Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máté 15

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha esetleg azon gondolkodsz, hogy belevágj a futárkodásba, akkor jó helyen jársz! Ha nem, akkor se zárd be rögtön, hátha kedvet kapsz :) De ha vásárló vagy, akkor is megtudhatsz egy-két érdekességet... Először is, a Netpincért nevezzük át Foodpandára (ezt amúgy megtette helyettünk a cégvezetés) -…..
Pár napja egy közel negyven éves barátság engem elszenvedő alanya méltatlankodott szalonnasütés közben az idegenforgalmi adó miatt. Történt, hogy egyik szemefénye felvételt nyert az álmodott egyetemére, és vonalhúzás után ünnepelni támadt kedve szűk baráti körben. A tíz-tizenkét főből álló társaság…..
"Hamarosan az EU dönteni fog egy nagyon fontos kérdésben ami szó szerint mindenkinek az életére hatással lesz." Borzasztó idegesítő, hogy télen délután ötkor már sötétben kell lemennem a pályára edzeni, hogy ha négykor hazaérek az iskolából, már nem tudok elmenni sétálni vagy bringázni egyet…..
A legsötétebb óra Darkest Hour 2017 „ Az unalmas Dunkirk”. Így jellemezte az Oscar időszakára már szokásossá vált „Őszinte poszter” összeállítás az alábbi filmet. Belekötni felesleges volna. Joe Wright dolgozata tulajdonképpen nem más, mint egy két órás Winston Churc..azaz két órás Gary Oldman…..