Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Nárcisz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a kommentekben is többször előjött, a nárci-szakirodalomban azonban egy árva szó nincs erről a jelenségről, hasznosnak tűnik ennek is szentelni egy posztot. Életmentő lehet. Valószínűleg a Nagy Nárciképző Intézetben (ahová a 9 és egynegyedik vágányról indul a vonat) maga Narkisszosz tanítja…..
    Egy nárcival való (pár)kapcsolat dinamikája meglehetősen jellegzetes. A kapcsolat kezdetén a túlzott rajongás fázisa, majd - többnyire a hosszú távú elköteleződés után - következik a társ módszeres lelki terrorizálása és érzelmi zsarolása, végül a társ eldobása (vagy annak burkolt…..
Fekete Nárcisz 2017.08.26 22:02:45
@Nárciszkertész: Hát nem tudom, hogy merjük-e... :D Vele minden nő kiszúrt, mindenki kihasználta. Legalábbis így mesélte. :)) Elvileg most nem házas...

No akkor a mi kapcsolatunk triplán nárcisztikus volt.
Fekete Nárcisz 2017.08.26 22:04:12
@Fekete Nárcisz: De becsszó hasonlít a színészkére. (Mondjuk a haja nem.)
Fekete Nárcisz 2017.09.01 20:59:05
@drlover: Nekem kb. 3 hete lett vége, olvasom a blogot, ami valóban óriási segítség nekem is (tényleg köszi Nárcikertész! :) ) .

Ami még jelenleg aggasztó, az a "férfigyűlölővé válásom" kialakulása. :/
Komolyan úgy érzem, hogy ez az érzés már soha többé nem fog visszaváltozni.
Nárciszkertész A trójai faló 2017.05.12 07:08:00
Minden bántalmazó kapcsolat, minden diktatúra, minden szerfüggőség, minden „önként vállalt” rabság mechanizmusa mögött ugyanaz a mintázat. Az elején nem látszik. Pillanatnyilag jó ötletnek tűnt. Te nyitod ki a kaput a trójai falónak. Saját bájos kis kacsóddal, teljesen…..
Nárciszkertész Leszedálva 2017.04.10 07:08:00
Teljesen mindegy, hogy a nárci előtti életedben mennyire voltál kreatív, aktív, produktív, hatékony vagy ügyes. Ha egy nárcival élsz, az életed attól kezdve egy szűk, sötét, fullasztó és nyomasztó kórházi folyosóvá változik. Te meg ülsz a piros pecsétes, agyonmosott, feslett szélű kórházi ruhádban…..