Regisztráció Blogot indítok
Adatok
évi babuci

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Munkahelyi terror blog,   Nem rég óta vagyok az oldal olvasója, de annál lelkesebben igyekeztem vissza-vissza olvasni a cikkeket. Persze még a felét sem sikerült letudnom, ezért nem tudom, járt-e még más is hasonlóan hozzám. Ahogy látom, sokan azért emelik fel a szavukat,…..
évi babuci 2012.01.28 10:07:15
ennek a posztnak nem értem a létjogosultságát. Az állásinterjúztatónak igaza van: ha valaki 92 kiló, keressen olyan munkát, ahol nem fontos, hogy csinos legyen. Nem diszkriminációra hivatkozva kellene sírdogálni, hanem minimális önkritikával nézni tükörbe. Ha jól értelmezem, a posztoló korábban titkárnői feladatokat látott el. Na most egy titkárnőnél alapvető elvárás a reprezentatív külső. Nem azért, mert csúnyák, és gonoszak vagyunk,mi emberek, hanem mert a munka megköveteli. Ha valaki belép egy céghez, a titkárnő az "első benyomás" a cégről. Ha erre a feladatra nem vesznek fel egy kövér nőt, az kb annyira diszkriminatív, mint ha egy beszédhibás embert nem vesznek fel telefonos ügyintézőnek. Egyszerűen nem felel meg a munkaköri előírásnak. Ez egy ilyen dolog. Ha HR-esként akar elhelyezkedni, akkor pedig egyszerűen nem igaz, amit mond. Nem mondom, hogy hazudik a kedves posztíró, lehet, hogy kifogott egy olyan céget, ahol szükség van a HR-es kellemes megjelenésére, mert úgymond sokat van "szem előtt", de általánosságban egyáltalán nem jellemző. A mostani cégem HR-esei pl nem törnek Heidi Klum babérjaira, bőven van köztük 150+os is. Egyszerűen olyan céghez kell menni, ahol a hr-esnek nem kell reprezentálnia. (Mi pl nem is sűrűn látjuk a mieinket,csak ha fontos. Az ügyfelek felé pedig külön titkárnők képviselik a céget.Ügyhogy senkit nem érdekel,hogy néznek ki. Jól végzik a dolguk,az a lényeg.) De szeretettel fogadnák a hölgyet pl bármelyik telefonos, vagy írásos ügyfélszolgálaton is, ha mondjuk nem ragaszkodik a végzettségéhez. A konklúzió tehát: aki nem előnyös külsejű, az TÉNYLEG ne jelentkezzen olyan állásra, ahol minimálisan is jól kell kinézni, ahogy a beszédhibás se jelentkezzen ügyintézőnek. egy állásinterjún meg természetes,hogy minden szempontból a jobbat választják. Ha emellett még őszinték is, az plusz pont. (Te se veszed meg a gircses-görcsös almát, mikor mellette van a szép nagy,piros) Ha alul maradsz a versenyben, ne rinyálj,hanem küzdj ellene. (Nekem is volt hormonproblémám, 75 kilóról fogytam le 52re annak idején mozgással, diétával,meg KEZELÉSSEL.) Persze 52 kilósan is volt,hogy egymás után 10 interjúról zavartak el,volt,és volt, hogy az első céghez felvettek... Ilyen az élet.
évi babuci 2012.01.28 20:06:36
@PsychoCica (4zsiráf): "Azt meg nyilván egyik ugatógép sem várja el, hogy egy nő tegye tönkre azzal az egész immunrendszerét, meg lyukassza ki gyomorsavval a gyomrát, hogy nem eszik, csak hogy őneki ne kelljen nézni azt, hogy túlsúlyos."

Jó nagy hülyeség, amit mondasz. Ha már könyvet írsz róla,legalább egy dietetikussal konzultálhatnál. Senkinek nem kell kilyukasztani a gyomrát, hogy ne mondják rá, hogy dagadt. Elég lenne megállni esténként azt a Tiramisu-t, meg azt a sült krumplit, és 'neadjisten' egy héten háromszor mozogni egy félórácskát. Ja, és nem azért van erre szükség, hogy másnak "ne kelljen nézni azt, hogy túlsúlyos" Hanem azért, mert kövérnek lenni nem egészséges, és a testnek nem normális állapota. Persze egyszerűbb szétfolyni a kanapén, és közben azt skandálni, hogy "nem akarok én másoknak tetszeni, jól érzem magam" Gratulálni tudok ehhez. Ebből fakad, hogy amerre jársz, a szembejövő emberek legalább fele -nem túlsúlyos- kifejezetten kövér.

"egy nőnek sokadlagos szempont, hogy a férfiaknak mi tetszik."

Ez meg aztán akkora baromság, hogy nem is fűzök hozzá semmit...
Rövid délután szakítás, sms-ben.A kép innenSziasztok, Ez aránylag rövid, hisz a háttérsztori elég sablonos. Összejövés, jól megvagyunk fél évig - egyszer csak feltűnik, hogy valami nem stimmel, ami egy kommunikációs zárlatban csúcsosodik ki.Számos hiábavaló megkeresés után…..
évi babuci 2009.03.25 14:55:55
@agytakaro: jah az más szitu:) ez esetben tárgytalan:D
évi babuci 2009.03.25 15:04:24
@tuli_: vagy az egyik áltatja magát (sokan beleesnek abba a hibába hogy belezúgnak vagy belezúgni vélnek az "összejárunk dugni" partnerükbe:) vagy a másik kamuzik."Persze,hogy szeretlek,komolyan gondolom veled" stb...aztán egyszercsak szevasz. Nah erre is volt már példa a történelemben... Persze a bénábbak lebuknak:D
évi babuci 2009.03.25 15:10:52
@CatMother: Ha ilyen humora lenne a pasimnak, nem sokáig csillogtathatná...:D
Beszélgetünk tovább, mondja mindjárt jön, elmegy pisilni.A kép innenSziasztok!!!Egyszer már írtam Nektek egy sztorit, Cukifiú volt a történet főszereplője. Akkor még volt barátom, de mindenki azt tanácsolta, szakítsak. Hát megtettem. Most viszont nem ezt a szakítást mesélném…..
évi babuci 2009.03.24 15:51:27
@a_tom: azért egyszer-egyszer muszáj bedőlni,ha az ember nem akar szingli lenni:D:D (én spec nagyon kevés emberben bíztam meg eddig és azokról is kiderült h nem kellett vna:D)
évi babuci 2009.03.24 15:55:36
@majompásztor: Hát nekem senki nem mondhatja h a felső 10%-ra hajtok:D:D A volt barátaim zömének azóta sincs barátnője...:D nemhogy jobb...:D Lehet,hogy megtaláltam sikertelenségem okát :O:D
És költővel sem.A kép innenHahó Szakítósok!Rövid leszek. :)Munkahely. Pasival találkozás, egy hullámhossz, beszélgetés orrba-szájba hónapokig. Aztán pasi szerelmet vall, én sokkolódok (miért is?!), nemet mondok. Közli, hogy nem érdekli, ő szerelmes belém és kész, udvarolni…..
évi babuci 2009.03.24 13:55:43
@Caddy: @Full Metal Jacket ~ O.F.F.: Ez így igaz:D Viszont,ha azt mondjátok,hogy "leszarom" vagy azt, hogy "nem áll jól", valszeg azt is hisztiroham követi (az utóbbiba bele se gondolok:D),tehát a ruhásszekrény körül mindig igazi sakk-matt helyzet alakul ki, amiből nem lehet jól kijönni. Tanulság: jobb minél messzebről elkerülni:)
@remedy: Persze,rengeteg hasznos funkciója van:) Nem is szóltam volna bele, ha megveszi, csak kikérte a véleményem, én pedig úgy vélem,hogy valakinek, akinek a sulija 3, a munkahelye 4 villamosmegállóra van, gyakorlatilag 2 km-es körzetben éli az életét, és nem is tervez autóvásárlást, 80 E-ért nincs égetően szüksége Geocaching-re:) Meg hát ott a zzzinternet.
De ez a srác külön sztori,neki minden kellett ami "menő" volt,aztán ott porosodott." GPS-t nem vett, de a laptop is a fiókban végezte,hogy "nem cipeli suliba,mert nehéz":D
Jajdehosszúúvagyok,bocsi:):$
évi babuci 2009.03.24 14:06:01
@zebulon (harcilepke): LOL mi nem jártunk?:DxD:P

@Muha: irigykedem is:D Bár volt olyan barátom,aki többet vacillált a tükör előtt,mint én...:D Az sem volt problémamentes kapcsolat:)

@remedy: nem,sajna nincs meg:D
És az egészben az az ironikus, hogy Ő mondta először "Szeretlek"...A kép innenSziasztok!Hát szóval gondoltam megírom az igencsak friss történetemet, hátha segít. Bár egy részét már leírtam, igaz nem ide. Szóval az elejét egy levélből idézem , amit egy lány…..
évi babuci 2009.03.23 16:18:39
@mashbp: Ez ÍÍGY IGAZ:)
évi babuci 2009.03.23 16:39:39
@Cukormáz: Egyetértek:)
Szerintem könyörögni, blogot írni, siránkozni valaki után, aki játszadozik, idióta dolog. De ha az ember szerelmes,tudjuk, képes idióta dolgokra:)
Az is érthető, ha egy szakítás fáj. Természetes. Ha nem fáj valakitől elválni,azzal együtt lenni sem lett volna érdemes. Az is oké,ha valaki esetleg egy blogban, az írás segítségével akarja enyhíteni a fájdalmát (Bár nem kell megadni az exnek ezt az örömet:)) egy KAPCSOLATBAN ezek -bár nem feltétlenül pozitív- de érthető dolgok.
Én még MINDIIIG azon vagyok kiakadva, hogy hogy lehet valaki összetörve 1232311 karakter miatt?:D Hogy tud valaki beléd rúgni, fájdalmat okozni, vagy szerelmet,akár csak barátságot kelteni, aki csupán 1024X768-as felbontásban létezik a számodra...???
Módfelett gyerekes...
Reméljük kinövi:) Én azért figyelemmel kísérném a srác szerelmi életének evolúcióját,remélem fog még posztolni:)
évi babuci 2009.03.23 16:55:32
@Cukormáz: sose lehet tudni:D remélem a következő posztja nem "Annáról, az IKEA robotról fog szólni. Nah jó ez szenyó volt:$
Bár én egyszer,mikor az IKEA weboldalán jártam, csak úgy kíváncsiságból megkérdeztem, hogy van e barátja:) Ha jól emlékszem, valami olyasmit válaszolt,hogy az ő világában elképzelhetetlen a romantikus kapcsolat:) Hiába, a fejlesztők gondoltak a pihent agyúakra is...:D
Valóban olcsón úszta meg a levélíró, hiszen nem vitte el a lány bosszúálló disznótorra, helyette napi kétszer főzött melegételt, ebédre két fogást, vacsorára egy harmadikat, közben meg elfelejtette, hogy van egy pasija, kivéve ha éppen egy autóra volt szüksége. Sziasztok!Jó…..
Szia Vivien! Láttalak az iWiW-enÚgy megjelölnélek úgy megjelölnénekHa merném lehetnél a havernémHa verném könnyebben kihevernémA hátad szép a lábad jó ó VivienNincs senki hozzád fogható ó didibenBámullak naphosszat csak kicsibenÁlmomban megtoszlak kezem a bilibenÓ Vivien…..
évi babuci 2008.05.10 17:12:48
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=12193251

áááá SZUPEREGO!!! ez a csaj kattant rá a pasimra és azóta sem száll le rólunk:S:D:D:D de ez hosszú sztori:) Érdemes megnézni az adatlapját és a képeit is!!!!!:D Szétröhögtem magam:D "az egyetlen sexys Lévai Kinga"