Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naxa

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátaink a Koobe-nál jól felkészültek a karácsonyra, nagyon izgalmas szerkezeteket rendeltek be az ajándékszezonra. Ugye az megvolt, hogy tavaly még COCOM-listán volt az Amazonnál a Paperwhite, amikor már itt voltak az Angel Glow-val. Idén is jókat látszanak gurítani. Az egyik, hogy…..
 Kedves barátaim,   ameddig a szakma szerencsétlenkedett az epub körül (szabványossága ellenére  sincs két platform, ami ugyanazt a publikációt ugyanúgy adná vissza, nincs teljes generáló eszközkészlet stb.) addig az Amazonnál sem pihentek. A mai bejelentéssel már régóta…..
naxa 2012.01.16 15:28:52
A Carlo Borer, svájci designer tervezte ventillátor a leírás szerint halk mint a suttogás, de  ennél fontosabb, hogy szép, igényes és fából készült. Karácsonyra talán nem a legjobb ajándék, ilyenkor ritkán szakad rólunk a víz, bár szivarfüstöt kevertetni az elnöki…..
A "Hardver biztonságos eltávolítása"-ból ismerős, továbbá Hozzáférés megtagadva, alkalmazás használja, zárolta, stb. Megoldás:http://ccollomb.free.fr/unlocker/ (magyar nyelven is)..
http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial129.htmltasklist /svc /fi "imagename eq svchost.exe"..
http://support.microsoft.com/kb/310530regedit, HKLM és/vagy HKCU:\Software\Microsoft\Command Processor\PathCompletionChar, CompletionChar: mindkettő 9-re, ennek segítségével TAB lesz a kiegészítő karakter..
Most pedig kapcsolom vendégbloggerünket, Tomcsit, aki a legoblog első sajtótájékoztatóján olvassa fel azt a levelet, amire mindenki várt: Szia Tamás,Nincs semmi akadálya a gyárlátogatásnak. Mivel most éveleje elég zsúfolt, valamint a látogatókat a treningszobában fogadjuk és ez…..