Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisZöld

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
KisZöld 2008.06.19 12:33:32
Szia freddyD!
Sziasztok blog látogatók!

Előre is elnézést, hogy ez még lecsúszott tegnapról…
Azokhoz a kommentelőkhöz szólnék, akikről már freddyD kifejtette a véleményét, igen hosszú távlatokban. Azok, akik nem építő szándékkal írnak negatív kritikát, hanem csak „elvárják” a jobb munkákat, vagy esetleg leírnak egy „nem tetszett”/ „nem volt már annyira vicces” pár soros összecsapott, és indokolatlan kommentet, nos nekik szeretném felhívni a figyelmét, hogy miről is szól ez a blog:

Egy megfáradt, 25 éves pesti egyetemista délután hazaér munka után és annyi dolgot tehetne a szabadidejében: bulizhatna, elmehetne barátnőjével kikapcsolódni, pihenhetne, aludhatna, készülhetne az egyetemi ZH-(k)ra, de nem!
freddyD képes arra, hogy ha kell több órát (!) töltsön a gép előtt ülve azzal, hogy rossz játékokat mutasson be, saját maga készített videókkal és mindezt úgy, hogy a kevdes néző ne unjon rá az előadásra, hanem szétröhögje az agyát. Ráadásul ingyen és bérmentve készíti a videókat, tehát csak azért, hogy minket szórakoztasson. Ezek még csak a videók voltak, és nem beszéltünk az e-mail-ekről, kommentekről, aminek az olvasása és megválaszolása hátravan.

Pár kommentelő meg azzal jön, hogy már nem olyan viccesek/kreatívak a videók, mint régen. Nincs igazuk. Pl.: egy Berlin Frontline 1945-ből nem lehet olyan kaliberű poénokat kihozni, mint egy Big Rigsből. Ezzel azért legyünk tisztában.
És hogy a vidók ne elég kreatívak? Az erősen negatív véleménnyel rendelkező kommentelők, attól tartok megfeledkeznek egy aprócska tényről, ami mégis igen fontos a blog történetében: freddyD egy ember. Bizony. Neki is meg vannak a hibái, mint a Földön bárki másnak, és néha eljönnek olyan időszakok, amikor nem sikerül „annyira jól” egy videó. Ezek miatt azonban ne szóljátok le őt ( pláne, ha egyszer van egy ekkora ötlete, hogy Magyarországon ő az első, aki videókban fejti ki humorral fűszerezve egy játék hibáit. ), mert a végén még elmegy a kedve az egésztől, amit persze nem akarunk. A Berlin Frontline, egy elég szánalmas játék, de (mint fentebb írtam) nehezebb humort kihozni belőle, de még így is röhög rajta az ember, mert a végét kreatív humorral zárja. Egy másik kiparodizált játékkal a Dark Vampires-el hasonlítja össze az aktuális játékot. Már DiCaprio önelégült félmosolyáért is megéri végignézni az egész videót. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a csattanó kreatív munka, ( és akkor az Oscar-dír átadás meganimálásáról, és összevágásáról, a hangefektek beállításáról még nem is beszéltünk) és nagyot lehet rajta nevetni.

Mivel mi ingyen „fogyasztjuk” a videókat, poénokat, képeket, az lenne a minimum, hogy már csak ezért is egy alap tisztelettel forduljunk a blog szerkesztője felé. Ha valamilyen ellenszolgáltatást nyújtanánk ezért neki cserébe, akkor meg is érteném a negatív, sőt néha pofátlan kritikákat, de így azért enyhén szólva is túlzás az, hogy akárki jön és simán leszólja több óra munkáját. Ráadásul úgy, hogy feltehetőleg nem is tud jobbat készíteni.

Csak remélni tudom, hogy freddynek nem megy el a kedve a videók készítésétől. Mi fanok nagyon várjuk a további munkákat. Ki tartunk melletted!


Ui.: Áruljátok már el, hogy miért jó az, ha valaki angol nyelvtant visz bele a kommentjébe? „boooooorrrrrrinnnnnng!” meg „ tell me please” és társai. Nem szánalmas?