Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dandelion

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Imádom az érett, tapasztalt nőket, erre jöttem rá e levelet olvasva. Őket nem éri semmi váratlanul, viszont mindent tudnak. Ennél már csak azok a mindentudó, tapasztalt és érett nők a legjobbak, akik huszonévesek. Sziasztok Szakítósok! Volt már olyan, hogy dolgok…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..
Mindenről a férfiak tehetnek, ezt egy újabb történettel tudjuk alátámasztani, de örülünk neki, mert a nőket meg kell becsülni, igenis figyelni kell, mit vesznek fel, ha új a smink. Tenyéren hordozni, meg ilyenek. Megéri. A férfiak az evolúciótól adottan a világ és a létezés…..
Dandelion 2008.07.10 17:38:42
Ilyen mondatokat ne írjatok, mert megszakad a szívünk: Boldog voltam. Nem nagyon, nem hihetetlenül, nem borzasztóan, hanem jelző nélkül. Csak. Boldog. A férfi-nő barátság és a szerelem határvonalát valami teoretikus igazán meghatározhatná, és akkor nem lennének ilyen fájdalmas…..