Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takarító Kommandó

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy van egy befektetési célból vásárolt lakásunk és ezt szeretnénk kiadni a lakásbérleti piacon, akkor nem vagyunk könnyű helyzetben, több szempontból sem. Persze, sokat lehet érte kérni (az albérlők nagy bánatára), de azért van jó pár…..
Igen jól láttad! Takarítás! Citrommal! Ezt a közkedvelt aromájú déligyümölcsöt sok más kedvező tulajdonsága mellett a takarításban is rendkívül jól tudod hasznosítani.    A citromsav, amely egyébként lúgosít, nagyon jól fertőtlenít és különösen szép ragyogó csillogást kölcsönöz többek között…..
Takarító Kommandó Portalanítás 2017.08.24 09:58:34
Amit a portalanításról érdemes tudni! Ősi, esküdt ellenségünk mai cikkünk főszereplője, a por és a nagy testvére, népies nevén, a porcica. Kíűzni a lakásból ezeket a kéretlen vendégeket sajnos csak átmetetileg tudjuk. Azt is csak fáradtságos munka árán. A porral szembeni küzdelemben a kesztyűt…..
Mire tudod használni az ecetet a lakástakarításnál?   Rengeteg tisztítószer érhető el napjainkban a boltokban. Legtöbbjük sajnos az erős tisztítóhatás mellett méreg anyagokat tartalmaz, vagy bizonyos felületekre károsak lehetnek, kellemetlen szagúak és nem utolsó sorban drágák. Itt jön a képbe a…..