Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ostoba állat

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, akkor a tegnapi havas kitérő után következzen a már hétfőn belengetett (és általatok megszavazott) írországi párposzt, azaz Kisrumpf férjének írása az érem másik (nem túl fényes, inkább rozsdás) feléről. Lássuk tehát, mi az, ami idegesítő Írországban! (A képeket köszönöm Kisrumpfnak, aki ezzel…..
ostoba állat 2017.12.14 11:10:11
Beleszaladtunk egy balhéba a csomagmérők és egy utas között, azt pedig túlzás lenne mondani, hogy rendszer lenne az új szabályok alkalmazásában. Inkább katyvasz látszik, pár dolog persze egyértelmű, jótanácsok most is vannak. Mindenesetre a héten újból tesztelünk, várjuk a további utasélményeket és…..
Sokan vágnak bele felelőtlenséggel kevert vakmerőséggel a határátkelésbe (bár remélhetőleg egyre kevesebben vannak olyanok, akik nem tájékozódnak előzetesen), nyelvtudás és/vagy megfelelő információk híján. Pedig nem árt tudni, hogy a munkavállalás külföldön sem feltétlenül diadalmenet. A következő…..
Kevés nemzet van úgy oda a szinkronért, mint a miénk. Régen még volt is okunk, hogy büszkék legyünk rá. Egy szinkronra heteket szántak. Elsőrangú fordítók dolgoztak rajtuk a legnagyobb műgonddal és színészlegendák vették ki a részüket belőle. Ma már futószalagon készülnek olyan tempó mellett, ami…..
ostoba állat 2017.11.10 22:29:55
Dühítő, felháborító. De nem a válogatott szereplése, hanem a szurkolók hozzáállása. A magyar válogatott szerepléséről akartam írni egy bejegyzést, azonban a meccs közben a cím megváltozott. Rossz volt hallgatni - ismét - ezeket a degradáló rigmusokat, és egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet…..
ostoba állat 2017.10.12 08:22:08
Rékasi Károly tegnap reggel, az RTL Reggeli című műsorában járt, ott, ahol az a Kiss Ramóna a műsorvezető ezen a héten, akivel 14 éven át együtt játszottak a Barátok közt című szappanoperában. Ramóna párja az a Fehér Tibor, aki például az MTVA Csak színház és más semmi című sorozatából ismerhetünk,…..
Én nem vagyok gasztroprogramra járó, mert nem bírom sem a tömeget, sem a sorbanállást, így aztán elég korlátosak az élményeim a témában, de ez elég hervasztóan hangzik. Még jó, hogy a szervezőknek a létszámkalkulálás sem az erősségük ("Nyíltan állíthatjuk, hogy a Fővárosi Palacsintafesztivál a…..
ostoba állat 2017.09.27 12:10:12
@KaTe: Ha azt olvasod egy hirdetésben hogy "Az év legnagyobb gasztro-fesztiválja" akkor azt feltételezed hogy itt olyan különlegességekkel is találkozhatsz, amit egy egyszerű étteremben nem biztos, hogy megkaphatsz.

HAHAHA !
Hát nem, én azt feltételezem hogy ez egy ordas hazugság és lehúzás. Ahogy nézem a facebookon, az is lett, 1000 ft volt egy ócska nutellás palacsinta, stb.
A szervező úgy tűnik valami autótuningban és kapcsolódó rendezvényekben utazó faszfej, a célközönség valószínűleg ugyanaz volt mint ott, a boros-bocskoron felnőtt közepes tanulókból lett unintelligens középréteg akinek van már elb.szni való pénze hétvégén de az igényesebb szabadidő eltöltéshez agyatlan.
Nem vagyok kárörvendő, véletlenül se. Nem lesz attól jobb hely ez az ország, hogy Demcsák Zsuzsa végre méreteset perecelt. De a jelenségről érdemes beszélni. Már csak azért is, mert ez az ember még bukni sem tud tisztességgel, eljátszotta, hogy ő mond fel. De ezen az előzmények ismeretében már nem…..
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
ostoba állat 2017.09.19 16:30:45
@sutyerák: még jobb lenne piás műsorvezetők piás politikusokkal élőben!
sorsolással menne minden héten, kötelező jelleggel. mennyi minden kiderülne !
45 millió dolláros költségvetéssel, azaz 11 515 500 000 forintból forgott a Weimari köztársaság végnapjairól szóló Babylon Berlin című sorozat az ARD és a Sky koprodukciójában, annyiból, amennyit eddig még soha nem költöttek 16 x 45 percnyi tévés tartalomra nem angol nyelvterületen. A fenti…..
Iskolakezdés idején az albérlet árak emelkedése szinte kimeríthetetlen beszédtéma. Sokan kezdik külföldön is a tanévet, vagy akár eddigi életüket feladva próbálnak szerencsét máshol. Itthon 250ezer Ft környékén már elég menő helyet tudunk bérelni, de vajon milyet kapunk…..
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Zagyvai Gábor piercer-tetováló szerint az önmegismeréshez néha fájdalmat kell vállalnunk. Vallja, hogy nem attól lesz valaki jó művész, hogy mindent megcsinál, ezért volt, amit már ő sem vállalt el. Az extrém beavatkozásokról ismert srác a programozható chip-implantátumban látja a jövőt...