Regisztráció Blogot indítok
Adatok
St.Andrew

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTI, ami messziről úgy néz ki, mint egy hírügynökség, és nem a kormány seggéből kilógó budipapír egyik szelete, lassan eljut odáig, hogy a hitelességét a pestisracok.hu és a 888.hu közé lehet belőni, a ripost.hu szintjére, a lokal.hu és a tenyek.hu mellé. Az meg nem olyan társaság, amiben…..
St.Andrew 2018.01.24 19:55:11
@szociál: Egyrészt miért lennék kevesebb, hülyébb, kevésbé informált mert egy egész hozzászólásom van eddig (remélem nagyobb lettem a szemedben, sokat jelentene)?
Másrészt nagyon félreértettél engem, ha jobboldalinak gondolsz... Csak vagyok annyira, hogy is mondjam értelmes ember, hogy a másik álláspontját is meg tudom hallgatni, szidkozódás egyebek nélkül is.
St.Andrew 2018.01.24 20:53:09
@Rettegek mert ballib vagyok:

Én kimondom, hogy ballib vagyok, mint te. Távol állnak tőlem a keresztény, konzervatív nézetek. Nem hiszem, hogy én ezzel most több vagyok, mint akármelyik jobboldali ember.
DE szerintem, abban megegyezhetünk, hogy, ami most van az nem jó, ilyen egyszerűen.

Jó, de ki lehet alternatíva? (nyilván akkor baloldal)

Karácsony pár hónap alatt nem hiszem, hogy csodát tesz, de ne legyen igazam.
Gyurcsány meg beégette magát egy ország előtt és miatta szenved a baloldal...
Hát úgy kb.ennyi.
"KÖLTÖK" VÉGÜLIS 2018.01.24 19:21:16
Ha belegondolnék, mint ennél fogva ki fog derülni, hogy nem Úgy érzem, végtére is végesek  vagyunk végig, mindenhol Számító alakok, már  számtalanszor számítottunk  erre, Fogadtak rá ki fog elenyészni, elengedni örökre. Bár badarság lenne ezen spekulálni, hisz úgyis tudjuk mindenki...
"KÖLTÖK" ISMÉTLÉS 2018.01.24 19:09:59
"Ne kérd, hogy higgyem azt, amit nem tudok",Mert bár mindenem az súgja "tedd meg", Az idő guillotine-ként száguld át testemen, Te csak menj előre, nagyon unom.   Előre meg van írva minden szabad akaratom, A végtelenem bolhaként ugrál a gondolaton, Csak "tedd meg", csak az undorodat fojtsd…..