Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veesa

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne szeretne 5 másodperc alatt több fény-évnyit utazni, hogy más bolygókat fedezzen fel? Új lények, emberek, fajok, új kultúrák, technológiák tárházát ismerhetnénk meg alig pár év alatt. Roland Emerich víziója a csillagkapuról 17 évadnyi sorozatos pályafutás után egy filmes reboot trilógiát kap.…..
A lenti levelet kommentár nélkül küldeném mindazoknak, akik az Odacsuktunk egy gyereket! -„És? Üljön vissza, és fogja be a száját!” című bejegyzés íróját azzal vádolták, hogy hazudik, nem ír igazat, felfújta az egész történetet: Tisztelt Gál Mihály!A BKV…..
Veesa 2009.12.20 11:05:50
@Rocko-:

Aztakurva...

Mondjuk a 27-esre bemondták, hogy nem jár. Az is élmény lehetett...

Se 139, se 239 nem ment? 153-as pont akkor ment el, mikor jött a 188-as faszparaszt.

Mondjuk amúgy se világos előttem, hogy az fkf - a demzskynek kölcsönzés mellett - minek van? Mert hókotrót (de még sárga villogós autót se) egy darabot nem láttam tegnap bp-en.

Utólag Index valahol lekapott egyet, de az lehet beállított felvétel is :)
Veesa 2009.12.20 15:10:33
@dr. Oláh Péter Balázs:

Ez miben változik?
A Fürst garázs külön van elszámoltatva vagy micsoda?

Apropó, elkérhetném a központi helpdesk számát? A printelt menetrendekről gyanús gyorsasággal eltűnt - pedig szombaton lett volna "kedvem" érdeklődni.
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
Veesa 2009.12.04 22:43:56
@BKV figyelő:

Áhh :)

@Új Nick:

Elhiszem neked, hogy szar az élet. A kedves levélírónak is igaza van, főleg, hogy egy másik illetékes úr szerint nem így történt az eset. Lipót...
Veesa 2009.12.04 22:50:50
@AntiChrist:

Bár nem vagyok rszvsz, de mi a bajod azzal, hogy felvilágosított, hogy a Sasad meg a Sasadi út messze nem ugyanaz.

Nem világos... Inkább Téged érezlek 10 évesnek emiatt... Esetleg bölcsész-e vagy? :)
Veesa 2009.12.04 23:28:51
@Új Nick:

Ööö, mi ebből az, ami nem létezik?

Elhiszem én, bár azonosulni nem tudok vele, mert ilyen szociopata dumát nem vesz be a gyomrom. :/

A posztoló is tuti szociopata. Olyat én még nem láttam - pedig kb 30 éve tömegközlekedek -hogy a nép legább 1 része ne állt volna nyíltan a felszólaló mellé. 2 kivétellel: amikor az tök értelmetlenül csinált bármit vagy szimplán hazudott.

Amióta dicső szdsz-ünk ellopta a lipótmezőt, azóta ráeresztették a bolondokat a népre. Nap, mint nap találkozni jópárral, ilyen feljelentgető meg százával fordul elő.

Azért egy hülye kérdésem hadd legyen: Györgyi az aukanba ment?
A Fidesz egy plurális párt. Jobb, ha ez kiderül, mintha nem. Ékes Ildikó, a Fidesz képviselője „buzizott”. A Fidesz egyik szóvivője ettől elhatárolódott. És ez így van jól. Ékes Ildikó, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának tagja elítélte a melegek…..
A műfajhoz képes happy enddel végződött Z. ártatlannak induló tescós vásárlása. Meg se verték, le sem vetkőztették, pedig elkövette azt a bűnt, hogy 25 ezer forintot hagyott a hipermarketben. A sztori tanulsága talán annyi, hogy a Tescóban szinte véletlenszerűen gyanúsítják…..
Veesa 2009.08.17 12:25:28
@misterx: engem még ilyenért nem piszkáltak soha.

Ha meg mész inkább máshova: a te bajod.
Végre egy normális őr és egy hülyével kevesebb az adott tecsóban...
Budapest és Szeged közt ingázó egyetemistaként hosszú tervezgetés után megvalósítottuk, hogy reggel elindulva leszálltunk a szegedi gyors minden állomásán, kerestünk egy kocsmát, ittunk valamit, majd a következő gyorssal továbbmentünk. A pohárban gazdag nap végén kimerülten…..
Veesa 2009.08.17 12:05:45
@akov: Érthető amit mondasz. Üldözzük el az odalátogatókat a kajáldasor bezárásával. Aztán majd a teféle "nagy" túrázó, akinek szemmel olvashatóan lövése nincs arról, hogy a pincék egy utcával feljebb kezdődnek, majd behozzák a nagy lét Badacsonynak.

Múlt héten volt ott vidámpark is. Azt is le kéne irtani, mert a gyerekek nem isznak. UGYE?

Barom. Ennél a szónál jobbat nem tudok mondani Rólad. Tán menjél át Balatonboglárra és üldözd onnét el a népet.

Elég szomorú látvány a kihalt Badacsony ősszel, ne legyen már nyáron is csak ultrasznob "bor-turisták" látványossága.

Nemtom sikerült-e detektálnod, hogy a hajókikötő melletti bódésort már bezár(at)ták. Igaz, oda nem jártak Badacsonyt rajzról ismerő, Hozzád hasonló pöcsök. Bort inni.

Menjél a Vargához. Ott nincs se baccpapucs, se kínai orrtúró. Meg bor se.
Air Power Blog Katasztrófasorozat 2008.06.20 20:21:00
Bárki bármit is mond, egy katasztrófasorozat harmadik eseményére került ma sor a fehérgyarmati mezőn.Ezúttal is részvétemet fejezem ki magam és minden kommentelő nevében Ignácz Zoltán főhadnagy és Janicsek András alezredes hozzátartozóinak, barátainak és…..
Veesa 2008.06.21 07:08:38
1. Részvétem a lezuhantak családjának!

2. Bár rühellem a politikusokat (ingyenélőket), de mindig szükség van a civil kontrollra a hadsereg felett (HM)! Nem egy, nem két szerző írta már meg, hogy nem jó az, ha katona üldögél a lőporos hordón.
Ettől persze még lehetne olyan minisztert találni, aki volt katona, esetleg van fogalma a hadviselésről, nem mint anno a szabó jánosnak, aki nem tudta, hogy az AK47-es merre kell tartani... Nem filozófus, filmesztéta, szociológus és hasonló majmok kellenek ide, de sajna az új éra politikusai többnyire ezek.

3. Vicces volt anno sorozáson, hogy vagy 50 embernek fogalma nem volt arról, hogy mi az általános mozgósítás, mikor beszéltek róla.

4. A pénzügyi vitának sosincs vége: parlamenti fizetés vs inkubátor vs vadászgép vs elte szociológia szak végleges bezárása és épület eladása vs kolompárok segélyének létjogosultsága vs 200millás weboldal, stb.

5. Én pont azt nem értem, hogy amikor az Afganisztáni kiküldetésért többszázszoros volt a túljelentkezés, ménem lehet kiküldeni 1000 katonát? Eleve jól keresnek; aki pedig a szegény halott tűzszerésszel támadna: nem épeszű! Hányan halnak meg itthon?!
Anno az üzleti életben a cégnek volt egy ilyen jövőképe: "Múljuk felül ügyfeleink elvárásait". Ez kéne ide is: kér a NATO 300 katonát (mivel megszokott a magyar kormányoktól, ezért eleve kondásokat és budiellenőröket kérnek). Az USA 500-at szeretne. Hát ajánljunk fel 1000-et! Annyival kevesebb pénz (ilyenkor lelkesen fizet mindenki) + jönnek a "hirtelen" ajándékok: pár F16-os, hirtelen leselejtezett Hercules, stbstb. És a kiküldöttek se a krumplit pucolják itthon, hanem világot látnak, és milyen jól keresnek vele. Innentől tök8, hogy ki kormányoz, rögtön USA és NATO kiemelt stratégiai partnerek leszünk, akihez mondjuk átdobnak Olaszo-ból vagy Ramsteinből egy tucat vadász(bombázó)t - és kikukázhatjuk a MiG-29-eket. Ehhez nem kell különösebb ész, csak ugye ha a nyuggereket se merik piszkálni, akkor mekkora probléma lenne, ha a GDP 1/100000000000000000000000 részét adó szociológusok, filozófusok és mindenféle antikatona alakok reklamálnának... Szánalmas.

Szerintem első és utsó hsz-em itt, mert majd jön a sok maki, akikkel nincs kedvem vitázni, mert demagóg az összes és mind csak ezt a demagógia címszót tanulta meg és/vagy a rasszizmus szót...
Azt írja az Index, hogy egy magyar "drogfutár" elnöki irgalmat (kegyelmet, talán) kapott, így büntetése egy részének letöltése után Ecuadorból hazaérkezhet Magyarországra. Reméljük, a harmincas éveiben járó fiatalember eztán majd megbecsüli magát, soha az életben…..
Veesa 2008.06.08 20:40:33
Veesa 2008.06.08 21:37:39
Jichak:
Hmm, aztán miért? Miért:
- itthon
- ő
- egy drogfutár?

Akkor kérje haza a Magyar dicső diplomácia az összes külföldön raboskodó szegény magyart, bűnözőktől kezdve az adócsalóig és a gyorshajtóig. Aztán bűnhődjenek itthon! A szükséges sitt-potenciált pedig alakítsuk ki úgy, hogy minden külföldit hazazavarunk.

De jön egy orbitális kérdés: az egyenlő megitélés és büntetés elve, valamint a halálbüntetés tilalma. Nem küldhatjük haza pl Magda Marinkot, mert rögtön felkötnék. Valamint Ecuador se látná biztosítva, hogy a hazaimportált drogfutárok leülik-e a kint kiszabott 10 év fegyházat. Hiszen itt a többszörös gyilkosok is csak 20 évet kapnak, és 7-8 év után kint vigyorognak... Jó magaviselet, megrendült egészség, stb.

-< És akkor egy picit más nézetből:
régebben olvastam, hogy nagy a probléma a dél-amerikai és ázsiai drogcsempészettel, mert ott baromira nem érdekel senkit, hogy "szegény" magyar srác csak kiment mulatni, mellényzsebből kifizetve a pár milliós utazást, aztán gondolta h hazahoz egy kis helyi drogot. Ugyanis eleve nem tud nyelvet, esetleg angolt, vagy franciát (debil), de spanyolul soha, Ázsia esetén méggázabb. És ott utaznak a "fehér" emberekre, pont elriasztásképpen. Kínában ugye simán kivégzik a kábszer-kereskedőket, fehérek "csak" sitt, de a Magyar diplomácia figyelmeztetett mindenkit, hogy ne kerüljenek ilyen helyzetbe, mert a Magyar Köztársaság nem tud és nem is akar beavatkozni. Ez volt a cikkben kb.
-> Ennek alapján egy külföldön elfogott kábszercsempész annyira számít magyar állampolgárnak, mint egy szváziföldi.
Főleg, hogy még a nagy példakép EU vagy USA se avatkozik be ilyen esetekben.
Persze vannak ilyen kémfilm effektek, hogy belerakták a böröndjébe, az érdekesebb vonal...

Anno Ferihegyen is rendszeresen volt drog az amszterdami utasoknál, miként arany az isztambuli járaton. Aztán a nagy pakkok bejöttek a francia, spanyol és egyéb kevésbé ellenőrzött és kevésbé gyanús járatokon. Persze ez nem bizonyítható. Nyilván a srác se a Ecu drogkartell vezére, csak egy hülye, de: bűnöző. Nem erre kéne büszkének lenni diplomata urak, miniszter asszony!

Pfú ez regény lett, na mind1.
Rendkívül okos ember lehetett az, aki kitalálta, hogy a 2-es villamospótló busz középső ajtaja a Zsíl utcánál egy földdel (esős időben sárral) töltött beton négyzet mellett álljon meg. Aki ott száll le, vigyázzon! ..
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
Ez így az EB megkezdése előtt jókor jött, mert még a formaidőzítés, meg a taktikai variációk, meg a motiváció, meg a sérülésveszély... Szóval sok dolog játszott össze ehhez a null-nullhoz. A mutatott játékunkat nehezen lehet játéknak nevezni, ezért fütyülték ki a csapatot…..
Dark side Hangulat, keltés 2008.05.30 17:18:00
Az index a tegnapi után még komolyabban odatett az újságírásnak, ma egy motorosbalesetről tudósított igen korrektül, ami kivételesen sajnos máshogy végződött, mint ahogy a "nem-adom-meg-az-elsőbbséget-a-főútvonalon-közeledő-motorosgyereknek" típusú balesetek szoktak…..
Nehéz lesz erről írni pár mondatot, mivel a sokk még nem múlt el.AZ UEFA elgondolkodhatna azon, miért is jó olyan országoknak (városoknak) adni a rendezés jogát akik egyszerűen alkalmatlanok rá.Bécsből repültünk kedd délután Moszkvába. Visszafogottak voltuk, nem tudtuk mire…..