Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The MarkKollar

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően senki sem ragaszkodik az erkölcshöz amíg minden a legnagyobb rendben folyik. A gépezet olajozottan működik. Munka, iskola, család, haverok, buli, kis ház kis autó, nagy ház nagy autó, szakmai sikerek, majd egyszer csak bumm! Az egész idilli lila akác közös, kertvárosi életet beárnyékolja…..
TAF madridi blaszfémia 2018.10.30 23:07:12
Alábbi írás a 21. század futballkapitalizmusának fellegváráról, a labdarúgás Masertaijáról, Rolex-órájáról és Iphonejáról fog szólni. A klubról melynek kudarcokkal tűzdelt periódusait jobban félik az emberek mint a következő gazdasági világválságot, és melynek lobbiereje csaknem nagyobb mint az…..
TAF Auf Wiedersehen 2017.10.19 01:04:52
Kedd este az MLSZ (Magyar Labdarúgó Szövetség) és a Magyar Labdarúgó Válogatott szövetségi kapitánya Bernd Storck közös megegyezéssel szerződést bontottak, így tehát két év után távozik a német szakember a kapitányi valamint a sportigazgatói posztjáról. Újabb év újabb edzőváltás. Az német edző egy…..
Hard-talk blog Nyugat nyugta 2017.10.18 15:16:54
A nyugati társadalom romokban. Erre egy hónap Hollandiai lét után rájöttem. Az emberek arcán elégedettséget látni, ami természetes is, hiszen minden adott az egészséges, kiegyensúlyozott, normális élethez. Anyagi jólét, megfelelő életkörülmények, látszólag minden a lehető legnagyobb rendben. Azonban…..
TAF Kezdődik a szezon 2017.08.25 08:13:50
Csütörtök este kisorsolták a Bajnokok Ligája csoportkörének párosításait. Angliából öt, Spanyolországból négy, Olaszországból és Németországból három-három, Oroszországból és Franciaországból pedig kettő-kettő csapat kvalifikálta magát Európa legrangosabb kupasorozatába. Mellettük az svájci,a…..
TAF Miért gyenge a magyar foci? 2017.08.23 23:25:01
Először úgy terveztem várok ezzel a bejegyzéssel, a holnap esti Videoton-Partizan EL selejtezőig, de nem akartam volna kárörvendő posztot írni egy esetleges magyar kudarc után, illetve a helyzet az, hogy ha a Vidi tovább is jut az semmit sem fog változtatni a meglévő helyzeten. Még mielőtt…..
TAF A Coutinho ügy 2017.08.22 03:16:25
Philippe Coutinho a Liverpool 25 esztendős labdarúgójának megszerzéséért, minden követ megmozgat a Barcelona. Az angolok a katalánok eddigi mindhárom ajánlatát visszautasították, annak ellenére, hogy a brazil állítólag átigazolási kérelmet nyújtott be kenyéradójának. Meglátásom szerint a…..
TAF Hová tart a futball?! 2017.08.21 13:21:57
Emlékszünk még, jó tíz évvel ezelőtt micsoda hírek láttak napvilágot a foci világában? Óriási szenzációnak számított ha egy két játékos, tíz millió euró felett kelt el az átigazolási időszakban. Nagy sztárnak számított ha valaki a 20-30 milliós tartományba esett, és márkanévnek aki esetleg elérte a…..
TAF Köszöntő 2017.08.21 02:19:55
Sziasztok! A nevem Kollár Márk, ezt a blogot pedig annak céljául hoztam létre, hogy megoszthassam veletek mind a magyar mind a nemzetközi labdarúgásról alkotott véleményemet. A magyar sportsajtó kiüresedett, elavult, bulvár és médiahajhász hírekkel van tele, nyoma sincs az igényes szaksajtónak,…..