Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dénes Márk

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legendás gyártó kisebb modellje is majdnem mindent tud, amire szükségünk van, sőt néha sokkal többet is. Az Frsky Taranis QX 7 körüli „hype” teljes mértékben indokolt, hiszen olyan funkciókat is felvonultat, amelyeket a műszaki paraméterekből nem fogunk kiolvasni. A nettó 30.200 forintos ár ezen a…..
Ez a piciny, mindenki számára elérhető gép nagy kedvencem lett az elmúlt hetekben, ezért úgy döntöttem, hogy írok még egy bejegyzést a fejlesztési lehetőségekről. Önmagában az, hogy egy tenyérnyi gép fejleszthető, már nagy szó, hiszen ezek jellemzően olyan olcsók (Eachine H8 mini kb. 4000 Ft), hogy…..
A fenti összefoglaló név, valójában nem is a kiegészítőket tartalmazza, hanem azokat a szükséges dolgokat, amiket mindenképpen meg kell vennünk a drónunkhoz. Nevén nevezve a gyerek(ek)et: akkumulátor, töltő, távirányító. Fogós kérdések ezek, és mindegyik megérne egy fél tucat cikket, de mivel ez egy…..
Amilyen pici, olyan nagy port kavart a multirotoros gépeket kedvelők között ez a filléres csöppség. Biztos vagyok benne, hogy nem csak a 4.000 Ft-os ára az, amitől mindenki rákattant erre a szobacirkálóra. Nyilván az is sokat hozzá tesz a gép népszerűségéhez, hogy az elmúlt pár…..