő pár hónapban megpróbálom elhozni nektek a legviccesebb videókat,képeket és vicceket.Remélem sok látogatóm lesz,akik nem fikázni fogják az oldalam,hanem dícsérni.Előre is köszönöm!!!Funny13 ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Az a tojás hogy elment a francba :D ..
Funny13 2008.05.17 18:01:43