Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árkádiamulató

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan a Trolltech felvásárlásának a gyümölcse, a Nokia kiadta a Qt platform Symbian S60 megírt változatát. A Qt többek között arról ismert, hogy a linuxos KDE interfész, a Skype és a Google Eath is ezt használja. A szakértők azt szokták mondani a Qt előnyéről, hogy csak…..
Árkádiamulató 2008.10.26 10:40:48
comment:com Ilyen lesz a Presszó 2008.09.26 16:40:01
Ma este kilenc óra után tíz perccel kezdődik az m1-en a Presszó, Sas Tamás kultikus filmjének sorozatváltozata. Vagy inkább kultikus filmjének folytatásából készült sorozat. Merthogy a köztévén főműsoridőben bemutatott, tizenkét részes sorozatot egyszerre vették fel a…..
Immáron jó minőségben, nem kézikamerás változatban. Kellemes kis évadunk lesz, különösen úgy, hogy Jimmy Smits is beszáll, Dexter barátunk meg tanítványt fogad maga mellé. A videó azoknak spoileres lehet, akik a második évadot még nem látták. ..
Ez nem előítélet, csak azt szajkózom, amit a Nokia egyik vezetője, Kai Oistamo mondott, miszerint a mobilgyártó az év második felében több érintőkijelzős mobilt bemutat, amelyekkel a tömegpiacot veszik célba, a középkategóriát. A csúcskategóriás és az előfizetési…..
Egyik olvasónk ajánlotta figyelmünkbe a GPSies.com-ot, mely egy útvonaltervező Google Maps mashup. Ami a nagyszerű benne, a follow roads funkció! Ha bepipáltuk a Track creator fülön, utána elég csak két pontot kijelölni az úton, és a GPSies összeköti őket, úgy, hogy az útvonal…..