Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kőnig Tibor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1932. Viljami Hautaviita, finn katona mutatványa két puskával..
Kőnig Tibor 2021.05.15 23:08:26
@chrisred: Akinek van mit mondania, az bármilyen jelmezben / eszközkészlettel elő tudja azt adni. A pop art is kitermelt jelentős művészeket, mindenképpen érdemes megismerni Keith Haring, David Hockney vagy Roy Lichtenstein alkotásait. Az élvezetükhöz nem árt, ha fogékonyak vagyunk az iróniára.
Kőnig Tibor 2021.05.15 23:11:55
@leroi: Warhol, Velvet Underground: +1. Egyébként meg a ma új és hallgathatatlan zenéi húsz év múlva az akkori Slágermúzeum nosztalgiaslágerei lesznek.
1853 körül. Egy asszony mosáshoz vesz vizet egy angol falu kútjáról. Csaknem 170 éves a fotó ..
Éppen a napokban (augusztus 24 -én) volt évfordulója annak, hogy 1989 -ben a rendszerváltás időszakában - a hidegháború lezárulásának egyik sajátos jeleként - végre Magyarországon is bemutatásra kerülhetett egy James Bond film, mégpedig "A magányos ügynök". A James Bond "őrület" a nemzetközi…..
Kőnig Tibor 2017.08.28 23:13:59
@Harmath Árpád Péter: Vallásháború a láthatáron. :-)

Két James Bond-szerepfelfogás van: a szellemes és közben rettenetesen szexista Connery-Moore-Brosnan vonal, illetve a kemény Connery(-Lazenby)-Dalton-Craig vonal. (Igen, Connerynek mindkét oldalon vannak érdemei.) Nekem (és tőlem természetesen teljesen függetlenül néhány százezer IMDb-szavazónak) inkább az utóbbi jön be. De egyikkel sincs semmi baj.