Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergő Aczél

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyógyszerreklámokra vonatkozó jogszabályok érvényesek a covid-vakcinákról szóló propaganda célú cikkekre is.A termék csak a betegjogok érvényesülésével ad kellő garanciát, ez a gyártók érdeke is. Írásom nem oltásellenes, nem gyömbérbedörzsölést javasló célból íródott, és nem a nyugati orvoslást…..
Az egyik védőoltás-ellenes szervezet a minap kirakta a Facebook oldalára a következő kimutatást az amerikai szamárköhögéses esetekről: És még kommentárt is kapunk hozzá: A CDC (USA ÁNTSZ-e) felmérése szerint ötször nagyobb esélye van elkapni a szamárköhögést annak, aki be van oltva ellene,…..
Gergő Aczél 2018.04.22 07:52:26
@fordulo_bogyo:

Kötelező biztonsági öv használat és egyéb illegális emberkísérletek, ugye?

Gondolod, hogy Emberi Jogokat sért a bukósisak használatának kötelezése?

A KRESZ véleményed szerint létrehozhat hibás imprintinget a sejtekben? Az oltások?
Gergő Aczél 2018.04.21 14:07:43
@pounderstibbons:
Hogyhogy nem linkelted/említed a BCG leállítása utáni felére visszaeső 2-es típusú cukorbetegség előfordulást tokiói gyerekeknél?
Miért nem a kanyaróparadoxonról linkelsz vizsgálatot?

Tudjuk, hogy mindenhol vannak kanyarós esetek. Mindenhol erről hallani. A most zajló védőoltás továbbképzési cirkuszon is beszéltek róla.

Arra mikor lesz válasz, hogy Makón miért betegedtek meg a teljes immunizálást kapottak kanyarótól? Valamivel érdekesebb kérdésnek tűnik, de ezt lehet csak én látom így.

--
A kötelezés kérdését és problémáját az életben nem oldja fel a vakcinák hatékonyságának vagy hatástalanságának tárgyalása.

Apropó hatékonyság, április 5-én volt elvileg a Merck tárgyalása, biztos mindenki tudja, hamisította az MMR hatékonysági vizsgálatait. Ha nem hallott mindenki róla, akkor felmerül a probléma, hogy miért nem. Ha mindenki hallott róla, akkor felmerül a probléma, hogy ezek után hogyan érdemelhet bármely hatóság (az FDA melett) bizalmat. És hogy egyértelműen rossz szabályozás mellett mégis hogyan folyhat továbbra is a kötelezés?
  A társadalomban általánosan elfogadott dolog, hogy egy nő és egy férfi csak egymást kívánják szexuálisan, és csak egymással akarnak kapcsolatot, ezt hívjuk monogám kapcsolatnak. Persze mindannyian tudjuk, hogy a valóságban ez nincs így, de sokan még ezt önmaguknak sem merik bevallani. Az igazság…..
Gergő Aczél 2017.08.17 11:51:19
@Raimhol:

Köszönöm a reakciódat. A számomra valamint a többi hozzászóló számára írt válaszaid után elolvastam az írásod, ami tényleg nagyon érdekes. Rövidsége ellenére mély gondolatok, és bizonyára komoly igazságok / részigazságok vannak benne, amelyekkel érdemes foglalkozni.

Én ugye egy reakciót írtam, ami alapján szimplán megkérdőjeleztem (nem cáfoltam) a férfi biológiai szerepét. Ezt a vonalat hagynám is, mivel sokkal érdekesebb dolgokat vetettél fel.

Én személy szerint a hagyományos, monogám kapcsolatokban hiszek. Badumm tsss. De ez részben a társadalmi konvenciók miatt van így, erről írtál is. Igazad van. Mondjuk én tényleg ebben hiszek.

Ott van a másik oldal, én kiégtem már az utolsó monogám kapcsolatomban. Felemésztett, pedig nem volt igazán hosszú. Kikészített, felőrölt.. zűrös kapcsolat volt. Értelmetlen lenne részleteznem, biztos sokan éltek már át hasonlót.

Összességében bár konzervatív értéknek tartom a monogám kapcsolatot, ami megteremti a társadalom alapegységét, a családot, bizonyos szinten egyet kell értenem a te felfogásoddal is. Én speciel belefáradtam abba, hogy egymáshoz ragaszkodó, egymást bebörtönző, birtokló szereteteten alapuló kapcsolatban kiszívják a véremet. Mondjuk ebből nálam az következik, hogy inkább egyedül vagyok, mert bármilyen csodás is tud lenni a másik nem társasága, gyengédsége és a szexualitás, egyszerűen minden sejtem és idegem irtózik a hisztitől, féltékenységtől, az érzelmi kiszolgáltatottságtól, sebezhetőségtől.

Csak ugye ezt lelkileg sebzett emberként érzem így.

De tiszteletben tartom ezen a téren mindenkinek a véleményét, magánügynek fogom fel, amivel nem ártanak senkinek.