Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laszloczky

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mátéék történetében szerintem sokan magukra ismerhetnek. Kis pénzgyűjtés céljából költöztek ki Angliába, aztán hazatértek, ahol hamar világossá vált, hogy az élet meglehetősen bonyolult tud lenni… így aztán megint elmentek. Hogy miért, az kiderül az alábbiakból. Három legnagyobb sikerem…..
laszloczky 2018.11.28 09:09:51
@Jakab.gipsz: A királyi többes oka, Ő és a párja lehet...
Most halál, hörgés és siralom vagy halálhörgés és siralom?
Ez nem multikuli, csak valakinek van véleménye és tartja magát ahhoz, ez becsülendő. Gyanítom Te ezt nem érted mert nem hallasz
és nem értesz semmit a külvilágból mert a fejed benne van a fidesz seggében......hogy ébredjen melletted Németh Szilárd.
laszloczky 2018.11.28 08:04:41
@Arcade Macho: Senki nem írta, hogy volt 3 fázis, a posztoló annyit szeretett volna, hogy kapja meg a 1 fázis 32A-t. A bővítés tényleg nem megy ripsz-ropsz és fizetni is kell érte. Ahhoz meg, hogy neki mire kell ennyi áram, semmi köze senkinek. Az, hogy Te ezt firtattad a régi "házmester stílust" idézi. Az is lehet, hogy volt 1 16A-s vagy 20 Amperes mérőhely de bent volt az épületben és bővítésnél azt ki kell tenni az épület falára, vagy egy kertben elhelyezett oszlopra. Szóval simán lehet, hogy senki nem cseszett el semmit csak idővel változnak az előírások. Az meg, hogy mindenkitől messze akartak költözni valószínűleg azért volt igényük mert ismernek olyan embereket mint Te. Szerintem Te egy megkeseredett, irigy, magányos ember vagy...
   A robogó vásárlás előzménye egy hosszú vívódás volt, kb. az 50. születésnapom környékéről indulva. Ekkor fogant meg bennem, hogy szeretnék venni egy Toyota rav4-et használtat, régebbit, mert tetszett. Viszont az érzelmi kötődésen kívül semmilyen ok nem volt arra, hogy ezt megtegyem. Pesten élek,…..