Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pankulino

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bagolylak blog Osztálykarácsony 2010.12.07 21:16:00
Sziasztok! Menyhért atyával, illetve többetekkel beszélve a következőket találtuk ki: Az osztálykarácsonyt 2010. december 22-én, szerdán 16:00-tól 21-én, kedden 18:00-tól fogjuk tartani a Tövis utcában. Menyhért atya tart nekünk egy misét, és ezután jön majd a…..
Bagolylak blog Osztály találkozó 2009.09.07 23:01:00
Üdvözlet, kedves, drága rég nem látott osztály társaim!!!Egyik szemem nevet, másik sír, hiszen Egy közülünk hamarosan a távoli Frank földre távozik, s ezentúl ott tekint Isten kék egére, míg eljő a kikelet. Így ezt az alkalmat megragadva, kérnélek titeket, hogy találkozzunk…..
Pankulino 2009.09.11 10:28:33
Újabb próbálkozást tennénk egy Tövis utcai vasárnapi gitáros szentmisére... Ehhez szükséges minimum 10 ember, aki vállalja, hogy felkel, eljön és találkozik kedves volt gimnáziumi osztálytársaival, és bekapcsolódik egy kicsit az énekelésbe, segítve ezzel a zenészek…..
Szevasztok!Hogy rögtön a tényekre térjek, Boldi Kristóf én elmegyünk hétfőtől kirándulni, kulcsos házban töltjük a két éjszakát a festői Csákányospuszta közelében (Tatabányához közel, hegyek, erdő stb). Aki jönne jelezzen vissza! Szállás 2-4 rugó attól függ kő vagy…..
Bagolylak blog Csend 2009.01.19 21:28:00
Üdv Mindenkinek!Tudom én, hogy mindenkinek sűrűek a napjai (csak magamból indulok ki), éshogy ezér nincs mozgás itt fenna bagolylakon, de én feltévedtem véletlen és megütötte a szemem az "űr". Arra gondoltam, hogy aki feljut véletlen ide, az írjon már vmit erre a…..
Először is szeretnék mindenkinek nagyon boldog, sikerekben, jó eredményekben gazdag 2009-es ÚJÉVET kívánni!Hogy elindulhasson együtt ez az új év, így hírdetem, hogy 2009. január 11-én vasárnap fél 9-kor a Tövis utcában ismét találkoznánk, hogy közös szentmise keretén belül…..
Kedves osztálytársak!Gondolom, már mindenki fél 10-kor a gép előtt ülve izgult és várt, 10 órától pedig őrülten nyomkodta az F5-öt (Frissítés), hogy minél hamarabb megtudhassa, kit is húzott. Ugye? :)Szóval: a cetlik megtekinthetők (korlátlan…..
Kedveseim!Sorry, hogy megint ilyenekkel jövök, de Menyus szeretné velünk meglepni idén is az öregeket Ürömön, ha van kapacitásunk rá.Az alábbi időpontokból kellene választani és amelyikre a legtöbben jelentkeztek, akkor mennénk...Az időpontok: december 18 (most csütörtök), vagy…..
Kedves osztálytársak!Macival arra jutottunk, hogy angyalkázhatnánk úgy, mint régen az iskolában. Értelemszerűen sajnos a ténylegesen angyalkázós részt elhagynánk, és csak a karácsonyi ajándékozás maradna.Ha jössz az osztálykarácsonyra 20-án és szeretnél ebben…..
Hali Mindenki!!!Ha még emlékeztek, mi valaha a Ferences suliba jártunk, ahol volt egy szokás, miszerint néha összegyűltünk és megünnepeltünk olyan alkalmakat mint pl Karácsony. Egy szó mint száz, többen is jeleztétek, h idén is szívesen részt vennétek egy osztály lelkigyakon…..
Bagolylak blog Osztálytúra képek 2008.11.08 21:06:00
Kedves osztálytársak!Feltöltöttem a Picasa albumomba a Gergő által az osztálytúrán készített képeket. Ezen a címen nézhetitek meg:http://picasaweb.google.hu/ecker.gabor/OsztLytRa2008November8A geoládákkal kapcsolatban: ha a túrán részt vevők közül valaki ne adj' Isten…..
Bagolylak blog Osztálytalálkozó 2008.10.23 16:33:31
Sziasztok!Okt. 31-én pénteken tartanánk egy osztálytalálkozót. Csati tudja pontosan hogy hova megyünk, valahol a Deák-tér közelében. Gyertek minél többen, hogy a múltkorit megismételjük. Aki jön, az esetleges asztalfoglalás miatt kérem jelezze..
Kedves osztálytársak!Arra gondoltam, hogy elmehetnénk egy kicsit kirándulni a Pilisben, konkrétan Pilisszentlászlóról Visegrádra, október 23-án november 8-án. Az út hossza kb. 15 km lenne, de ez nem olyan nagyon sok, mint amilyennek tűnik, mivel szinte végig egyenletes terepen fogunk…..
Kedves 2008c osztály!Diával való egyeztetés után írok nektek a Tranzitussal kapcsolatban. Menyus felhívott és kérte részvételünket a péntek esti szertartáson (okt. 3 péntek este 6 Tövis utca), amin be is kell segíteni neki egy kics tranzitusi éneklésben! Utána Félix atya agapét…..
Kedves mindenki!Dénes és én arra gondoltunk, hogy kéne egy kicsit szusszani és dumcsizni meg ilyesmi, szóval mi mindenképpen találkozunk SZEPT. 24-dikén (jövő szerda) 16 óra után a BME és CORVINUS vonzáskörzetében valahol és mindenkit szeretettel várunk és hívunk.(Bárhova…..
Bagolylak blog Ki hova megy? 2008.07.24 14:30:00
Kedves osztálytársak!Ma este teszik közzé a ponthatárokat, és ma derül ki, hogy kit hova vettek fel. Arra kérnélek benneteket, hogy ha megvan az eredmény és újra idetévedtek, akkor írjátok le kommentben ehhez a bejegyzéshez (esetleg a pontszámotokkal együtt, de az nem kötelező)!…..
Bagolylak blog Ajándékok!?!? 2008.06.16 07:38:00
Kedves Jó Testvéreim!Már jó korán szeretnék benneteket arra emlékeztetni, hogy UGYE MINDENKI MEGVETTE A TANÁRI AJÁNDÉKOKAT? Tudom, hogy holnap érettségizünk, de Menyus kérte, hogy szóljak néktek! Aki még nem vette/készítette volna el, azt kérem, hogy szombatig ügyködjön vmit!…..
Bagolylak blog Fenn van minden! 2008.06.14 15:15:00
Minden irodalom és nyelvtan tétel fenn van a letöltőlapon! A végleges verziók: irodalom: v06, nyelvtan: v04. Akinek régebbi van meg, töltse le az újakat! Hamarosan úgyis vége, úgyhogy kiírom a letöltőlap címét: http://ferences.extra.hu/ További jó tanulást!Update: Ani…..
Bagolylak blog Emelt 2008.06.07 12:31:00
LIEBE KLASSE! :)A német emelteseknek már nem kell izgulni! Andrea néni megsúgta, hogy nagyon jól sikerültek a szóbelik!! Általában egy-két pontot vesztettünk a 30-ból!Aki nem volt töri emelten az lemaradt Ottó tanárúr ikertesójáról, no meg Viktor atya zavart mosolyáról, amikor…..
Kedves osztálytársak!A következő a helyzet:A nyelvtantételeket Rózsa most már tényleg átküldi nekem, ma (szerdán) beszéltem vele. Amint megkaptam a tételeket, azonnal felteszem a letöltőlapra. Az irodalomtételek közül a hiányzókra ugyanez vonatkozik.A 19. tételt, azaz az Isteni…..
Kedves Mindenki!A csütörtöki misével kapcsolatban változás következett be! ELHALASZTJUK június 19-ére, mert kevesen jeleztetek vissza a részvételi szándékról... Így mindenki nyugodt szívvel tanulhat, vagy teheti a dolgát. Ez viszont azt jelenti, hogy június 19-én (szintén…..