Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sámuel Komlósi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A földszinti, belvárosi lakások hátránya, hogy gyakran alig kapnak természetes fényt. Íme egy remek példa a fényhiány megoldására!..
A mindenhonnan lelógó vezetékeket általában eldugjuk a szegőlécek mögé, vagy máshogyan teszünk arról, hogy semmiképp ne nézzük azokat egész nap. Pedig elég jól mutatnak a falon, ha megregulázzuk azokat...
A raklap felhasználása bútorként annyira begyűrűzött a lakberendezési iparágba, hogy ma már olyan cég is akad, amelyik csak ezzel foglalkozik. ..
Budapesten egyre többen élnek, és mivel egyre többen jönnek a városba, egyre nagyobb a kereslet a lakások iránt. A belvárosi, jó közlekedéssel bíró kerületek a legnépszerűbbek, emiatt is lehetséges, hogy ma a legtöbb lakópark a XIII. kerületben épül...
Egy betondzsungelben sétálva eszembe jutott, hogy milyen lehetett annak, aki a 1970-es évek elején volt felnőtt. A kétablakos kockaházak akkoriban modernnek számítottak, ahogyan a 60-as években divatos négyemeletes csupa szögletes lakótömbök is...
Sámuel Komlósi 2017.11.02 15:20:22
@Budapest a kutyaszar városa: Hát hajrá, menj a belvárosba....(én laktam ott) Szívd a szmogot, meg a csöves szagot, kerülgesd a kutyakakit, k.pisit, hányást, a tömeget, hallgasd a nagy zajt éjszaka is, és gyönyörködj az egybeépített tömbrengetegben! Hajrá!!!
Sámuel Komlósi 2017.11.02 16:23:49
@Budapest a kutyaszar városa: Látszik, h nem ismered a környéket, mert itt többféle busz jár és 5 percnél többet még sohasem kellett várni....Igen 3 év alatt 1x volt olyan, h az ónos eső lefagyott és valóban csúszkálva lehetett lejönni. De a környék, a jó levegő kárpótol mindezért.
Érdemes elolvasni az Urbanista írását a megújult zugligeti Lóvasútról: http://index.hu/urbanista/2017/09/15/zugligeti_lovasut_vegallomas_villamos/ (Kép forrása: Index)..
A CSOK-nak és az áfavisszatérítésnek köszönhetően, hihetetlen mértékben indult be a lakópark építési láz az országban. A legtöbb lakópark azonban csak egy unalmas tömb, ami műszaki szempontból sem nyújt többet, mint amit minimálisan előírnak. Ez a poszt azonban nem róluk szól...
A Budai Vár környéke egy olyan történelmi környezet, ahová már csak a frekventált elhelyezkedés miatt is bárki szívesen költözne. Új építésű lakást azonban nehéz itt találni, mert kevés az üresen álló építési telek, közvetlen kertkapcsolatos ingatlanokat pedig – a…..