Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bladi87

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb ott hagytuk abba, hogy minden ráköltött forintot megér az autó. Ha nem akarnám, hogy állandóan tökéletes legyen, akkor nem is kéne sokat rákölteni, de most még fokozódott a helyzet azzal, hogy egy álmom megvalósításában játszott fontos szerepet a járgány. Meg kellett vele járni Norvégiát,…..
Péntek este érkeztünk a Grizzly RV Park-ba, ahol bő egy hetet töltöttünk el.  Ahogy írtam, kimondhatatlan izgatottsággal vártuk mindannyian az első kirándulásunkat (meg a másodikat, meg a harmadikat, meg a..) a Yellowstone Nemzeti Parkba... Mit is mondhatnék?! NEM CSALÓDTUNK! Szombat reggel 9körül…..
Bladi87 2018.10.07 19:35:26
@Laura Ingalls: ez engem is érdekelne, el tudnád küldeni nekem is? Köszi! Amúgy gratula a hogyvoltokhoz! :)
A sorozat záró részeként a végső tipródásomat kívánom megosztani, és hogy mi nyerte el a „Wankelblog szolgálati autója az elkövetkezendő 10 évben” címet. A versenyzőket már nem sorolnám fel, őket megtaláljátok ITT, ITT, meg ITT, megy egy kicsit ITT is. Lássuk hát a döntőbe jutott versenyzőket: a…..
Autó kell, A-ból B-be eljutni, családdal utazni, szóval átlagigényekre. Csak emlékeztetőül, a versenyzők: Dacia Logan MCV Renault Clio Grandtour Renault Megane Suzuki SX-4 S-Cross  -> róluk szólt az első rész VW Polo Škoda Rapid Opel J Astra Opel K Astra Ford Focus (kifutó) ->…..
A 37. napon vagyunk, ami azért nem semmi na, az amerikai verzióban ugye 39 nap egy évad, itt meg még hátra van ebből a hétből két nap, meg az egész jövő hét, és ezért igenis meg kell süvegelni az összes játékost, aki ilyen sokáig húzta. A hullaházzal ébredünk, zenére,…..
Bladi87 2017.10.05 10:42:15
@kisbutters: az rtl honlapján vannak extra videók, ott látszik, hogy kapott mindenki levelet, meg tükörben nézhették magukat, stb. Itt találod: rtl.hu/rtlklub/survivor/extra
Na, célegyenes, azaz az utolsó két hét jön, kérem szépen, ennek megfelelően nem sokat szarakodunk, hanem menten egy védettségi játék jön, vízen ráadásul, ahová ügyes kezek egy platformot kreáltak, de nem egyeneset, mert az úgy túl egyszerű lenne, hanem kis szintkülönbségekkel és a közepén egy…..
Bogarak a fogaimban Don't fos! 2017.09.23 10:19:31
Isztambul az utolsó este beadta a tutiságot. Sétáltunk, sétáltunk, egy kis kövön megpihentünk a parton, ahol ezerrel pörgött a szociális élet és egyszer csak szuper giccsbe fordult a naplemente, rengeteg delfin kezdett ugra-bugrálni előttünk a vízben. Imádom a spontán romantikát és ez tökéletes…..
Buwayáéknál jógával és vizualizációval próbálnak némi előnyre szert tenni, Szandi vezeti a meditációt. Szerinte a jóra kell koncentrálni, mert ilyen lehetőség mindenkinek egyszer adatik meg életében, én meg hozzábaszom a kávésbögrét a laptophoz, hogy ne hazudjál te kis szemét, oszt akkor az all star…..
  Drámai drónfelvételekben látjuk a Fülöp-szigetek egy részét, város, hegy, felhő, utca, zoom, lemegyünk a betonig, tuk-tuk, dzsipni, taknyos orrú kisgyerek, és négy, a környezetből kilógó fehérember, akik elszántan és láthatóan a szerkesztők utasításának megfelelő tempóban és testtartásban…..