Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kameraguru

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos mindennapos jelenség, hogy jó szomszédok vagy egyszerűen részegek, frusztrált felebarátaink kulccsal meghúzzák az autót, betörik a lámpát, leöntik festékkel, kromofággal, letörik az antennát stb. (tetszőleges rész kiválasztható). Ennél is gyakoribb és talán minden autó tulajdonos találkozik…..
C900-as autós kamera teszt   Ezt a kamerát ugyanezzel a kinézettel több gyártó is kínálja. Attól függően, hogy milyen chipset ( a chipset a képfeldolgozó processzor, és a képérzékelő lapka) van benne egész más minőséget tudnak. Nálunk az autos-kamera.hu jóvoltából a Generalplus 1248-as…..
Miért? Azaz miért írok blogot az autós kamerákról? Mert évek óta használom őket rengeteg típus megfordult a kezeim között ezért aztán az összes ismerősöm és azok ismerősei tőlem kérnek tanácsot, ha vesznek egyet. Úgy érzem elég sokat tudok róluk ahhoz hogy segítsek másoknak választani. Mi az az…..
  Először is, néhány szó arról, miért ragadtam billentyűzetet. 25 éve vagyok pikkelysömörös, kamaszkoromban diagnosztizálták. Ez alatt az idő alatt annyi mindenen mentem át, annyi dolgot megtapasztaltam, hogy úgy gondolom, tudok segíteni a tapasztalataimmal azoknak, akik ebben a kórságban…..
Kameraguru 2017.09.19 14:15:29
@chatte: Én ezt használom, nem a legolcsóbb de nagyon jó minőségű és jó a felszívódása: gal.hu/termekeink/gyogynoeveny-kivonatok/49-gal-biocurcumin-forte