Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coach Yourself

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig, mindenhol azt halljuk, hogy tudatosan tervezve érhetjük el a saját magunk által kitűzött célokat. Az internet könnyen megtalálható, hogy lépésről-lépésre mit kell tenned, hogy lefogyj, jobban tanulj, gyorsabban fejlődj. Nagyon menő ma azt mondani, hogy akkor is csinálj valamit, amikor nem…..
  Biztosan Te is sokat hallottál már a pozitív gondolkodás erejéről, próbáltad is alkalmazni azt, de valahogy soha sem sikerült.   Szeretnék mutatni egy trükköt, amit az egyik önfejlesztő, sikerre vivő könyvben olvastam.   Íme, 100 oldal helyett 10 mondatban. :-)   A lényeg, hogy amikor egy…..
Sokszor eszedbe jutott már, mi az amit másképp kellett volna csinálnod, hogy a jelenlegi életed jobb legyen? "Ha újra iskolás lennék, tuti többet tanulnék". Vagy félsz a jövőtől. "Ha ennyit fogok keresni, soha nem lesz se nagy házam, se nagy autóm." Nézd meg, mi a helyzet a jelenlegi életeddel.…..
Kinek a műve az anyám tyúkja? Mikor volt a 48-as szabadságharc? A nyerő páros egyik részében, kis túlzással, ezekre és más hasonló kérdésekre nem tudták a választ, nem csak az énekesek, de a színészek sem. Szerinted gáz? Szerintem, ma már nem! Ők egyáltalán nem hülyék, sőt nagyon is okosak,…..
A nyár elején, mindenki előre megtervezi, hogy hol és mennyi ideig fog nyaralni, hogy aztán újult erővel ugorjon bele az év sikeres lezárásba. De, ha úgy érzed mégsem sikerült teljes mértékben kipihenned magad, íme 3 tipp, hogy meghosszabbítsd a nyári feltöltődésed: 1. Indítsd a reggelt egy nyári…..
Látom, számodra is eljött a nap, hogy elindulj az önfejlesztés rögös útján. Vagy lehet, hogy már elindultál, csak csupán eltévedtél? Önfejlesztés 1.0 Tanulni könnyű, emlékezni nehéz. Lefogyni könnyű, súlyt megtartani nehéz. Állást elnyerni könnyű, ott maradni nehéz. Szentháromság 1.0 Ami…..
 Képzeld el, hogy egy egyedi épületet készülsz felépíteni. Milyen legyen? Olyan mint a Tádzs Mahal vagy az Eiffel- torony vagy Velence csatornái? Minél különlegesebb, annál több ember lesz kíváncsi rá. Fektesd le az alapokat, legyél tisztába azzal, hogy miben vagy tehetséges. A személyes márkádat a…..
Korábban már olvashattál az álláspiaci hurrikánról, hogy milyen változásokra lesz szükséged, hogy érvényesülni tudj majd a jövőben. Munkakörök 2020-ban: A Marketwatch az egyik cikkében arra kereste a választ, hogy milyen konkrét munkakörök jöhetnek létre 2020-ra. Az eredeti cikket itt találod:…..
 Emlékezz vissza, hogy az iskolatársaid, mit gondoltak rólad, mit gondoltunk egymásról? Volt olyan, akinek vágott az esze és könnyen tanult. Volt olyan, aki soha nem tanult és mégis jó jegyeket szerzett. Volt akinek sok barátja volt és volt aki magányos volt. Aztán eljött az első állásinterjú…..
Ez nem egy tréning, ez egy kihívás. A cél, hogy megtaláld és kialakítsd a személyes márkádat, amely az üzleti és a magánéleti sikereid alapja lesz. Tervezd meg a személyes márkádat! Leírás: A résztvevők a "design" gondolkodás eszközeivel megtervezik a saját márkájukat. Program: Rajzold le a…..
Figyelem! Lehet, hogy olyan szavakkal fogsz találkozni, amikről eddig nem hallottál, így a google-t is használnod kell majd, de hidd el megéri. A személyes márkád kialakításának alapköve: az önismeret. Annyira elcsépelt már ez az állandó önismereti duma, a sok kamu tréning, mert te már ismered…..
1. Kezdj el barátkozni a rugalmas munkaformákkal! Az Egyesült Államokban erős trend a rugalmas munkavállalási formák terjedése. Ott a legnagyobb bővülés az egészségügyben, a kiskereskedelem/fogyasztói cikkek terén és a személyzeti tanácsadásban várható 5 éves távlatban. Építs portfólió karriert…..
Nem, de nagyban átalakítják azt. Nagyobb hangsúlyt fog kapni a szabadidő illetve munkakörök fognak eltűnni, amit a robotok hatékonyabban fognak tudni elvégezni. MADE IN CHINA A WSJ szerint, több millió állás fog megszűnni, hogy a gépek fogják varrni a ruhákat az emberek helyett. A robotok, már…..
  Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket és értékeld saját magad. Nézz körül! Kik vannak körülötted? Jó helyen vagy? Hol vagy általában? Hol élsz? Hol dolgozol? Nézz magadra! Ilyen testet szeretnél? A rajtad lévő ruhában vagy a topon?    Nézz magadba! Elegendő tudással rendelkezel?…..
Ha nem szeretnél részt venni idegen emberek között különböző tréningeken, de még skype-on keresztül történő coach-al vagy tanácsadóval való közös munka sincs igazán az "ínyedre", akkor ezt neked találták ki. Ez nem egy tréning, ez egy kihívás. Az önfejlesztés legújabb módszere, ahol valóban csak…..
Egyedi vagy érzelmekre ható ajánlatod van a potenciális vásárlóidnak? A válaszod, a sikereid kulcsa. Az üzlet elindításának lépései: Minden üzlet kiindulópontja az ÖTLET! "Egyetlen rosszabb dolog van annál, hogy elkezdesz valamit és belebuksz - ha el sem kezded." (Seth Godin) Az üzlet sikerét…..
A lehető legjobb helyen jársz. Látom, számodra is eljött a nap, hogy elindulj az önfejlesztés rögös útján. Vagy lehet, hogy már elindultál, csak csupán eltévedtél? Egy blog a modern önfejlesztésről. De mitől  lehet "modern" egy önfejlesztés? Szentháromság 1.0 Ami eddig volt,…..
Nagyot borult ma a munkaerőpiac, de ha te olyan pozíciót szeretnél elnyerni, amire még mindig nagy a harc, akkor ezekről jobb ha tudsz: Több CV sablon található a neten, ami jó alapot ad, de azt tudnod kell, hogy a HR-es kb. 5 másodpercet tölt el a te önéletrajzoddal is. Persze, ha felkeltette az…..
Az életünket a kompetenciáink határozzák meg, habár lehet, hogy nem is tudunk róla. A jövőnket is más irányba terelte, ha már gyermekkorunkban azt mondták, hogy "ennek a gyereknek nem jó a beszélőkéje". Aztán a későbbi tanulmányaink is megerősítettetek hogy, ez a képesség már nem…..
#nyomozz #szolítsdmeg #kérjszívességet A szeptember egy jó időszak, ha váltani szeretnél. Ilyenkor már a Cégvezetők, HR vezetők visszatérnek a szabadságaikról és lázas létszámtervezésbe kezdenek. Mit csinálj másképp, ha valamelyik állásportálon megpillantod álmaid állását? #nyomozz Először is…..