Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torreador

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Mondta egy rendőr olvasónknak akinek autóját egy BKV busz törte össze. A buszvezető először észre sem vette, hogy kanyarodás közben (az ívet levágva) összezúzta a Passatot. Olvasónk rádudált, a vezető leszállt a buszról, majd azzal vádolta meg az autóst, hogy Ő ment bele.…..
Torreador 2009.11.20 20:57:19
@Ferocious: Nem érdekel az elsőbbség??
Akkor törjék össze a kocsidat és haljál benne szörnyet, te hülye, geciláda, autós!
Olvasónk éjszakai buszon szeretett volna jegyet venni, mivel a Ferenciek terén lévő jegyautomata -ahogy azt megszokhattuk- nem üzemelt. A biztonság esetére nyugtát is szeretett volna kérni a jegyről (ki tudja, lehet hamis), de helyette minősíthetetlen hangnemet és ordibálást kapott:…..
Torreador 2009.09.15 16:41:11
@Lalikiraly: Semirekellő ez a posztolós picsa!!! Mit kekeckedik az ellenőrökkel???
Én úgy basztam volna szájon, hogy össz hugyozza magát, és a pisis bugyiját letépem és megetetem vele.
Torreador 2009.09.15 18:36:58
@zoomy86: Na idefigyelj, te kis köcsög!!!
A jegy amit megvásárolsz a biztonsági személyzettől az maga a NYUGTA!! Érted már, hogy miről beszélek ?? Érti már az a hülye picsa aki ezt a cikket beposztolta ??????
Olvasónk a CitySzerda szolgáltatást szerette volna igénybe venni, ami azért jó, mert ezen a napon az IC-re csak egy ingyenes pótjegyet kell váltani, tehát nem kerül semmibe. Olvasónk késésben volt ezért nem volt ideje „megvenni” az ingyenes jegyet, és bérletével szállt…..
Következzen egy hozzászólás innen, amolyan vasárnapi rövid poszt gyanánt. Judit összetűzésbe keverdett főnökével, aki úgy akart aláiratni egy papírt vele, hogy nem engedte átolvasni. A munkáltatói jogkört gyakorló helyi vezetőm a mai napon egy a munkaviszonyomat érintő…..
Annak ellenére, hogy feltalálták egy ideje a headset-et meg a hiangosítót, TG azt vette észre, hogy egy rakás ember kézből telefonál vezetés közben. Akárki akármit mond, ez nem csak azért veszélyes, mert eltereli a figyelmet, hanem mert egy esetlegesen balesetet is könnyebb úgy…..
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből,…..
Jobban teszi ezentúl minden jogkövető meg nemkövető polgár, ha a földre hasal, amikor rendőrt lát. Bármilyen ellenkező esetben a rendőr azt feltételezheti, hogy a vele szemben álló/ülő egyén az életére tör, ezért testre célzott lövésekkel igyekszik ezt elkerülni. Ha csak…..
Egy korábbi posztban már utaltam rá (sajnos több kommentező által félreértett módon), hogy bár mélységesen egyetértek azzal, hogy a BKV nem akarja engedni a bliccelést, nem biztos, hogy a 21. század Európájában erre a legcélravezetőbb, leghatékonyabb, legszínvonalasabb…..