Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phantom008

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen markáns, és újra meg újra visszatérő, soha ki nem fogyó utastípus a BUNKÓ. Így, csupa nagybetűvel. Azon már meg se lepődök, amikor köszönés nélkül ül be valaki, nem válaszol az én köszönésemre, vagy simán utasításokat és parancsokat közöl, se egy "kérem", se egy "köszönöm" el nem hagyná a…..
Phantom008 2017.08.16 13:53:53
@dukeekud:
Hát ebben igazad van haver, csak nehogy a te munkádat is elvegyék a gépek, akkor már nem lesz ilyen önfeledt a mosolyod :)
A taxisok helyett jönnek a robottaxik, de a könyvelők, brókerek helyett is jönnek lassan a számítógépek, a gyárakban is a munkások helyett a robotok, és folytathatnám. Olvass utána a neten, és gondolkozz el a saját szakmádon...
Phantom008 2017.08.16 13:46:17
@para_noir:
Anyád a bunkó aki világra ellett téged te senkiházi büdös paraszt!!! Nem tetszik a taxi, akkor nem kell beülni, van BKV, lehet sétálni, meg mehetsz a saját kocsiddal, ennyi!!! Senki nem tett pisztolyt a fejedhez hogy ülj be egy taxiba, magadtól tetted, akkor meg nem kell sírni! Ha meg átvernek az egy másik téma, el kell tenni a slejfnit és betelefonálni a társasághoz, de a céges taxisok ritkán tesznek ilyet, aki meg budapesti létére beül egy hiénához az meg is érdemli. Unalmas már ez az utálom a pincéreket utálom a taxisokat duma, senki nem kötelez arra hogy igénybe vedd bármelyik szolgáltatást. Egyszerűen annyi, hogy jól esik amikor zabálni akarsz és eléd teszik a kaját, vagy elmész szórakozni és más hurcolja a seggedet éjszaka, csak az fáj hogy fizetni kell érte, a másik ember biztos hobbiból van ott hogy neked jó legyen, miért is akarna pénzt keresni ezzel??!!