Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ágizsuzsa

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eutanázia valóban „kegyes halál”? Mitől kegyes? Miért dönt valaki úgy, hogy saját szerette vagy saját maga, ha odakerül, akkor kapcsolják le a gépekről, vagy ne kapjon orvosi kezelést? Ha a te szeretted kerülne ilyen helyzetbe, hogyan döntenél? Tudtad, hogy az eutanáziának több típusa is van?..
2020. március 9-én hétfőn egy igencsak aktuális témáról, a közösségi médiáról és annak hatásairól kérdezhettük a jelenlevő válaszadókat. És hogy kiknek lehetett beszólni? Fábián Eszter református lelkésznő Kiss László görögkatolikus pap (Letsgo atya), Törő András római katolikus egyetemi…..
Mit jelent számodra a megtérés? Mi jut az eszedbe, ha meghallod azt a kifejezést, hogy megtérés vagy megtért személy? Transzcendens? 180°-os fordulat? Pál apostol? Esetleg eszedbe jut egy ismerősöd, aki régebben még úgymond „normális” volt, de aztán szerinted túlzottan kezdett…..
Globális felmelegedés, üvegházhatású gázok, légszennyezettség, műanyagszennyezés, nagy csendes-óceáni szemétsziget, túlnépesedés, élelmiszer pazarlás, túlfogyasztás, intenzív mezőgazdaság, jégsapkák/gleccserek olvadása, fakivágások, fast-fashion… Ugye Te is…..
A blogon indítottunk egy sorozatot, melyben a debreceni ifiket mutatjuk be. Az előző részben a Megtestesülés templom ifjúsági csoportjáról olvashattatok.  Most következik a sorozat második része, amiben a Nagyerdei Református Gyülekezet ifjúsági csoportjait mutatom be.…..
Most térjünk el egy kicsit a finn Joulupukki személyétől, mert bár ő az „igazi”, mégsem róla szeretnék beszélni. De kire is emlékezünk december 6-án? Valóban élt egy Miklós nevű ember, aki ennyire szerette a gyermekeket? És az angolszász országokban miért 24-én hozza az ajándékokat Santa…..
Indítunk itt, a blogon egy új sorozatot, melyben bemutatjuk a debreceni ifjúsági csoportokat, hogy aki keres, az jó közösségre találhasson. ;) Fogadjátok sok szeretettel az első részt, melyben a Megtestesülés Plébánia ifjúsági csoportját ismertetem Nektek! :) A Megtestesülés…..